P&G boost AD 1. týden květen

Recenzie Stormred Joga Blok DUO

Zobraziť katalóg
Stormred Joga Blok DUO - Joga blok

Recenzie Stormred Joga Blok DUO

Zaujímajú vás názory a recenzie na Stormred Joga Blok DUO? U nás má zatiaľ hodnotenie 5,0 z 5 hviezdičiek od 4 používateľov. Nižšie na tejto stránke nájdete od ostatných zákazníkov tiež ich konkrétne skúsenosti s Stormred Joga Blok DUO. Určite budeme ale radi, keď nám po kúpe napíšete hodnotenie na Stormred Joga Blok DUO aj vy.

Používateľské recenzie

Anonymný zákazníkflag
Hodnotené 17. 4. 2024, variant Stormred Joga Blok DUO
Overený nákup
Kupil som si to len tak:) lebo som to este nikdy nemal, a kedze bola cena 2.30eura za kus, tak som kupil viac kuskov, a to aj pre mamu. v bodoch opisujem navod ako ich pouzivat.
je to uzastna vecicka, ale treba si ich kupit aspon 5 alebo 6 podla vysky postavy:) naukladajte si ich zasebou lahnite si nane, a bozsky sa mi uvolnila cela chrbtica, ale ak mate hlbsie do vrecka tak postacia vam aj 4 alebo 5 kuskov a naukladate si ich zasebou tou 15centimetrovou stranou
uzastna izolacia od chladu podlahy, prehreju sa vam svaly a uvolnia stavce:)
treba aspon 10 minut si nanich polezat a ked zacnete citit take akoby uz palenie v okoli chrbtice tak potom sa nanich mozete zacat prevalovat a krutit sa, cvicit rukami, proste stavce aby vam naskakali na tie spravne miesta, co je vsak mozne len vdak tomu ze tieto kocky su vysoke, a na inej podlozke by ste tohoto efektu neodsiahli, lebo tu sa vam tie svaly masiruju na hranach tych kociek. a cim na uzsom a vyssom pase lezite tym je ta masaz efektivnejsia.
a usetrite za masera, staci si na tomto polezat par minut a clovek sa citi ako po masazi za 40euro:) stym rozdielom ze toto vam vydrzi roky a mozete si natom polezat kedykolvek a to len za 10eur pri styroch kusoch:)
za toto by vam doktor uctoval tisice, a aj tak by vam nakoniec nepomohol :) zatial co v ALZE najdete ulavu od bolesti za ludovu cenu
osobne som maval uz take bolesti ze som ani nechodieval z domu von, ale vdaka tomuto som akoby omladol o 20rokov, a znovu ma zacal zivot bavit :):)
VDAKA, ALZA
maseri asi zbankrotuju az si toto kupia vsetci:) a pre dochodcov idealne, za par euro vela ulava od bolesti, a bez liekov:)
ak budete mat pocit ze vam nepomahaju, tak vzdy ich do 2tyzdnov mozete vratit, a netreba ich ani rozbalovat, ucinkuju aj zabalene len sa v tom igelite trosku smykaju po podlahe, avsak ked ich odbalite tak uz drzia na podlahe skoro ako prilepene:)
0 ×Nahlásiť
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií