Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Archív - Hry pre viac hráčov (multiplayer)

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať

Vo svete videohier sa hry pre viacerých hráčov (multiplayer) stali fenoménom, ktorý prináša unikátne zážitky vďaka spojeniu hráčov z celého sveta. Multiplayer hry ponúkajú širokú škálu žánrov, platforiem a formátov, či už je to cez konzolu, PC, alebo mobilné zariadenia, a tak vytvárajú komunitu zapálených hráčov, ktorí zdieľajú svoju vášeň. Pokračujte v čítaní a dozviete sa, ako vybrať tento produkt na mieru.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
2 037 položiek
Predaj skončil
Objednávací kód: XBSE0502
Luigi's Mansion 2 HD – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: adventúra, – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: adventúra, – v tomto graficky vylepšenom dobrodružstve sa vydávate navštíviť strašidelné lokácie v Evershade Valley, čo je miesto, kde sa to len hemží problémovými duchmi. Našťastie má Luigi správne vybavenie, aby si s nimi poradil.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1371
Hotshot Racing – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: pretekársky, – Hotshot Racing je blesková rýchla pretekárska hra v arkádovom štýle, ktorá spojuje driftovacie ovládanie, retro grafiku ostrú ako britva a neuveriteľný pocit rýchlosti, aby vytvorila vzrušujúci zážitok z jazdy.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1347
Spy X Anya Operation Memories – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: adventúra, – Anya Forger má zo školy novú úlohu: vytvoriť si fotodenník! Poďme zbierať spomienky tým, že budeme chodiť vo všedné dni do školy a v dňoch voľna vyrazíme na najrôznejšie vzrušujúce miesta, ako je pláž alebo múzeum umenia, a budeme hľadať témy na fotografovanie.
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1573
Spy X Anya Operation Memories – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: adventúra, – Anya Forger má zo školy novú úlohu: vytvoriť si fotodenník! Poďme zbierať spomienky tým, že budeme chodiť vo všedné dny do školy a v dňoch voľna vyrazíme na najrôznejšie vzrušujúce miesta, ako je pláž alebo múzeum umenia, a budeme hľadať témy na fotografovanie.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0617
WWE 2K24 – Xbox One
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold,
Predaj skončil
Objednávací kód: MXO900
Prince of Persia: The Lost Crown – Deluxe Edition (Predobjednávka) – Xbox Digital
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný a adventúra, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold,
Predaj skončil
Objednávací kód: MXESD2213
Prince of Persia: The Lost Crown (Predobjednávka) – Xbox Digital
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný a adventúra, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold,
Predaj skončil
Objednávací kód: MXESD2212
Jujutsu Kaisen Cursed Clash – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčné, na online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – Hra Jujutsu Kaisen, známa vďaka svojmu seriálovému vydaniu v časopise Weekly Shonen Jump vydavateľstvu Shueisha, sa dočkala svojej prvej konzolovej hry! V tejto akčnej hre 2 vs. 2 sa snažte dosiahnuť nové výšiny tým, že ovládnete "Prekliate techniky" viac ako 15 mocných čarodejníkov Jujutsu a Prekliatych duchov!
Predaj skončil
Objednávací kód: XBSE0462
Smalland: Survive the Wilds – Xbox
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčné; po storočiach života v podzemí sa malí ľudia vynárajú zo svojich nôr, aby po odchode obrov znovu ovládli Horok; staňte sa súčasťou ich exodu ako člen predvoja a v epickom dobrodružstve odohrávajúcom sa v drobnom meradle skúmajte okolie, zháňajte suroviny, vyrábajte predmety a stavajte budovy v snahe získať v tomto novom, nepriateľskom svete pevnú pôdu pod nohami
Predaj skončil
Objednávací kód: XBSE0461
UFC 5: Deluxe Edition (Predobjednávka) – Xbox Series X|S Digital
Hra na konzolu – Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný a športový,
Predaj skončil
Objednávací kód: MXESD2182
Lets Sing 2024 + 2 microphones – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: párty, – Let’s Sing 2024 vnesie strhujúci nový zážitok s karaoke priamo do vašej obývačky. Vystúpte ku hviezdam v úplne novom režime kariéry a vyberte si zo zoznamu 20-rekordných hitov a odvekých klasik. Vďaka tomuto všetkému a ešte ďalším hitom, ktoré sú dostupné prostredníctvom VIP Pass, si s priateľmi zaručene vyspievate pľúca. Je čas, aby ste zažiarili!
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0559b
Diesel Legacy: The Brazen Age - Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – Ručne kreslená bojová hra 2v2 – štyria hráči v dvoch tímoch. Každá krásna scéna obsahuje tri dráhy, medzi ktorými sa môžete voľne pohybovať, a aj keď je hráč porazený, jeho boj nekončí! Spolupracujte, aby ste predĺžili komba, odvrátili útoky zo záhrobia, nasmerovali svoju esenciu na pomoc spoluhráčovi a zaistili si dvojitý knockout!
Predaj skončil
Objednávací kód: XBSE0445
Diesel Legacy: The Brazen Age – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – Ručne kreslená bojová hra 2v2 – štyria hráči v dvoch tímoch. Každá krásna scéna obsahuje tri dráhy, medzi ktorými sa môžete voľne pohybovať, a aj keď je hráč porazený, jeho boj nekončí! Spolupracujte, aby ste predĺžili kombá, odvrátili útoky zo záhrobia, nasmerovali svoju esenciu na pomoc spoluhráčovi a zaistili si dvojitý knockout!
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1550
EA Sports WRC (Predobjednávka) – Xbox Series X|S Digital
Hra na konzolu – Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: simulátor a pretekársky, – Postavte si auto snov v doposiaľ najväčšej rallye hre EA SPORTS™ WRC. Tešte sa na úplne novú oficiálnu videohru šampionátu FIA World Rally Championship, jej vývoj má premiérovo na svedomí cenami ovenčený tím stojaci za sériu DiRT Rally.
Predaj skončil
Objednávací kód: MXESD2179
Talisman: Digital Edition – 40 th Anniversary Collection
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: stratégia, – oficiálna adaptácia ikonickej fantasy doskovej hry. Talizman: Digital Edition – 40th Anniversary Collection obsahuje digitálnu verziu všetkých rozšírení, aké kedy pre doskovú hru fyzicky vyšli, takže vaše dobrodružstvá nebudú mať konca!
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1429
Talisman: Digital Edition – 40 th Anniversary Collection – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: stratégia, – oficiálna adaptácia ikonickej fantasy doskovej hry. Talizman: Digital Edition – 40th Anniversary Collection obsahuje digitálnu verziu všetkých rozšírení, aké kedy pre doskovú hru fyzicky vyšli, takže vaše dobrodružstvá nebudú mať konca!
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1296
5,0
Tekken 8: Ultimate Edition – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – TEKKEN 8 pokračuje v tragickej ságe rodov Mishima a Kazama a vo svetom otrasených zápasoch zášťou medzi otcom a synom. Deštruktívne a ohromujúce vizuálne efekty v celej scéne a pohyby dodávajú každej bitke váhu a atmosféru. TEKKEN 8 premení každý okamžik úderu vo veľkolepý pohľad každé víťazstvo v epický príbeh.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0372ue
2,0
Call of Duty: Modern Warfare III: Vault Edition – Xbox Digital
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – V priamom pokračovaní hry Call of Duty: Modern Warfare II stojí kapitán Price a Task Force 141 proti tej najväčšej hrozbe. Ultranacionalistický vojnový zločinec Vladimir Makarov umocňuje svoj vplyv vo svete a núti Task Force 141 bojovať ako nikdy predtým.
Predaj skončil
Objednávací kód: MXESD2164
3,1 14×
Call of Duty: Modern Warfare III: Cross-Gen Bundle – Xbox Digital
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – V priamom pokračovaní hry Call of Duty: Modern Warfare II stojí kapitán Price a Task Force 141 proti tej najväčšej hrozbe. Ultranacionalistický vojnový zločinec Vladimir Makarov umocňuje svoj vplyv vo svete a núti Task Force 141 bojovať ako nikdy predtým.
Predaj skončil
Objednávací kód: MXESD2163
Call of Duty: Modern Warfare III C.O.D.E. Edition + PlayPak – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – V priamom pokračovaní hry Call of Duty: Modern Warfare II stojí kapitán Price a Task Force 141 proti tej najväčšej hrozbe. Ultranacionalistický vojnový zločinec Vladimir Makarov umocňuje svoj vplyv vo svete a núti Task Force 141 bojovať ako nikdy predtým. C.O.D.E. edícia obsahuje bonusový kód "Direct Action Pack" k aktivácii 3 predmetov Call of Duty Endowment (C.O.D.E) – Calling Card, Animated Emblem a Weapon Sticker.
Predaj skončil
Objednávací kód: XBSE0427b
Call of Duty: Modern Warfare III C.O.D.E. Edition + PlayPak – PS5
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, – V priamom pokračovaní hry Call of Duty: Modern Warfare II stojí kapitán Price a Task Force 141 proti tej najväčšej hrozbe. Ultranacionalistický vojnový zločinec Vladimir Makarov umocňuje svoj vplyv vo svete a núti Task Force 141 bojovať ako nikdy predtým. C.O.D.E. edícia obsahuje bonusový kód "Direct Action Pack" k aktivácii 3 predmetov Call of Duty Endowment (C.O.D.E) – Calling Card, Animated Emblem a Weapon Sticker.
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0530b
Call of Duty: Modern Warfare III C.O.D.E. Edition + PlayPak – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – v priamom pokračovaní hry Call of Duty: Modern Warfare II stojí kapitán Price a Task Force 141 proti najväčšej hrozbe; ultranacionalistický vojnový zločinec Vladimir Makarov umocňuje svoj vplyv vo svete a núti Task Force 141 bojovať ako nikdy predtým. C. O. D. E. edícia obsahuje bonusový kód “Direct Action Pack“ na aktiváciu 3 predmetov Call of Duty Endowment (C. O. D. E) – Calling Card, Animated Emblem a Weapon Sticker
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1530b
Nickelodeon All-Star Brawl 2 – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: arkády a párty, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – Nickelodeon All-Star Brawl 2 vám umožňuje zvádzať súboje s dosiaľ najväčšou a najlepšou skupinou bojovníkov zo sveta Nickelodeonu, vrátane celkom nových alebo dočista prepracovaných postav, ako sú SpongeBob v nohaviciach, Korytnačky Ninja, Sépiák Chobotnice, Jimmy Neutron a ďalších.
Predaj skončil
Objednávací kód: XBSE0432
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií