AD homeoffice PET

32" Panasonic TX-L32E6E

Zobraziť katalóg
32" Panasonic TX-L32E6E
4,6 28 hodnotení
Televízor SMART IPS LED, uhlopriečka 81 cm, 100Hz, Full HD 1920x1080, DVB-T/C MPEG4 tuner, môj Home screen, webový prehliadač, vstavaná Wi-Fi, HbbTV, 3x HDMI, SCART, USB, LAN, štíhly rámik 9,1 mm , energ. trieda A
Kód:  WX250c3 Produktové číslo:  TX-L32E6E Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

32" Panasonic TX-L32E6E

Obsah bez obmedzenia

inteligentné sieťové funkcie
Pripravte sa vstúpiť do sveta nádherného obrazu s televízorom Panasonic, ktorý premení vašu obývačku na multimediálne centrum zábavy. Veľa pokročilých funkcií na čele s bezdrôtovou sieťou Wi-Fi, integrovaným webovým prehliadačom, šikovným ovládaním z mobilných telefónov a tabletov alebo možnosťou sledovať programy uložené na webových stránkach vám z každého večera pri televízii urobia nevšedný zážitok. Zmodernizujte si vašu domácnosť a nechajte sa rozmaznávať tými najmodernejšími technológiami spoločnosti Panasonic.

Obraz plný farieb

Neuveriteľne živé farby a široké pozorovacie uhly patria medzi hlavné výhody IPS panelu. Televízor navyše v reálnom čase analyzuje zobrazovaný obsah a upravuje LED podsvietenie presne danej scéne, čím zvyšuje kontrast a znižuje spotrebu.

Plnohodnotný zážitok

Nechajte sa uchvátiť maximálnou detailnosťou farebných prechodov v temných scénach a žasnite nad dychberúcim životom obrazu vo farbami prežiarených záberoch. Televízor Panasonic urobí z každého bežného programu neopakovateľný zážitok.

Neobmedzené možnosti

S televízorom Panasonic budete každý deň objavovať nové a nové možnosti interaktívnej zábavy. Stačí sa cez bezdrôtovú Wi-Fi pripojiť k internetu a začať vzdialene prehrávať filmy, hudbu či fotografie.

Buďte online

Vaše obľúbené webové stránky si prehliadnete z pohodlia vášho kresla a pripojíte sa tiež na obľúbené portály Voyo, Topfun a Youtube. Pomocou programu Skype sa nielen o svoje zážitky s novým televízorom Panasonic podelíte s ostatnými.

Fantázii sa medze nekladú

Prispôsobte si televízor Panasonic podľa vášho gusta vďaka konceptu Môj Home Screen. Majte stále k dispozícii widgety a aplikácie používané najčastejšie. Zjednodušíte tým ovládanie televízora pre celú rodinu

Smartfón ako ovládač

Namiesto klasického diaľkového ovládača používajte vaše smartfóny či tablety. Presúvajte si súbory medzi nimi a televízorom bez zbytočných káblov, všetko bleskovou rýchlosťou a s maximálnym pohodlím. Fantázii sa skrátka medze nekladú a televízor Panasonic vám maximálne vychádza v ústrety.

Elegantný a úsporný

Výnimočný dizajn televízora perfektne doplní váš interiér a dodá mu elegantný nádych. Tenký rámček a kovová konštrukcia pôsobí veľmi elegantne a len dokazuje exkluzivitu tohto modelu. Nezabudlo sa ani na životné prostredie a vďaka moderným šetriacim technológiám sa televízor radí medzi tie najúspornejšie.
  • Na vloženie karty na kódovaný príjem satelitného alebo káblového vysielania je potrebné použiť kompatibilný CA modul, ktorý sa zasunie do CI/CI+ slotu televízora.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!
Technológia
LCD LED Hotovo!
SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!

Uhlopriečka a rozlíšenie

Uhlopriečka
32" (81,28 cm) Hotovo!

Obrazovka

Technológia
LCD LED Hotovo!

Aplikácie | SMART funkcie

SMART funkcie
Webový prehliadač Hotovo!

Pripojenie

Bezdrôtové pripojenie
WiFi, DLNA Hotovo!

Tunery

Typ tuneru
DVB-C Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
72,4 cm Hotovo!
Výška
48,9 cm Hotovo!
Hĺbka
20,7 cm Hotovo!
Výška bez podstavca
43,4 cm Hotovo!
Hĺbka bez podstavca
5,3 cm Hotovo!
Hmotnosť
9,5 kg Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Původní stojan k TX-L32E6E koupím!

Při odesíláni filmu z PC se po několika minutách televize vypne. Dělám něco špatně?

Diskusia a poradňa k 32" Panasonic TX-L32E6E
Príslušenstvo pre 32" Panasonic TX-L32E6E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 32" Panasonic TX-L32E6E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 32" Panasonic TX-L32E6E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 32" Panasonic TX-L32E6E. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: 32" Panasonic TX-L32E6E.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií