AD elektro AD elektro

29 "LG 29UB65 ultrawide

Zobraziť katalóg
29 "LG 29UB65 ultrawide
4,4 9 hodnotení
LCD monitor IPS, 21:9, 5M: 1, 300cd/m2, 5ms, 2560x1080, sRGB, 8-bit, 2xHDMI, DVI, DisplayPort, repro, pivot, možnosť otočenia na výšku, VESA
Kód:  WK060a1j3 Produktové číslo:  29UB65-B.AEU Stránky výrobcu

29 "LG 29UB65 ultrawide

Elegantný profesionálny monitor určený pre graficky náročných užívateľov s panoramatickým rozlíšením 2560 x 1080 bodov. Monitor je ideálny pre všetkých filmových fanúšikov, hráčov, ale aj vývojárov, grafikov, dizajnérov a editorov hudby a videa, ktorým poskytne dostatočne veľkú pracovnú plochu s vysokou kvalitou zobrazenia. Kvalitný IPS displej s 8-bitovým podaním farieb a 100% pokrytím sRGB zaistí špičkový obraz aj pri pohľade z ostrého uhla.

Ultraširoké FullHD


Užívajte si dokonalú vizuálnu kvalitu tejto ultraširokouhlej obrazovky s pomerom strán 21: 9. Či už budete surfovať na internete alebo tráviť večery sledovaním vašich obľúbených HD filmov bez nepríjemných čiernych pruhov, vždy budete doslova uchvátení úžasným HD obrazom IPS monitora LG.

Stvorený pre multi-tasking


Pomer strán 21: 9 prináša oveľa lepšie podmienky pre prácu vo viacerých programoch naraz. Keď budete tvoriť dokumenty, uvidíte viac strán na jednom monitore priamo pri ich tvorbe a vo vedľajšom okne môžete vykonávať výskum, skrátka budete pracovať čo najefektívnejšie a najpohodlnejšie, a to až v 4 programoch naraz vrátane počítačov MAC.

Z dvoch zdrojov

Pripojte si k monitoru až dve zariadenia naraz. Pritom, čo budete pracovať napríklad v programe Excel, môžete sledovať blu-ray film prehrávaný z pripojeného prehrávača.

Šetrí vaše oči

Šetrite vaše oči a nenechajte sa obmedzovať ich bolesťou pri dlhom čítaní článkov na monitore.

Špeciálny režim na čítanie automaticky upraví parametre obrazu stlačením jediného tlačidla. Nič vám potom nebude brániť v pohodlnom čítaní dlhé hodiny.

Profesionálne polohovanie

Pohodlné používanie monitora umožní funkcia pivot s nastavením výšky a možnosťou rotácie až o 90 °.

Pre každú prácu alebo čítanie dokumentov tak dosiahnete optimálnu polohu displeja a minimalizujete namáhanie tela aj pri dlhom používaní.

Dokonalý obraz


Vďaka schopnosti IPS panelov LG dosahovať minimálne zmeny v teplote farieb sa zobrazovaný obraz zhoduje s kvalitou originálneho zdroja. Nádherný obraz si tak budete môcť užívať v každej situácii, či už budete pri monitore stáť, sedieť alebo ležať.

Bez blikania

Okrem režimu na čítanie dokáže vaše oči šetriť aj inovatívna technológia spoločnosti LG pre odstránenie blikania podsvietenia spôsobeného jeho intenzitou.

Vďaka kombinácii týchto dvoch technológií si budete môcť naplno a pohodlne užívať hranie, sledovanie filmov, čítanie či surfovanie tak dlho, ako budete chcieť.

Moderné ovládanie

Praktický joystick na ovládanie funkcií
a nastavenie monitora predstavuje ideálnu harmóniu medzi presným ovládaním
a analógovou citlivosťou.


Táto moderná technológia zjednoduší nastavovanie a spoločne s intuitívnym rozhraním monitora vás bude navyše aj baviť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, kolega si u vás koupil monitor LG 29UB65, bohužel mu nefunguje v rozlišení 2560x1080 (obrazovka se mírně rozmaže a zrní), nižší rozlišení už mu fungují. K počítači je připojený ještě druhý monitor BenQ G2750. Je možné, že to nestíhá grafická karta (v počítači je Nvidia GeForce 8400GS PCI 1)? Pokud to je grafickou kartou, můžete mi doporučit novou, která by se dala namontovat místo té stávající a zvládala to maximální rozlišení?

Diskusia a poradňa k 29 "LG 29UB65 ultrawide
Príslušenstvo pre 29 "LG 29UB65 ultrawide
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 29" LG 29UB65 Ultrawide. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 29 "LG 29UB65 Ultrawide. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 29 "LG 29UB65 Ultrawide. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 29" LG 29UB65 Ultrawide.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií