Motorola EDGE 50

VGA chladič Zalman Fatal1ty FC-ZV9

Zobraziť katalóg
VGA chladič Zalman Fatal1ty FC-ZV9
- Chladič Zalman Fatal1ty FC-ZV9 na VGA, měděná základna, 1650-3600rpm, 96x96x30mm
Kód:  CA064c Produktové číslo:  FC-ZV9
VGA chladič Zalman Fatal1ty FC-ZV9 Predaj skončil

VGA chladič Zalman Fatal1ty FC-ZV9

Výkonný chladič pre grafické karty s medenou základňou a červeným podsvícením je vhodný pre vysoko výkonné karty, ktoré majú štandardné rozloženie úchytných dier pre inštaláciu chladiča.Je zložený z tenkých plátkov, vďaka ktorým je dosiahnuť veľké chladiace plochy pre odvod tepla.

Použitím spoľahlivého ventilátoru je zaručená najnižšia možná hlučnosť, ktorá sa pohybuje v rozmedzí 20 až 36 dB a otáčky možno regulovať v rozmedzí 1650 až 3600 RPM.Vďaka dvojitému kuličkovému ložisku je zaručená jeho dlhá životnosť.Ventilátor je vyrobený z priesvitného plastu a je v ňom zasadená červeně svítící dióda.Stylově doplní Váš počítač a vynikne při použití skříně s průhlednou bočnicí.

Súčasťou balenia sú všetky potrebné súčasti pre inštaláciu na podporované typy grafických kariet vrátane teplovodivé pasty a přídavných pasívnych prvkov na pamäti karty.Chladič je zo série Fatal1ty, čo je prezývka světoznámého profesionálneho hráča počítačových hier.Inštalácia je veľmi jednoduchá, rozstup úchytných dier na grafickej karte nesmie prekročiť rozmer 75,5 mm. Zoznam kompatibilných kariet nájdete/ / www.zalman.co.kr / eng / product / view.asp?idx = 215 & code = 013 "> tu.

Parametre a špecifikácie:

Rozmery:
96 x 96 x 30 mm

Otáčky:
1650 - 3600 ot./ min.± 10%

Hlučnosť:
20 - 36 dB ± 10%

Materiál:
Základňa:Meď

Elektrické údaje:
Napájanie:12 voltů, 3 pinový konektor

Hmotnosť:
185 g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VGA chladič Zalman Fatal1ty FC-ZV9. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte VGA chladič Zalman Fatal1ty FC-ZV9. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte VGA chladič Zalman Fatal1ty FC-ZV9. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: VGA chladič Zalman Fatal1ty FC-ZV9.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií