AD homeoffice PET

Diskusia k Trigger Point Impact Percussion Massage Gun

Zobraziť katalóg
Trigger Point Impact Percussion Massage Gun - Masážna pištoľ

Diskusia k Trigger Point Impact Percussion Massage Gun

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Trigger Point Impact Percussion Massage Gun, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Trigger Point Impact Percussion Massage Gun ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Trigger Point Impact Percussion Massage Gun vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Zdravim, zakúpil som si túto pištoľ pred cca 5rokmi u vás v alze. Po páde prestala nabíjať (ešte išla) a čo som to dal preveriť, tak mi vraveli že by bolo potrebné novú základnú dosku Chcem sa opýtať či mi viete dat kontakt, na výrobcu kde by som tento diel vedel zohnať. Ďakujem

Dobrý den, upravte si popis, tento přístroj má amplitudu 10 mm (ne vámi uváděných nesmyslných 3300 mm, 3300 rpm je jeho max. rychlost). Viz stránky výrobce.

Su masazni pistooe vystavene v showroome v Holesovicich? Kde sa to da chytit do ruky a vyskusat?

P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií