AP+ nový vizuál MPLA318265

ARCTIC Breeze Pro

Zobraziť katalóg
ARCTIC Breeze Pro
4,3 80 hodnotení
Ventilátor napájanie z USB, USB Hub
Kód:  CB210j2 Rozšírená záruka +48 mesiacov Produktové číslo:  ABACO-BZP01-01000

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ARCTIC Breeze Pro

USB chladiaci vetrák od svetoznámeho výrobcu chladenie Arctic Cooling.Tento gadget Vám spríjemní prácu alebo zábavu na počítači či notebooku v horúcich a sparných dňoch.ARCTIC Breeze Pro je prenosný USB stolný ventilátor ponúkajúci osviežujúci vánok v teplom, slnečnom počasí!Navyše v podstavci ventilátora sa nachádza USB hub pre 4 ďalšie konektory USB.Priemer vetráčika ARCTIC Breeze Pro je 92mm.Ventilátor je vybavený nízkou hlučnosťou obežného kolesa, takže je tichý pri všetkých otáčkach.Rýchlosti otáčania sa dájú nastaviť LED podsvieteným gombíkom v rozmedzí od 800 do 1800 otáčok za minútu.Aj pri vysokých otáčkach 1800 ponúkne ventilátor najnižšiu úroveň hluku.Je možné voliteľne ventilátor napájať aj z adaptéra.1,8 m kábel je dostatočne dlhý aj pre Váš desktop PC, ktorý môže byť pod stolom.Prebytočný kábel je možné zrolovať pod podstavec ventilátora, a preto bude Váš pracovný soľ stále prehľadný a upravený.Inštalácia ventilátora nemôže byť jednoduchšia.Ventilátor stačí len pripojiť do USB na notebooku alebo desktop PC.ARCTIC Breeze Pro má flexibilný krk pre jednoduché nastavenie ventilátora v ľubovoľnom smere.Ventilátor má úsporný motorček a lopatkové koleso s nízkou hlučnosťou

Parametre a špecifikácie:

Priemer ventilátora: 92 mm
Rozmedzie rýchlosti ventilátora: 800 - 1800 RPM
Bezbatériové, napájaný z USB
Dĺžka USB kábla: 1,8 m - kábel sa dá zrolovať do podstavca ventilátora
LED regulátor rýchlosti otáčok
Použitie pre desktop PC a notebooky
Ohybný krk ventilátora
USB hub: 4x

 

Parametre a špecifikácia

Priemer lopatiek
9,2 cm Hotovo!
Vlastnosti
Nastaviteľný uhol sklonu Hotovo!

Vlastnosti

Priemer lopatiek
9,2 cm Hotovo!
Vlastnosti
Nastaviteľný uhol sklonu Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ARCTIC Breeze Pro Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ARCTIC Breeze Pro. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ARCTIC Breeze Pro. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ARCTIC Breeze Pro. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ARCTIC Breeze Pro.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií