AD elektro Star Wars

Recenzie Housefit Tempo 50

Zobraziť katalóg
Housefit Tempo 50 - Bežecký pás

Recenzie Housefit Tempo 50

Zaujímajú vás názory a recenzie na Housefit Tempo 50? U nás má zatiaľ hodnotenie 4,0 z 5 hviezdičiek od 4 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Housefit Tempo 50. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Housefit Tempo 50 aj vy.

Používateľské recenzie

Anonymný zákazníkflag
Hodnotené 18. 7. 2023, variant Housefit Tempo 50
Overený nákup
Odpovídá poměr cena výkon
Je slyšet vrtzání
0 ×Nahlásiť
Anonymný zákazníkflag
Hodnotené 21. 3. 2023, variant Housefit Tempo 50
Overený nákup
konkretny produkt prisiel s deformovanym ramenom, preto ho nebolo mozne hned lahko zlozit (bolo nutne ho najprv presvedcit kladivom), co je ale chyba prepravcu, nie vyrobku ako takeho. pas pri behu obcas preklzne. zatial nic tragicke, ak o tom clovek vie. ked som to zazil prvy krat, z pasa som sa skoro zdruzgal. za najvacsi nedostatok ja osobne povazujem absolutnu nepouzitelnost meranych udajov. pokial by to niekoho seriozne zaujimalo a chel sa podla nich aj orientovat, ma skratka smolu. meranie na hodinkach si spustim 10 s po pase a po 15 minutach behu hodinky predbiehaju pas o niekolko sekund. hodinky (a hrudny pas) mi ukazuju pulz 150, pas 75. rychlost a vzdialenost z pochopitelnych dovodov nemam ako overit. nastastie, pas nepotrebujem na presne meranie (presne merat budem az hodinkami pri behani vonku), ale pouzivam ho len ako docasnu podlozku na vykonavanie pohybu podobnemu behaniu, ked sa neda skutocne behat vonku. ale za tie peniaze by mohol fungovat lepsie. resp., vzhladom na kvalitu vyhotovenia by mal stat o polovicu menej. kupil som ho (a zrejme si ho aj necham) iba preto, lebo v danom case bol na alze jediny, ktory "papierovo" zodpovedal mojim preferenciam. summa summarum, neprimerane drahy na svoju uroven spracovania, ale s elektrickym sklonom a poskytnutou nosnostou asi aj tak nic cenovo vyhodnejsie nebude. vsetci predajcovia (vratane alzy) neprimerane predrazuju takmer vsetko.
elektricke ovladanie sklonu
priestorovo nenarocny
nosnost
relativne lahka montaz
obcas preklzava pas
nepouzitelne, nepresne meranie
nemoznost vypnut to otrasne systemove pipanie riadiacej jednotky
neprimerane vysoka cena pri nizkej kvalite vyhotovenia
0 ×Nahlásiť
Lucie, Praha 9flag
Hodnotené 21. 3. 2020, variant Housefit Tempo 50
Overený nákup
Snadná montáž
Elektricky náklon
Ovládání rychlosti a náklonu
Idealni pro rychlou chůzi do kopce
Je stabilní a opticky nezabírá mnoho prostoru
Celkem krátká a úzká běžecká plocha
Hlučnost při vyšší rychlosti běhu - netlumí
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií