Doručení zdarma MS hokej

Path of Exile 2 (OZNÁMENIE) sa bude odohrávať dvadsať rokov po udalostiach prvého dielu

Zobraziť katalóg

Článok

Aktualizované

Na hernej scéne existuje len hŕstka projektov, ktoré sa sú schopné vymaniť z tieňa dominantného zástupcu svojho žánru. Diablovke Path of Exile sa to aj napriek minimálnej šanci na úspech vďaka dobre spracovanému nápadu, prepracovaným herným mechanizmom a bezplatnému modelu podarilo. Jeho tvorcovia v predchádzajúcich dňoch predstavili pokračovanie tohto podareného dielka. Načo sa môžeme v Path of Exile 2 tešiť, vám načrtne naše dnešné oznámenie.

Oznámenie

Path of Exile 2; screenshot: hrdina

• Žáner: Akčné online RPG • Multiplayer: Áno • Vývojár: Grinding Gear Games • Vydavateľ: Grinding Gear Games • Platformy a Dátum vydania: (PC, PS4, Xbox One)? (2020/2021) • Homepage • Čeština: Nie


Path of Exile 2 – Oznámenie

  1. Hoci Path of Exile 2 nesie číslovku, nemá ísť o tradičné pokračovanie
  2. HW nároky pre Path of Exile 2 PC

Hoci Path of Exile 2 nesie číslovku, nemá ísť o tradičné pokračovanie

• Oznámenie: 18. 11. 2019 • Autor: Ondřej Zeman

Nedávno nám Blizzard za pomoci Overwatch 2 ukázal, že sa dá namiesto nových hier vydávať väčšie expanzie, a tak dlhodobo podporovať pôvodný projekt. Teraz sa podobnou cestou vydali aj vývojári z Grinding Gear Games, ktorí pri predstavení Path of Exile 2 oznámili svetu, že skôr než o novú hru pôjde o prekvapivo rozsiahly datadisk, ktorý bude ponúkať všetok obsah, ktorým disponuje Path of Exile. Ako bonus v ňom však nájdeme čerstvý príbeh, výrazne vylepšenú grafiku a fyziku, čo táto hra potrebovala už nejaký ten piatok ako soľ.

Path of Exile 2 – Official Trailer

Nové Path of Exile 2 bolo predstavené svetu bez toho, aby ho na neho vývojári riadne pripravili, hra napriek tomu väčšinu ľudí vyložene nadchla.

Dej Path of Exile 2 by sa mal odohrávať presne dvadsať rokov po skočení príbehu prvého dielu. Tešiť sa podľa slov vývojárov môžeme na rozprávanie, ktoré bude obsahovať sedem obsahom prekypujúcich kapitol. Pozrieť by sme sa v nich mali nielen na pobrežie plné po mäse bažiacich nemŕtvych, ale tiež do temných jaskýň, na prekvapivo živé cintoríny či medzi mäsožravé rastliny, ktoré budú mať rovnaký apetít ako bezduché telá. Chýbať podľa všetkého na tejto výprave nebudú ani výzvu predstavujúci bossovia, po ktorých porazení sa vždy v duchu pochválite.

Absolvovať budete môcť celé dobrodružstvo za jednu z devätnástich špecializácií, ktoré sa podľa informácií od vývojárov nemajú extrémne líšiť od konceptu, ktorý aktuálne funguje v Path of Exile. V rámci celku však majú byť jednotlivé povolania upravené a prerobené tak, aby dokázali prežiť v novom nekompromisnom svete. Osobne počítam s tým, že bude Path of Exile 2 v mnohých ohľadoch dynamickejšie ako jeho predchodca, pretože väčšina podobne ladených projektov zrýchľuje tempo. Moju teóriu čiastočne podporujú aktuálne vypustené zábery z hrania, kde vidíme veľmi pekne vyzerajúcu diablovku, ktorá sa očividne aj veľmi dobre hrá. Či však budú všetky postavy rovnako agilné ako tá na videu, je otázkou.

Path of Exile 2 – Gameplay Preview

Na prvých záberoch z hrania vyzerá Path of Exile 2 až prekvapivo atraktívne, keď mu to vydrží až do vydania, pôjde o jasného konkurenta pre Diablo IV.

V prípade, že sa podobne ako rad iných obávate toho, že sa vývojári po vydaní Path of Exile 2 vykašlú na jeho predchodcu, buďte bez obáv. Obe hry by mali mať podobne ladený Endgame, takže tvorcovia budú stabilne pracovať na oboch, bez toho, aby niektorú citeľne zanedbávali. Ak náhodou patríte medzi aktuálnych hráčov Path of Exile, ktorí v minulých mesiacoch vývoj podporili kúpou kozmetických úprav, máme pre vás dobrú správu. Všetko, za čo ste si zaplatili, bude prenesené do Path of Exile 2, takže sa budete môcť ihneď po jeho spustení riadne oháknuť. Kedy však táto diablovka vyjde, nie je v tento moment jasné. S istotou vieme len to, že v priebehu budúceho roka odštartuje na doteraz nešpecifikovaných platformách beta. Snáď nám vývojári čo najskôr dodajú viac informácií.

• Zdroje: YouTube (Path of Exile), PC Gamer

HW nároky pre Path of Exile 2 PC



Minimálne HW požiadavky Odporúčané HW požiadavky
Operačný systém Bude oznámené Bude oznámené
Procesor Bude oznámené Bude oznámené
Grafická karta Bude oznámené Bude oznámené
DirectX Bude oznámené Bude oznámené
Operačná pamäť Bude oznámené Bude oznámené
Pevný disk Bude oznámené Bude oznámené
i Mohlo by vás zaujímať
iPozrite sa na všetky články z hernej sekcie. Ďalšie novinky zo sveta hier, eSportu a technológií nájdete na facebooku a instagramu Alza Gaming.

Dátum vydania Path of Exile 2 je zatiaľ vo hviezdach, mohlo by vyjsť na prelome rokov 2020 a 2021 pravdepodobne na PC, PS4 a Xbox One. O novinkách vás budeme informovať.

Path of Exile: First Blood Pack – Xbox Digital
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: RPG, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold,
19,90 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MXESD0498
Vytlačiť
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií