AD květen univerzal AD 1. týden květen

Agogs Uphill MTB

Zobraziť katalóg
Agogs Uphill MTB
Elektrobicykel - dojazd 60 - 120 km, batéria Lí-Ión 48 V, 8.8 Ah, nominálny výkon 250 - 350 W, odpružená predná vidlica uzamykateľná s reguláciou tuhosti, hliníkový rám, veľkosť rámu 19", veľkosť kolies 26"
Kód:  EKA401a Produktové číslo:  14620140
Agogs Uphill MTB Predaj skončil

Agogs Uphill MTB

Už vás unavujú neustále dopravné zápchy v mestách a radi by ste ušetrili financie za benzín či naftu? To všetko bez akejkoľvek námahy, napriek tomu s pozitívnym prínosom pre vaše zdravie? V tom prípade si zaobstarajte niektorý zo stále viac populárnych elektrobicyklov a užívajte si radosť z pohybu. Nepotrebujete žiadne špeciálne povolenie ani zápis do registra, navyše bicykle na elektrický pohon sú vhodné pre každú vekovú kategóriu. Ocenia ich najmä aktívni seniori, manažéri, študenti, ale aj nadšení cyklisti. Nespornou výhodou je ekologická prevádzka šetrná k životnému prostrediu a nízke náklady, cena za jeden kilometer sa pohybuje v rozmedzí niekoľkých halierov.

Česká kvalita


Za českým výrobcom elektrobicyklov Agogs stojí niekoľko rokov vývoja a skúseností. Jeho "ebicykle" sú obľúbené nielen v našej krajine, ale získavajú si ohlas po celej Európe. Vyznačujú sa precíznym spracovaním, kvalitnými komponentmi a skvelou elektronikou. Pýšia sa ideálnym pomerom ceny a kvality, čo je výborný predpoklad k tomu, že tieto dopravné prostriedky vám budú slúžiť po mnoho dlhých rokov. Spoľahnúť sa môžete aj na jednoduchý servis a garantovanú dostupnosť komponentov niekoľko rokov po zakúpení bicykla.

Pánsky bicykel Uphill MTB sa pýši robustným hliníkovým rámom s nosnosťou až 125 kg. Rám je osadený kvalitnými značkovými komponentmi s maximálnym dôrazom na vytvorenie ideálnych podmienok pre jazdu v teréne. Uzamykateľná odpružená vidlica Sountour XCM so zdvihom 100 mm sa perfektne vyrovná s každou nerovnosťou. Samozrejmosťou sú široké plášte, vyšší model prehadzovačky Shimano Deore s 9 prevodmi, odpružená sedlovka či platformové pedále. Za zmienku určite stojí aj mechanické kotúčové brzdy AVID BB7, ktoré sa svojím výkonom vyrovnajú aj strednej triede hydraulických bŕzd a vďaka svojej spoľahlivosti sú obľúbené medzi širokou verejnosťou.

Unikátna technológia


Tento horský bicykel v sebe skrýva istú dávku revolúcie. Disponuje revolučnou 48 V technológiou, to znamená, že môžete voliť medzi výkonom pre cestnú prevádzku (250 W) a off-road režimom s maximálnym výkonom 750 W, ktorý je možné využiť mimo verejné komunikácie. Táto technológia navyšuje objem energie o cca 33 % v porovnaní s elektrobicyklami v rovnakej alebo vyššej cenovej hladine.

Systém riadenia je unikátny vďaka torznému sensoru priamo v stredovom zložení. Počas jazdy sníma tlak jazdca na oba pedále. Preto sa presnosť dávkovania elektrickej sily vyrovná systémom so stredovým motorom, pričom zachová všetky výhody motora v zadnom náboji. Na jedno plné nabitie batérie najazdíte až 60 km na plný výkon a približne 120 km na nižší stupeň asistencie. Ľahká cestovná rýchlonabíjačka nabije batériu na 50 % kapacity už za 60 minút. Ovládanie je zabezpečené cez hliníkový, modro podsvietený a navyše vodotesný multifunkčný displej, ktorý je umiestnený v strede kormidla so 6 stupňami asistencie či možnosťou uzamknutia bicykla PIN kódom.

Hlavné prednosti:

  • Unikátna 48 V technológia
  • Torzné snímač
  • 6 stupňov asistencie
  • Vhodný aj pre jazdu bez asistencie
  • Mechanické kotúčové brzdy
  • Rýchlonabíjačka
  • Off-Road režim

Parametre a špecifikácia:

Rám:

Veľkosť 19", zliatina hliníka 6061.T6 - OneTube technológia

Kolesá:
Ráfiky: 26", AlexRims DH19
Plášte: 26" x 2.1" Kenda Blue Groove

Prehadzovačka:
Shimano Deore, 9 rýchlostí

Odpruženie:
SR Suntour SF XCM HLO 26, s hydraulickým zamykaním a nastavením, odpružená sedlovka Promax

Brzdy:
AVID BB7 Mountain diskové, O 160 mm

Ovládanie:
Display AGOGS, max. 27 km/h, 6 stupňov asistencie

Batéria:
SONY Konion V3 Lí-Ión - 8.8 Ah/48 V (423 Wh)

Motor:
Bafang CST 48 V/250 W-350 W (750 W max.), bezkefový v zadnom náboji

Dojazd:
60 - 120 km podľa nastavenia

Nosnosť:
125 kg

Hmotnosť:
20,8 + 3,6 kg (batéria)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Agogs Uphill MTB
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Agogs Uphill MTB . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Agogs Uphill MTB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Agogs Uphill MTB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AGOGS Uphill MTB.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií