Vyberte prvok na stránke, ktorého sa chyba týka
Od 24.10. pre vás máme otvorené všetky pobočky, na ktorých si môžete zaobstarať tovar základnej životnej potreby. Zároveň vám bezpečne doručíme vaše objednávky do AlzaBoxov.
Alzabox Vánoce HP, média iPhone so splátkami bez navýšenia

Recenzie Canon EF-S 17-55 mm F2.8 IS USM Zoom černý

Zobraziť katalóg
Canon EF-S 17-55 mm F2.8 IS USM Zoom černý - Objektív

Recenzie Canon EF-S 17-55 mm F2.8 IS USM Zoom černý

Zaujímajú vás názory a recenzie na Canon EF-S 17-55 mm F2.8 IS USM Zoom černý? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,8 z 5 hviezdičiek od 12 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Canon EF-S 17-55 mm F2.8 IS USM Zoom černý. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Canon EF-S 17-55 mm F2.8 IS USM Zoom černý aj vy.
903,90 €
Na sklade 2 ks
Máte otázku? Vyhľadajte si odpoveď.
Nenašli ste odpoveď na svoju otázku?
Položiť otázku

Používateľské recenzie

Radek, Kladno 26.2.2012
Rychlost ostření a clona 2.8 v celém rozsahu zoomu. Jeden z nejlepších objektivů Canon řady EF-S. V dané cenové kategorii už by objektivu slušelo provedení na úrovni řady L.
Michal, Bratislava - Ružinov 8.1.2016
17-55 je velmi dobrý obiektiv s dobrou svetelnosťou najlepšia volba na miesto obiektívu 18-55 pre fotoaparáty s APSC snímačom prepočet crop factoru 35 mm film ekvivalentnej ohniskovej vzdialenosti 27 - 88mm tohto obiektívu čo je velmi slúšné kdo chce robit kvalitné fotky a nechce kupovať L obiektívi je toto velmi dobrá voľba
presné ostrenie obiektívu velká svetelnosť pekná kresba
Firma, Bratislava 21.9.2015
Najlepsie co na APS-C senzor mozes mat.
svetelnost spracovanie rychlost ostrenia nema plastovu clonu
Zákazník 20.4.2011
Nejsem profesionální fotograf, takže tohle není názor odborníka, jen člověka, který fotí hodně a rád a můj názor je, že dobrý fotoaparát je podtržený dobrým objektivem, i když i toto je jen polovina dobré fotografie. Ta druhá zůstane vždy na fotografovi samotném. Proto volím raději originální (i když dražší) příslušenství. Objektiv funguje přesně podle očekávání, kvalita odpovídá značce a i když to není úplně univerzální objektiv, na drtivou většinu základních snímků naprosto vyhovuje. Zejména naprosto přesné a rychlé ostření perfektně použitelné pro rychlé sekvenční snímání, naprosto dokonalé podání barev a kvalitní světelnost po celém ohnisku.
Velice rychlé ostření, perfektní pro režim TvVelká světelnost po celém ohnisku dovoluje pořídit dobré snímky i při nízkém osvětleníMinimální clona 2.8 dokáže snímky s perfektně rozostřeným pozadím, Tento objektiv je téměř profesionální náhradou za setový, Pro toho kdo to s fotografií myslí alespoň trochu vážně určitě lze jen doporučit. Jediná nevýhoda je jeho cena, která sice odpovídá kvalitě a značce ale mohla by u něj být za ty peníze i sluneční clona
Zákazník 8.4.2015
využití vysoké základní světelnosti k odsazení objektů v popředí od pozadí. S volbou jsem velmi spokojen. Dříve jsem používal Canon 4.0-5,6/17-85.
základní světelnost 2,8 v celém rozsahu ohnisekrychlé a přesné ostřenídobrá kresba od základní světelnostivýborná antireflexní úprava nerovnoměrný chod "zoomavacího" točítka
Zákazník 22.7.2014
Výborný objektiv po všech stránkách
kresba, světelnost, stabilizace, provedení, zaostřování cena
Milan, Cítoliby 29.10.2013
vysoká světelnost v celém rozsahu, kvalitní obrazové podání, stabilizace, zaostřování tiché a rychlé, celkové provedení. vysoká cena, chybí sluneční clona, což by v této cenové kategorii měla býti samozřejmost.
Petr, Praha 8 - Dolní Chabry 1.12.2014
Jsem nadšený amatér zabývající se fotografováním se zrcadlovkou již několik let, takže mohu napsat: Tento objektiv je skvělý.
Rychlost ostření a kresba Věrné podání barev Pěkné rozostreni pozadí při nízké cloně Výborná náhrada setového objektivu Chybějící sluneční clona, nutno dokoupit Při zoomu se vysouvá přední člen objektivu 77 mm závit - vyšší cena filtrů Vyšší hmotnost při cestování
Radek, Kladno 26.2.2012
Ostrosť a clonu 2,8 v celom rozsahu transfokácie. Jedna z najlepších objektívov Canon EF-S značky Canon. V danej cenovej kategórii by sa šošovka hodila do série L.
Zákazník 20.4.2011
Nie som profesionálny fotograf, takže to nie je názor odborníka, len človek, ktorý veľa vezme a páči, a moja myšlienka je, že dobrý fotoaparát je podčiarknutý dobrým objektívom, hoci to je len polovica dobrej fotografie , Druhý vždy ostáva u samotného fotografa. Preto si vyberám skôr originálne (hoci drahšie) príslušenstvo. Objektív pracuje presne tak, ako sa očakávalo, kvalita zodpovedá značke a hoci to nie je úplne univerzálny objektív, je dokonale vhodný pre väčšinu základných obrázkov. Obzvlášť presné a rýchle zaostrovanie dokonale prispôsobené pre rýchle sekvenčné snímanie, dokonalé vykresľovanie farieb a vysokú kvalitu svetla počas celého zaostrenia.
Velice rychlé ostření, perfektní pro režim TvVelká světelnost po celém ohnisku dovoluje pořídit dobré snímky i při nízkém osvětleníMinimální clona 2.8 dokáže snímky s perfektně rozostřeným pozadím, Tento objektiv je téměř profesionální náhradou za setový, Pro toho kdo to s fotografií myslí alespoň trochu vážně určitě lze jen doporučit. Jediná nevýhoda je jeho cena, která sice odpovídá kvalitě a značce ale mohla by u něj být za ty peníze i sluneční clona
 
Skúste nové Alza Premium Moja Alza Prihlásiť Pre organizácie Ako nakúpiť
WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi