AD homeoffice PET

NAVILOCK GPS NL-302U (SiRF III)

Zobraziť katalóg
NAVILOCK GPS NL-302U (SiRF III)
GPS modul navigace přes USB
Kód:  PP880u Produktové číslo:  61422
NAVILOCK GPS NL-302U (SiRF III) Predaj skončil

NAVILOCK GPS NL-302U (SiRF III)

Káblový GPS prijímač vybavený citlivým čipsetom SiRF III s 20 nezávislých kanálov pre satelitnú navigáciu a určovanie polohy.Pre pripojenie k počítaču sa využíva virtuálny sériový port cez rozhranie USB, cez ktoré je prijímač aj napájaný, nie je tak potrebné žiadne batérie alebo externý adaptér.Možno tak prijímač ľahko použiť s notebookom, barebone systémom i bežným stolovým počítačom umiestneným napr.vo vozidle.

Moderné vysoko presný GPS čipset SiRF III zabezpečia perfektnú presnosť navigácie a bezproblémové použitie aj v extrémne náročných podmienkach ako je les, hustá mestská zástavba a podobne.

Prijímač má zabudovanú anténu a naviac obsahuje magnet, možno tak ľahko uchytiť na požadovanom mieste s najlepším výhľadom na oblohu.Výhodou je aj rýchly nábeh a horizontálne presnosť lepšia ako 10 m.Dodáva sa v cenovo výhodnom balení bez softvéru, ale vďaka podpore štandardného protokolu NMEA je vhodný prakticky pre všetky súčasné navigačné programy, ako je napr.Infomapa, Route 66, Microsoft Streets a ďalšie.

Parametre a špecifikácie:
Rozhranie:USB, virtuálny sériový port
Protokol:NMEA 0183, príkazy GGA, GSA, GSV, RMC, optGLL, VTG
Dátum:WGS84
Štart:hot 1 s, warm 38 s, cold 42 s
Rozmery:53 x 53 x 19,2 mm
Spotreba:80 mA

Limity:
Výškový:18 000 m
Rýchlostný:515 m / s

Presnosť:
Horizontálne:10 m 2d RMS
Rýchlosť:0,1 m / s 95%
Čas:1 us, synchronizované s GPS časom

Prevádzkové podmienky:
Teplota:-40 Až +80 ° C

Obsah balenia:
GPS prijímač s USB káblom
CD s ovládačmi
Prísavkami
Rýchla príručka

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NAVILOCK GPS NL-302U (SiRF III)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NAVILOCK GPS NL-302U (SiRF III). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NAVILOCK GPS NL-302U (SiRF III). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NAVILOCK GPS NL-302U (SiRF III). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NAVILOCK GPS NL-302U (SiRF III).
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií