AD homeoffice AD homeoffice

25" LG 25UM65 Ultrawide

Zobraziť katalóg
25" LG 25UM65 Ultrawide
4,5 16 hodnotení
LCD monitor IPS, 21:9, 5M: 1, 250cd/m2, sRGB, 14ms, 2560x1080, 2x HDMI, DVI, DisplayPort, repro, VESA
Kód:  WK060a1cb Produktové číslo:  25UM65-P.AEU Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

25" LG 25UM65 Ultrawide

Elegantný profesionálny monitor určený pre graficky náročných užívateľov s panoramatickým rozlíšením 2560 x 1080 bodov. Monitor je ideálny pre všetkých filmových fanúšikov, hráčov, ale aj vývojárov, grafikov, dizajnérov a editorov hudby či videa, ktorým poskytne dostatočne veľkú pracovnú plochu s vysokou kvalitou zobrazenia. Kvalitný IPS displej s 8-bitovým podaním farieb a 100% pokrytím sRGB zaistí špičkový obraz aj pri pohľade z ostrého uhla.

Ultraširoký FullHD


Užívajte si dokonalé vizuálne kvality tejto ultraširokouhlej obrazovky s pomerom strán 21:9. Či už budete surfovať na internete alebo tráviť večery sledovaním vašich obľúbených HD filmov bez nepríjemných čiernych pruhov, vždy budete doslova uchvátení úžasným HD obrazom IPS monitora LG.

Stvorený pre multi-tasking


Pomer strán 21:9 prináša oveľa lepšie podmienky pre prácu vo viacerých programoch naraz. Ak budete tvoriť dokumenty, uvidíte viac strán na jednom monitore a priamo pri ich tvorbe môžete vo vedľajšom okne vykonávať výskum, skrátka budete pracovať čo najefektívnejšie a najpohodlnejšie.

Až 3 pracovné plochy


Ak ultraširokouhlý monitor LG pripojíte k vášmu notebooku, získate nielen dve, ale rovno tri pracovné plochy. Doplníte si tak schopnosti laptopu o možnosť práce až v troch programoch naraz - niečo, čo na bežných 16:9 monitoroch nie je možné.

Šetrí vaše oči

Šetrite vaše oči a nenechajte sa obmedzovať ich bolesťou pri dlhom čítaní článkov na monitore.

Špeciálny režim na čítanie automaticky upraví parametre obrazu stlačením jediného tlačidla. Nič vám potom nebude brániť v pohodlnom čítaní aj dlhé hodiny.

Dokonalý obraz


Vďaka schopnosti IPS panelov LG dosahovať minimálne zmeny v teplote farieb  sa zobrazovaný obraz zhoduje s kvalitou originálneho zdroja. Nádherný obraz si tak budete môcť užívať v každej situácii, či už budete pri monitore stáť, sedieť alebo ležať.

Bez blikania

Okrem režimu na čítanie dokáže vaše oči šetriť aj inovatívna technológia spoločnosti LG pre odstránenie blikania podsvietenia, ktoré je  spôsobené jeho intenzitou.

Vďaka kombinácii týchto dvoch technológií si budete môcť naplno a pohodlne užívať hranie, sledovanie filmov, čítanie či surfovanie tak dlho, ako budete chcieť.

Moderné ovládanie

Praktický joystick na ovládanie funkcií
a nastavenie monitora predstavuje ideálnu harmóniu medzi presným ovládaním
a analógovou citlivosťou.


Táto moderná technológia zjednoduší nastavovanie a spoločne s intuitívnym rozhraním monitora vás bude navyše aj baviť.

Parametre a špecifikácia

Typ panela
IPS Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Technológie panela a obrazovky

Typ panela
IPS Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre 25" LG 25UM65 Ultrawide Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 25" LG 25UM65 Ultrawide. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 25" LG 25UM65 Ultrawide. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 25" LG 25UM65 Ultrawide. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 25" LG 25UM65 Ultrawide.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií