Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

23" ASUS VX239H

Zobraziť katalóg
23" ASUS VX239H
4,6 49 hodnotení
LCD monitor čierny, IPS, 80000000:1, 250cd/m2, 5ms GTG, 1920x1080, 2x1W repro, 2x HDMI
Kód:  WA034l8 Produktové číslo:  90LM00F3-B01170 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

23" ASUS VX239H

Premeňte váš pracovný stôl na miesto plné elegancie, krásy, špičkových technológií a kvalitného zvuku s novým monitorom ASUS VX239H v čiernom prevedení. Táto luxusná rada sa riadi heslom: fantázii sa medze nekladú. Dokonale spracované telo dopĺňa špičkový AH-IPS A + panel s takmer nulovou hrúbkou rámu, stereo reproduktory a možnosť pripojenia mobilných zariadení cez HDMI port vďaka podpore štandardu MHL (Mobile High-Definition Link).


Dômyselný a elegantný


Štíhlosť, elegancia, dômyselnosť. Tak by sa dal zhrnúť jedinečný vzhľad monitora ASUS.

So svojou hrúbkou len 14,5 mm vám na stole nezaberie veľa miesta a displej s rámčekom tenkým 0,8 mm je priamo nabádajúci k použitiu viacerých monitorov vedľa seba.

Pevná a stabilná základňa inšpirovaná slnečnými hodinami navyše dodá pracovisku jedinečný nádych a zároveň pevne drží monitor.

Pokročilá AH-IPS technológia panelu

Eleganciu monitora dopĺňa špičkový zobrazovací panel AH-IPS A + s vysokým FullHD rozlíšením. Oproti klasickému IPS prináša dokonalejšie farby a menšie nároky na energiu.

V kombinácii s úsporným LED podsvietením  je spotreba monitora naozaj nízka a vaša peňaženka zostane v bezpečí.

Vďaka pokročilejšiemu AH-IPS panelu sú pozorovacie uhly až 178 °/178 ° a vy tak neprídete o krásu obrazu ani pri bočných pohľadoch.

 Tá, najvyššia kvalita obrazu


Technológia ASCR (ASUS Smart Contrast Ratio) upravuje kontrast zobrazovanej scény tak, aby bol výsledok korektne farebný bez prepálených či tmavých miest a s dokonalou tmavou čiernou a žiarivosťou bielej.

Z mobilov priamo na monitor


Užívajte si obsah vo vašich mobilných zariadeniach na väčšej obrazovke. Dvojica HDMI portov s podporou štandardu MHL dokáže okrem prehrávania z FullHD prehrávačov prijímať signál z mobilných telefónov alebo tabletov a pritom ju navyše súčasne nabíjať. Vy si tak môžete priamo na monitore zahrať vašu obľúbenú hru, pustiť si film alebo surfovať na internete.

Optimalizácia výkonu a kvality

Pri modeli spoločnosti Asus nesmú chýbať ani proprietárne technológie Splendid Video Intelligence, ktoré optimalizujú grafický výkon a kvalitu obrazu vylepšením farieb, jasu, kontrastu a ostrosti. Pomocou jedinej klávesy si môžete vybrať zo 6 ponúkaných režimov (Krajina, Divadlo, Hra, Nočná scéna, sRGB a Štandardné).


 Tá najvyššia kvalita obrazu

Technológia VividPixel zlepšuje obrysy, ostrosť a sýtosť farieb všetkých zobrazovaných obrázkov aj videí, aby si užívatelia mohli vychutnať vizuálny zážitok tej najvyššej kvality.

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Rozlíšenie
1920×1080 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den chtěl bych se zeptat na kvalitu displeje je nadprůměrný na ps4 nebo jsou lepší do této cenové kategorie ? Hledám jen špičky do 4k s reproduktory nebo se zdířkou na sluchátka ale kvalita displeje musí být nadprůměrná Děkuji. Popřípadě najdete-li lepší do této cenové kategorie nebojte sem vložit link nebo název.

Dobry den, hladam prosim napajeci kabel pro tento monitor. Ktory mi viete od vas odporucit?

Je tento monitor herní

Dobrý den,chtěl jsem se zeptat jestli k monitoru jsou přibalené nějaké kabely a popřípadě jaké?

Diskusia a poradňa k 23" ASUS VX239H
Príslušenstvo pre 23" ASUS VX239H Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 23" ASUS VX239H. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 23" ASUS VX239H. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 23" ASUS VX239H. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 23" ASUS VX239H.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií