AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Tréner radí: Malbucare, vitamínová bomba v spreji

Zobraziť katalóg

Vyvážená a pestrá strava obsahujúca široké spektrum vitamínov je základom správnej životosprávy – od mala v nás tento návyk pestovali doma aj v škole. Realita všedných dní však býva často odlišná. Vyvárať si na každý deň zdravé jedlo nie je vždy ľahké a jesť v zhone tiež nie je ideálne.

Existuje teda možnosť ako rýchlo a efektívne doplniť vitamíny? Samotný prehľad o prijímaných vitamínoch je dôležitý pre ideálne fungovanie organizmu, a ich koncentráciu v rôznych potravinách je ťažké sledovať. Firma Malbucare ponúka jednoduchý spôsob, ako presne príjem vitamínov kontrolovať. Podávanie sprejom navyše zaručuje dokonalé vstrebanie prospešných látok skrz ústnu sliznicu.

Vitamíny v spreji

Všetky potrebné vitamíny na jednom mieste

Sprej Malbucare 10MIX Vitamín sa podľa môjho názoru javí ako ideálny variant pravidelného dávkovania všetkých nevyhnutných vitamínov do organizmu. Fľaštička s objemom 30 ml obsahuje vodný roztok s cca 100 dávkami. Užívateľ má tak pod kontrolou príjem kompletného radu vitamínov B, spoločne s vitamínom C a E.

Zaujala ma osviežujúca sladkokyslá príchuť s horkým koncom. V prvých sekundách je intenzívna, avšak rýchlo odznie. Jedna dávka v dvoch vstrekoch by mala ako doplnok stravy stačiť.

Kompletné spektrum vitamínov B podporí v našom tele metabolizmus sacharidov a škrobov. Zároveň pomáhajú uvoľňovať energiu a sú nevyhnutné na rast a obnovu nových tkanív. Vitamín E sa podieľa na krvotvorbe a raste svalovej hmoty. V kombinácii s vitamínom C tak ide o hlavné látky pre podporou imunitného systému.

Vitamín C a zinok – ideálna kombinácia

Malbucare Vitamín C + Zinok chutí, ako by ste si vytlačili citrón priamo do krku, výrazná a osviežujúca chuť však v ústach rýchlo ustúpi. Po čerstvo rozrezanom citróne sa škaredíte podstatne dlhšie. Opäť ide o 30 ml fľaštičku, tentokrát zhruba o 75 dávkach. To je dané väčším potrebným dávkovaním oproti spreju 10MIX Vitamín. Tu aplikujeme tri plné vstreky v jednej dávke.

A prečo vlastne považujeme vitamín C za ten najzákladnejší? Je veľmi dôležitý pre správnu funkciu imunitného systému a podporuje odolnosť organizmu proti infekciám. Rad štúdií preukázal, že podávanie vitamínu C počas nachladnutia skracuje dobu ochorenia a zmierňuje jeho sprievodné symptómy.

i Viete že? Céčko pokrýva asi 3/4 celej našej spotreby vitamínov. Prvotné príznaky nedostatku vitamínu C sú malátnosť, únava, strata chuti do jedla, nízka odolnosť voči infekciám atď.

Zinok je v našom tele obsiahnutý v relatívne malom množstve, ale o to väčší je jeho význam. Nedostatok zinku môže spôsobiť pocity únavy a viesť až k zmenám nálady a negatívnym psychickým prejavom. Ideálna kombinácia s vitamínom C spočíva v silnej podpore imunity.

Vitamíny v spreji

Vitamíny Malbucare aplikujete jednoducho strekom na ústnej sliznici, čo zaistí ich efektívne a okamžité vstrebanie do organizmu.

Pomocník zo železa

Malbucare Fe + Iron je menšia fľaštička, pričom objem 15 ml dávkujte po jednom vstreku 2 – 3 denne. Chuťovo ma v porovnaní s ostatnými vzorkami príliš nenadchol, bola by však chyba nechať sa tým odradiť.

Železo je totiž jedným z veľmi dôležitých prvkov, potrebný všetkými telesnými orgánmi – zvlášť pre jeho vlastnosť prenosu kyslíka po tele. Obzvlášť aktívni športovci by mali spozornieť; dostatok železa ovplyvňuje nielen výkonnosť, ale predovšetkým regeneráciu a imunitu.

Pozor aj na nedostatok Déčka

Pozitívny vplyv vitamínu D na náš organizmus je nezanedbateľný. Posilňuje imunitu a stavbu kostí a znižuje riziko vzniku bežných i chronických ochorení až o 60 %. Vitamín D, mnohokrát označovaný ako slnečný vitamín, síce vzniká pôsobením ultrafialového žiarenia a premenou v pokožke, lenže takto sa ho do organizmu dostane len minimum. Bráni tomu o i. nedostatok slnečného svitu aj ochranné opaľovacie krémy.

Minimálne 100 dávok v spreji Malbucare Vit D3 s objemom 15 ml môže byť vhodným doplnkom k rybám, mlieku či vaječným žĺtkom, ktoré vitamín D tiež obsahujú. Výrobca odporúča jeden plný vstrek do úst denne ako doplnok stravy.

Vitamíny Malbucare

Trenérova bilancia

Malbucare, maximum pre vaše zdravie

Vitamíny sú veľmi dôležité pre správnu funkciu organizmu, pretože sa podieľajú na metabolizme bielkovín, tukov a cukrov. Malbucare prišiel s možnosťou pohodlne regulovať hladinu jednotlivých vitamínov v našom tele. Aplikácia je vždy rovnaká – rýchlym a jednoduchým vstreknutím roztoku na ústnu sliznicu alebo pod jazyk.

Nemusíte sa báť, že by vám po použití spreja zapáchalo z úst či že by ste nemohli hodiny piť. Roztok sa na sliznici rýchlo vstrebe.

Vitamín C so zinkom alebo Vitamín 10MIX sú vhodným doplnkom stravy pre každého; Malbucare Fe+Iron spoločne s Vit D3 potom iste skôr ocenia aktívni športovci. Avšak pozor, výrobky nie sú určené pre deti, tehotné a dojčiace ženy.

  • Jednoduché dávkovanie
  • Široká škála potrebných vitamínov
  • Dlhá trvanlivosť
  • Efektívne vstrebávanie skrz sliznicu
  • Skladnosť fľaštičiek
  • Pre niekoho špecifická chuť
patrik Mazara

Patrik Mažári

Patrik Mažári je absolvent UK FTVS, mládežnícky reprezentant ČR vo futsale, držiteľ UEFA B licencie, držiteľ bronzovej medaily z akademického MS v Brazílii 2016 a futbalový tréner mládeže FK Dukla Praha.

Malbucare Vitamin C + Zinok spray 30 ml
Vitamíny – sprej,, určené pre Pre dospelých
10,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTps0016
Malbucare 10MIX Vitamin 30 ml
Vitamíny – sprej,, určené pre Pre dospelých
13,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTps0014
5,0
Malbucare Vit D3 1000 IU 15 ml spray
Vitamíny – sprej,, určené pre Pre dospelých
6,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTps0012
Malbucare Fe+Iron 15 ml spray
Vitamíny – sprej,, určené pre Pre dospelých
8,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTps0011
Vytlačiť
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií