Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Archív - Mini drony

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov

Mini dron výborne poslúži pri trávení voľného času v pohodlí domova. Chcete si zalietať doma či na záhrade a zaobstarať pritom pár záberov? Mini drony sú ideálnymi partnermi. S výberom vám radi pomôžeme.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
3 položky
4,0
DJI Tello (Global)
Dron s kamerou – HD rozlíšenie videa, maximálne rozlíšenie fotografií 5 Mpx, stabilizácia obrazu, dosah prenosu 100 m, maximálna výška letu 30 m, max. rýchlosť 28 km/h, doba chodu 13 min, skladacia konštrukcia, rozmery v rozloženom stave 4,1 × 9,25 × 9,8 cm (V׊×D), rozmery v zloženom stave 4,1 × 9,25 × 9,8 cm (V׊×D), hmotnosť 80 g
Predaj skončil
Objednávací kód: CVI516rHU
4,7 32×
RYZE Tello Boost Combo - kvadrokoptéra RC Drone combo
Dron s kamerou – HD rozlíšenie videa, maximálne rozlíšenie fotografií 5 Mpx, stabilizácia obrazu a online prenos, dosah prenosu 100 m, max. rýchlosť 29 km/h, doba chodu 13 min, autopristátie, autoštart a udržiavanie nadmorskej výšky, skladacia konštrukcia, rozmery v rozloženom stave 4 × 9,6 × 9,2 cm (V׊×D), hmotnosť 80 g
Predaj skončil
Objednávací kód: CVI516q45
4,2 53×
RYZE Tello
Dron - HD kamera, dosah prenosu 100 m, doba prevádzky 13 min, max. rýchlosť 28 km/h, hmotnosť 80 g, súčasťou balenia dron a batéria do drona
Predaj skončil
Objednávací kód: CVI516r
audioDvadsiate storočie: Počiatky storočia domáceho audia Dvadsiate storočie by sa dalo charakterizovať ako storočie domáceho audia. Aké boli jeho počiatky, aké vynálezy dokázali otočiť okolo audiopriemyslu a viedli k masovému rozšíreniu vinylových dosiek? Odpovieme v článku.
Chcete dron, ktorý je ľahký, podporuje 4K video, má skvelú výdrž batérie a zvládne komunikovať pokojne aj na 20 km? Práve ste ho našli, pretože DJI posiela do predaja svoj vybrúsený diamant Mini 4 Pro. Čo ešte dokáže? Na všetko sa pozrieme v tomto článku.
Digitálne audio prináša množstvo výhod, najmä čo sa týka jeho distribúcie. Ako funguje a na čo si treba dať pozor?
4K televizeDirect LED: Čo to je a ako funguje? Direct LED je jednou z technológií podsvietenia obrazu, ktorú využívajú LED televízory. V čom spočíva, aké má výhody a nevýhody a ako sa odlišuje od RGB LED alebo Edge LED?
Obľúbený dron má nástupcu. Je ním DJI Mini 3 Pro, skvele vybavený a predovšetkým nesmierne kompaktný dron, ktorý budete chcieť nosiť všade so sebou.
DJI Mavic ešte nikdy nebol lepší. S novým dronom Mavic 3 dostanete do rúk nekompromisnú výbavu na akékoľvek zábery. Čo ďalšie a v akých variantoch ponúka?
Viac článkov Všetky články
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií