AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Pánska turistická obuv

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Určenie
Dámske
(1)
Pánske
(111)
Unisex
(25)
EU
35
50
-
Mondo point
223 mm
325 mm
-
Farba
Béžová
(2)
Biela
(4)
Camo
(2)
Čierna
(71)
Červená
(15)
Fialová
(3)
Hnedá
(19)
Horčicová
(3)
Khaki
(7)
Modrá
(13)
Oranžová
(9)
Ružová
(1)
Strieborná
(1)
Sivá
(32)
Sivomodrá
(1)
Tmavomodrá
(1)
Karbón
(4)
Tyrkysová
(1)
Vínová
(1)
Zelená
(10)
Žltá
(10)
Najnovšie objednávky

Ako sa vyberá pánska trekingová obuv? Je to jednoduché, keď viete, kam v nej chcete vyraziť a viete si zmerať veľkosť chodidla. Pohodlné a dobre padnúce topánky zaistia, že budete mať na výstupe o starosť menej. Dôležité je zohľadniť svoju kondíciu a terén, v ktorom turistiku podnikáte.Potrebujete s výberom poradiť?

Pokračovať

Ako sa vyberá pánska turistická obuv?

Pánska turistická obuv by sa mala vyberať predovšetkým podľa toho, kde a ako dlho v nej hodláte chodiť. Na občasné výlety do prírody sa hodí ľahká, priedušná obuv. Do hôr vezmite skôr pevnejšie turistické topánky – pánske, ktoré nepremoknú. Dôležité je tiež zohľadniť svoje turistické skúsenosti. Do ktorej z nasledujúcich kategórií patríte?

Na každodenné nosenie zvoľte pánske turistické topánky s trekingovou podrážkou

Pokiaľ radi nosíte pohodlné, ale odolné topánky, ktoré môžete využiť aj v teréne, zvoľte pánske turistické topánky s trekingovou podrážkou. Vzhľadom pripomínajú každodennú elegantnú obuv a môžete ich tak skombinovať s mnohými outfitmi. Prídu vhod na chôdzu po meste či ľahkých prechádzkach, ale nebojte sa v nich vyraziť aj na ľahkú túru. Tento typ topánok môže obsahovať aj nepremokavú membránu a ochrániť vás tak pred dažďom. Nehodí sa však do ťažkých terénnych podmienok.

Nízke pohorky pre jednoduché trasy v peknom počasí

Nízke pohorky sú skvelou voľbou, pokiaľ častejšie vyrážate do prírody, radi vyberáte jednoduchšie trasy a skôr čakáte na pekné počasie. Pohorky lepšie spevnia vašu nohu ako voľnočasová obuv, vďaka čomu tak predídete rôznym zraneniam. Vďaka pevnej podrážke sa tiež nemusíte báť výstupov v prírode a teréne. Svojím nízkym spracovaním však nie sú robené na extrémne teploty ani zrážky.

i

Pokiaľ plánujete výlet do naozaj extrémneho terénu s klzkým povrchom, odporúčame sa poobzerať v kategórii cepíny a mačky. Ide o podrážku navyše, ktorú pripevníte k trekingovej topánke. Často mávajú hroty, vďaka ktorým sa udržíte aj na priamom ľade.

Pravidelní turisti s obľubou v ťažkých výstupoch ocenia členkové pohorky

Ak radi volíte naozaj ťažký terén alebo extrémne teplotné podmienky, odporúčame členkové pohorky. Sú síce ťažšie ako nižšia obuv, ale udržia vaše členky a chodidlá spevnené a v bezpečí. Hodia sa väčšinou skôr do zimy, pretože v teplejšom období by sa v nich mohla výrazne potiť noha. Vysoký dizajn spevní vašu nohu a sú teda vhodné aj pre tých z vás, ktorí majú problémy s členkami alebo šľachami.

Membránová pánska treková obuv na skákanie po skalách a neoznačené cesty

Pánska treková obuv s membránou je ideálnou voľbou pre častých turistov, ktorí radi volia extrémnejší terén, kamenisté cesty či skaly. Membrána zabráni premoknutiu topánok zvonku, a zároveň odvedie vlhkosť z topánok von. Môžete ich bez obáv vziať na dlhé výlety a môžete mať istotu, že si vaša noha udrží optimálnu teplotu a vlhkosť. Membránové turistické topánky  pánske sú dostupné v nízkom aj vysokom variante a v rade materiálov.

i

Pánska turistická obuv s membránou je praktická

Pánska turistická obuv s membránou je ľahká, priedušná, a pritom nepremokne. Nezabudnite na to, že aj pri Gore-Tex obuvi je potrebná pravidelná impregnácia.

Zimná trekingová obuv pánska

V ponuke nájdete aj pánske trekové topánky na voľný čas – majú nepremokavú membránu, kvalitnú podrážku a hodia sa aj do mesta.

Turistické topánky: pánske i dámske vyberajte podľa kondície

Nevyberajte len podľa toho, či sú turistické topánky pánske, či dámske, biele, či čierne, treba ich hlavne vyberať aj podľa vašej aktuálnej kondície. Pohorka je síce ťažšia, ale poskytuje vašej nohe oporu. Členková pánska outdoorová obuv sa hodí skôr na kratšie výlety po značených cestách, ale mnohí skúsení turisti ju pre jej nízku váhu uprednostňujú aj pri náročných výstupoch.

  • Nízka pánska turistická obuv je vhodná, pokiaľ chodíte po horách pravidelne a nemáte problémy s členkami. Turistické topánky pánske nízke ponúknu väčšiu voľnosť pri chôdzi. 
  • Vysoká pánska turistická obuv je vhodná pre začiatočníkov s nespevnenou nohou. Turistické topánky pánske vysoké totiž pevne obopnú váš členok a pomôžu tak zdolať aj náročnejší terén.

Pánska trekingová obuv do hlbokého snehu aj na leto

Pánska trekingová obuv je dostupná aj vo variantoch špecializovaných do extrémnych teplotných podmienok.

  • Snehule sú vodeodolné, zateplené a majú špeciálne vzorky podrážok, ktoré zabránia nechceným pádom na klzkom podklade.
  • Sandále umožnia poriadny prístup vzduchu k chodidlu, sú teda skvelé na sparné letné dni.

Ako sa spozná naozaj spoľahlivá pánska turistická obuv? Recenzie spokojných zákazníkov vás navedú správnym smerom.

Pánska treková obuv ako zvoliť správnu veľkosť?

Pánska treková obuv musí predovšetkým skvele sadnúť na nohu. Outdoorová topánka je stavaná do náročných podmienok, v ktorých má vašu nohu bezpečne podržať. To ale môže jedine vtedy, pokiaľ v nej noha naozaj dobre sedí. Príliš tesná obuv vám spôsobí otlačeniny na prstoch, voľné topánky, naopak, vedú k pľuzgierom. Dôležité tiež je, aby sa pri chôdzi z kopca nedotýkali špičky prstov topánky, pretože by mohlo dôjsť k otlačeninám a zodratiu materiálu topánok. Päta chodidla musí zároveň správne priľnúť k topánke, aby sa na nej nerobili pľuzgiere. Nohu si môžete zmerať aj doma.

  1. Postavte sa na list papiera a obkreslite si chodidlo.
  2. Zmerajte vzdialenosť medzi špičkou palca a pätou a pričítajte ešte 0,5 cm.
  3. Porovnajte veľkosť s tabuľkou, ktorú spravidla nájdete na stránkach jednotlivých výrobcov topánok.
  4. Nezabudnite chodidlo merať v ponožkách, a to najlepšie večer, keď je noha trochu opuchnutá.

Turistická obuv: pánska sa má vyberať podľa mondopointu

Tým, že k nameranej dĺžke svojho chodila pripočítate rezervu 0,5 cm až 1 cm, získate hodnotu mondopointu (MP). Turistická obuv – pánska by sa mala v najlepšom prípade vyberať práve podľa tejto hodnoty, ktorá udáva presnú dĺžku vnútornej stielky obuvi. Štandardné európske veľkosti nemusia totiž vždy zodpovedať a často sa líšia od výrobcu. Mondopoint je teda najspoľahlivejším údajom na výber ideálnej veľkosti topánok.

i

Pánske turistické topánky v akcii

Ak chcete lacné, ale kvalitné pánske turistické topánky, zľavy a akcie sú to pravé miesto, kde hľadať. Vždy je lepšie kupovať nové topánky, ktoré si prešliapnete presne podľa svojho chodidla.

Pánska turistická obuv a jej hmotnosť

Čím väčšiu a tvrdšiu má pánska treková obuv podrážku, tým väčšiu má hmotnosť. So zvýšenou hmotnosťou sa často stretnete hlavne pri topánkach do ťažkého terénu, ktoré majú masívne podrážky prispôsobené do tých najtvrdších podmienok. Síce vás chôdza môže viac unaviť, ale nemusíte sa obávať, že sa cestou zraníte.

Pokiaľ vám matka príroda nadelila široké chodidlá a väčšinou vám nesadne žiadna pánska outdoorová obuv, potom vás určite poteší existencia extra širokých modelov.

Pánske turistické topánky delíme podľa typu terénu

V prípade, ak vyberáte turistické topánky pánske, voľte ich aj podľa obťažnosti terénu. Platí, že čím drsnejší terén, tým by mala byť podrážka širšia, pevnejšia a mať hlbšiu vzorku. Ide o výber správneho kompromisu medzi komfortom a oporou, ktorú obuv poskytuje.

  • Pánska treková obuv pre ľahký terén má malú hmotnosť, je komfortná, ale poskytuje skôr základnú oporu, ktorá stačí na kratšie výlety a prechádzky.
  • Pánska turistická obuv pre stredne ťažký terén nájde svoje využitie, pokiaľ radi a často trávite svoj voľný čas v prírode, prechádzate sa po lesoch a plánujete jednodňové výlety.
  • Turistické topánky – pánske pre ťažký terén sa hodia na viacdenné túry či výstupy po horských cestách aj mimo nich. Poskytnú maximálnu ochranu vašim chodidlám a členkom.
  • Treková obuv – pánska určená na voľný čas je veľmi odľahčenou verziou, ktorú využijete ako na prechádzkach, tak na mestské pochôdzky.
Najlepšie turistické topánky pánske

Nízka turistická obuv (pánska) vašim nohám poskytne absolútnu voľnosť v pohybe, len musíte dávať pozor na členky.

Je na vašom zozname lacná pánska turistická obuv? Výpredaj ponúkne tovar za zlomok ceny.

Materiál zvršku

Materiál zvršku pri výbere outdoor obuvi nie je dobré podceňovať, pretože udáva väčšinu vlastností topánok. Najčastejšie narazíte na pánske turistické topánky z kože a textilu.

  • Textilná pánska trekingová obuv bez membrány ľahko navlhne, ale zato je komfortná, ľahká a dobre vetrá.
  • Pánske trekové topánky z pravej kože sú kúpa na veľkú časť života. Pri dobrom zaobchádzaní prežijú aj dekádu.
  • Pánske trekové topánky zo syntetickej kože sú odolné voči vode, ale často sa v nich potia chodidlá.

Ako nájsť komfortné pánske trekové topánky?

Pohodlné pánske trekové topánky je možné nájsť podľa kvality podšívky. Tá tlmí nárazy, zatepľuje, odvádza vlhkosť a celkovo určuje úroveň komfortu obuvi. Vyberateľná stielka umožní prispôsobiť tvrdosť či mäkkosť topánky presne podľa vašich predstáv a umožní ju poriadne vysušiť pri prepotení.

Pánska turistická obuv môže mať ďalšie zaujímavé vlastnosti

Aké ďalšie vlastnosti môžu mať pánska turistická obuv?

  • Softshellové pánske turistické topánky sú ľahké, odolné a nepremoknú.
  • Zateplené pánske trekové topánky si budete pochvaľovať v zime, kedy vám ochránia nohy pred okolitým mrazom.
  • Turistické topánky – pánske s reflexnými prvkami by ste mali nosiť, pokiaľ sa často vraciate z výletov za tmy.
  • Vodeodolná turistická obuv  pánska s membránou neprepustí vlhkosť dovnútra a zároveň aktívne odvádza pot.
  • Návleky pre trekingové topánske  pánske si kúpte, pokiaľ vás často trápia kamienky a iné prírodné materiály v topánkach.
  • Vystužená špička ochráni vaše prsty pred zranením v nebezpečnom teréne.

Turistické topánky pánske – zimné počasie ich nezaskočí

Turistické topánky pánske zimné vás nikdy nesklamú nielen v náročnom teréne, ale aj počasí. Zimná turistická obuv pánska je väčšinou zateplená a vodoodolná, aby vašim nohám poskytla maximálne pohodlie a teplo. Budete sa tak môcť bez starostí kochať zimnou krajinou a nestrachovať sa, že by topánky premokli.

Nezabudnite do nových topánok vybrať správne ponožky

Vybrali ste si nové pánske trekové topánky? Potom nezabudnite tiež na správne ponožky. Pre správnu tepelnú a vlhkostnú reguláciu sa odporúča nosiť do trekových topánok ponožky z vlny alebo z kombinácie vlny so syntetikou. Obzvlášť na dlhé výstupy nie je vhodné nosiť bavlnené ponožky, pretože bavlna neodvádza vlhkosť z tela. Ponožka by mala na nohe dobre držať a byť vyššia ako okraj topánky, aby nedošlo k jej zrolovaniu a následnej tvorbe pľuzgierov.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Trekingové topánky – pánske, Gore-Tex membrána, materiál vrchnej časti koža, hmotnosť topánky 624 g, khaki, modrá a zelená farba
172,90 €

2.
Garmont Vetta Tech Gtx Red/Orange Skladom podľa variantu
Trekingové topánky – pánske, Gore-Tex membrána, materiál vrchnej časti semiš, hmotnosť topánky 540 g, červená a oranžová farba
138,90 €

3.
Garmont Dragontail Tech Gtx Skladom podľa variantu
Trekingové topánky – pánske, Gore-Tex membrána, materiál vrchnej časti semiš, hmotnosť topánky 485 g, červená a sivá farba
129,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
136 položiek
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
Salomon Supercross 3 Black/Black/Black - Trekingové topánky Varianty
4,8
Salomon Supercross 3 Black/Black/Black
Trekingové topánky – pánske, materiál vrchnej časti syntetika, čierna farba
94,90 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: SPTsal1158nad
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
Garmont Dragontail Tech Gtx - Trekingové topánky Varianty
3,5
Garmont Dragontail Tech Gtx
Trekingové topánky – pánske, Gore-Tex membrána, materiál vrchnej časti semiš, hmotnosť topánky 485 g, červená a sivá farba
Od  129,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTgar407nad
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
Garmont Dragontail Lt Gtx - Trekingové topánky Varianty
4,8
Garmont Dragontail Lt Gtx
Trekingové topánky – pánske, materiál vrchnej časti semiš, hmotnosť topánky 475 g, čierna a sivá farba
Cenová bomba
Od  125,90 € Ušetríte 13,10 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTgar329nad
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
4,4
Mammut Kento Tour High GTX Men iguana-freesia
Trekingové topánky – pánske, Gore-Tex membrána, materiál vrchnej časti koža, hmotnosť topánky 624 g, khaki, modrá a zelená farba
Od  172,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTmam001nad
Garmont Vetta Tech Gtx Red/Orange - Trekingové topánky Varianty
5,0
Garmont Vetta Tech Gtx Red/Orange
Trekingové topánky – pánske, Gore-Tex membrána, materiál vrchnej časti semiš, hmotnosť topánky 540 g, červená a oranžová farba
Od  138,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTgar731nad
Garmont Dragontail Shadow Grey/Grey sivá - Trekingové topánky Varianty
5,0
Garmont Dragontail Shadow Grey/Grey sivá
Trekingové topánky – pánske, materiál vrchnej časti semiš, hmotnosť topánky 405 g, čierna a sivá farba
Od  94,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTgar843nad
Garmont Vetta Gtx - Trekingové topánky Varianty
4,8
Garmont Vetta Gtx
Trekingové topánky – pánske, Gore-Tex membrána, materiál vrchnej časti semiš, hmotnosť topánky 610 g, čierna a sivá farba
Od  160,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTgar312nad
Keen Targhee III Mid WP M - Trekingové topánky Varianty
4,5
Keen Targhee III Mid WP M
Trekingové topánky – pánske, Keen.Dry membrána, materiál vrchnej časti koža, hmotnosť topánky 550 g, khaki a žltá farba
Cenová bomba
Od  123,90 € Ušetríte 30 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTkeen122nad
5,0
Mammut Mercury IV Mid GTX® Men Moor-Amber Green
Trekingové topánky – pánske, Gore-Tex membrána, materiál vrchnej časti nubuková koža, hnedá farba
Od  156,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTmam607nad
5,0
Salomon Ultra Glide 2 Black/Bird/Pearl Blue
Trekingové topánky – pánske, materiál vrchnej časti textil, čierna a červená farba
103,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTsal1262nad
Keen Koven Wp M Black/Drizzle - Trekingové topánky Varianty
4,7 28×
Keen Koven Wp M Black/Drizzle
Trekingové topánky – pánske, Keen.Dry membrána, materiál vrchnej časti koža, hmotnosť topánky 355 g, čierna a sivá farba
Od  97,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTkeen1441nad
5,0
Alpina Royal Vibram
Trekingové topánky – unisex, Alpitex membrána, materiál vrchnej časti textil, hnedá farba
Novinka
Od  99,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTalp0770nad
3,0
Mammut Trovat Advanced II High GTX® Men asphalt-black/sivá
Trekingové topánky – pánske, Gore-Tex membrána, materiál vrchnej časti nubuková koža, hmotnosť topánky 750 g, čierna a sivá farba
Od  185,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTmam464nad
5,0
Mammut Ultimate Pro Low GTX® Men black-black
Trekingové topánky – pánske, Gore-Tex membrána, materiál vrchnej časti softshell, čierna farba
152,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTmam311nad
Garmont Dragontail Lt - Trekingové topánky Varianty
3,0
Garmont Dragontail Lt
Trekingové topánky – pánske, materiál vrchnej časti semiš, hmotnosť topánky 465 g, čierna a oranžová farba
Od  105,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTgar436nad
5,0
Garmont Trail Beast + Gtx
Trekingové topánky – pánske, Gore-Tex membrána, materiál vrchnej časti nubuková koža, hmotnosť topánky 460 g, čierna farba
Cenová bomba
Od  113,90 € Ušetríte 26,20 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTgar447nad
5,0
Alpina Royal Vibram blue
Trekingové topánky – unisex, Alpitex membrána, materiál vrchnej časti koža, modrá farba
Novinka
Od  94,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTalp0738nad
5,0
Salomon Patrol Pewter / Feather Gray / Scarlet
Trekingové topánky – pánske, materiál vrchnej časti textil, sivá a karbón farba
71,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTsal1364nad
Mammut Kento Tour High GTX Men sivá/červená
Trekingové topánky – pánske, Gore-Tex membrána, materiál vrchnej časti koža, hmotnosť topánky 1220 g, červená a sivá farba
172,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTmam682nad
5,0
Mammut Mercury Tour II High GTX® Men black-black
Trekingové topánky – pánske, Gore-Tex membrána, materiál vrchnej časti koža, čierna farba
Cenová bomba
169,90 € Ušetríte 65 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTmam277nad
5,0
Mammut Mercury IV Low GTX® Men black-titanium/čierna
Trekingové topánky – pánske, Gore-Tex membrána, materiál vrchnej časti koža a nubuková koža, hmotnosť topánky 490 g, čierna a sivá farba
Cenová bomba
Od  129,90 € Ušetríte 45 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTmam472nad
Salomon Supercross 4 Black/Black/Black - Trekingové topánky Varianty
Salomon Supercross 4 Black/Black/Black
Trekingové topánky – pánske, materiál vrchnej časti textil, hmotnosť topánky 348 g, čierna farba
117,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTsal1547nad
Keen Newport H2 Men Magnet/Tie Dye sivá/modrá - Sandále Varianty
5,0
Keen Newport H2 Men Magnet/Tie Dye sivá/modrá
Sandále – pánske, vrchný materiál: priedušná sieťovina, hmotnosť topánky 365g
Od  79,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTkeen2712nad
5,0
Alpina EWL-LADY 23
Trekingové topánky – unisex, materiál vrchnej časti textil, modrá farba
Novinka
Od  60,90 €
Skladom podľa variantu
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTalp0407nad
článokNordic walking: jeho prínosy pre zdravie Pohyb s názvom nordic walking je fenoménom niekoľkých posledných rokov, pri ktorom sa zabavia všetky vekové aj výkonnostné skupiny. A pritom k tomu nič zvláštne nepotrebujete. Len palice. Viete, ako ich vybrať? A ako sa vyvarovať zlých návykov počas začiatkov?
Najesť sa dobre na cestách v prírode vyžaduje síce určitú prípravu vopred, výsledok ale stopercentne bude stáť za to. Popustite uzdu svojej kreativite a povedzte raz a navždy dosť instantným rezancovým polievkam. V našom článku sme sa zamerali na varenie v prírode,...
Mondopoint označuje najdlhší rozmer chodidla. Pomocou neho môžete skontrolovať, či vám topánka správne padne. V tomto článku vám poradíme, ako ho merať.

Pánska turistická obuv

V kategórii Pánska turistická obuv máme práve teraz na Alza.sk celkom 136 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné pánska turistická obuv Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie pánska turistická obuv Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie pánska turistická obuv Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii pánska turistická obuv recenzie
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií