Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/forza-motorsport-main-keyart.jpeg

Forza Motorsport – Všetko, čo vieme

Nová Forza Motorsport hlása nielen väčší príklon k realizmu, ale podľa prvých špekulácií by sme sa mohli dočkať aj prepracovanejšieho kariérneho režimu. Pôjde navyše o prvú Microsoft exkluzivitu, ktorá už nevyjde na Xbox One, očakávať teda môžeme aj skvelé grafické spracovanie. Všetko, čo zatiaľ o Forze Motorsport vieme, alebo vďaka skorej fáze vývoja zatiaľ len predpokladáme, zistíte v tomto článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hogwarts-legacy-vse-co-vime-logo-nahled.jpg

Hogwarts Legacy – Všetko, čo vieme

Hogwarts Legacy sa podarilo zaceliť dieru na trhu aj trhlinu v herných srdciach „potterheads“. Nielen že ide o splnený sen každého fanúšika Harryho Pottera, ale ide aj samo o sebe o kvalitné akčné RPG prinášajúce nádherný otvorený svet plný zábavných aktivít, pútavý príbeh a v neposlednom rade aj perfektne spracované kúzelnícke súboje. Všetko, čo potrebujete o Hogwarts Legacy vedieť, nájdete v tomto článku. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bioshock-collection-special-titulni-obrazek-nahled.jpg

BioShock 4 (INFO) – Všetko, čo zatiaľ vieme

Nový Bioshock je vo vývoji a vyjde v nasledujúcich rokoch. To je zatiaľ jediné, čo v tejto chvíli o Bioshock 4, ako sa zatiaľ hre neoficiálne prezýva, vieme. Neoficiálne zdroje ale už teraz lákajú na výrazne otvorenejší svet, prepracovaný systém questov a mesto na Antarktíde, kde sa Bioshock 4 má odohrávať. Všetko, čo zatiaľ o hre vieme, alebo aspoň predpokladáme, nájdete v tomto článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/syberia-the-world-before-key-art-nahled.jpg

Syberia: The World Before (RECENZIA) – Príbehová krasojazda

Séria Syberia sa v posledných rokoch bohužiaľ vyznačovala pozvoľna klesajúcou kvalitou, a príbehu Kate Walker v treťom dieli pomaly, ale isto dochádzal dych. Veľa očakávaní teda štvrtá časť nevyvolávala… ako to s ňou nakoniec dopadlo, si môžete prečítať v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/babylons-fall-cover-nahled_1.jpg

Babylon's Fall (RECENZIA) – Cynické kooperatívne RPG bez duše

Babylon's Fall je... „zaujímavé“ kooperatívne akčné RPG od PlatinumGames – japonských borcov na slovo vzatých. Po Nier: Automata a Astral Chain som očakával ďalší unikátny zážitok, ktorý mal okoreniť nevýrazné vody live-service. Ale aj keď má hra niekoľko pekných nápadov a jasne zamýšľaný výtvarný štýl, Babylon's Fall zaostáva vo všetkých smeroch, čo má za následok nudný, nenaplňujúci a zdĺhavý zážitok, ktorý zachraňuje naozaj len hrsť svetlých momentov. Viac v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gotham-knights-special-logo-nahled.jpg

Gotham Knights: gameplay, dátum vydania, platformy a ďalšie info

Ak ste niekedy premýšľali o tom, aké by to bolo stať sa maskovaným strážcom poriadku v Gothame, teda kriminalitou preplnenom americkom veľkomeste, zbystrite. Akčné RPG Gotham Knights štúdia WB Games Montréal vám totiž umožní navliecť na seba upnutý superhrdinský kostým a v úlohe niekoľkých Batmanových parťákov sa pustiť do boja so zločinom. A v našom špeciále sa o tomto chystanom titule dozviete všetky dostupné informácie.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/deathloop-key-art-nahled.jpg

Deathloop (RECENZIA) – Stratený v časovej slučke

Vývojári z Arkane Studios (Dishonored, Prey) vo svojom najnovšom titule opúšťajú bezpečné vody zabehaných značiek a prichádzajú na PC a PS5 s úplne novou akčnou adventúrou Deathloop, kde sa vžijeme do úlohy muža prežívajúceho jeden deň stále dokola. Dokázali tvorcovia zo zaujímavého konceptu vykresať ničím neobmedzenú zábavu, alebo sa dočkáme len opakujúcej sa nudy? Dozviete sa v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/humankind-dojmy-z-hrani-preview-cover-nahled.jpg

Humankind (RECENZIA) – Máme tu konečne súpera pre Civilizáciu?

Dlho očakávaný vyzývateľ všetkými milovanej Civilizácie je konečne tu. Ako sa vývojárom z Amplitude Studios ich dielo podarilo, čo nového prináša a či je revolúciu sľubujúce Humankind schopné konkurovať aktuálnemu kráľovi žánru, vám povieme v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/god-of-war-ragnarok-special-nahled.jpg

God of War: Ragnarök: Gameplay, príbeh, trailer, dátum vydania a ďalšie info

Škandinávsky chlad mal upokojiť žeravú nenávisť Krata ku gréckym bohom, ktorých rady počas trojdielnej série God of War značne preriedil. Na severe si našiel Kratos manželku, zostarol a splodil syna Atrea. Lenže aj v nordickom reštarte značky nakoniec spoznal miestny božský panteón ostrosť Kratových čepelí, čo sa neobišlo bez odozvy. Ako bude vyzerať pokračovanie krvavej akčnej adventúry s názvom Ragnarök a čo všetko o titule štúdia SIE Santa Monica vieme, sa dočítate na nasledujúcich riadkoch.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/twelve-minutes-keyart-nahled.jpg

12 Minutes (Mini RECENZIA) – „Když muž se ženou v časové smyčce snídá“

Čo sa stane, keď vás unaví práca pre veľkých herných vydavateľov? Rozlúčite sa s nimi a vydáte sa na cestu za vývojom vlastnej hry. Presne to je príbeh Luísa Antónia, ktorý pred niekoľkými rokmi zamával Rockstaru aj Ubisoftu, vďaka čomu sa nám do rúk dostáva jeho interaktívny thriller. Oplatí sa mu venovať viac ako... 12 minút? Dočítate sa v našej recenzii. 

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/psychonauts-2-recenze-cover-nahled.jpg

Psychonauts 2 (RECENZIA) – Tajomstvo mozgových závitov

Čo sa deje v našom mozgu a kde sa berú všetky naše obavy? To je otázka, na ktorú sa snažia vedecky odpovedať zástupy psychológov, ale hráči počítačových hier už majú vďaka štúdiu Double Fine Productions jasno 16 rokov. V roku 2005 totiž vyšiel humorný titul Psychonauts o špeciálnej jednotke bojujúcej za zdravý rozum ľudstva. Tvorcovia sa na pôvodnú zábavnosť snažia nadviazať v pokračovaní Psychonauts 2. Podarilo sa im naplniť očakávania fanúšikov kultovej jednotky?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kings-bounty-II-dojmy-cover-nahled.jpg

King's Bounty 2 (RECENZIA) – Máme tu nástupcu Heroes of Might and Magic?

Pokračovanie slávnej série King's Bounty je po rokoch čakania konečne tu. Ako sa King's Bounty 2 nakoniec podarilo, čo prináša v rámci volieb, akou transformáciou prešli bojové polia a oveľa viac nájdete v našej recenzii.  Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/chernobylite-key-art-cover-nahled.jpg

Chernobylite (RECENZIA) – RPG, FPS a survival s tajomným príbehom v jednom

Po prečítaní dojmov z hrania z predbežného prístupu Chernobylite od Ondra Zemana som sa menej obával zmutovaných hnusákov, ktorým budem v tomto hororovom survival RPG čeliť, a väčšie starosti mi robila celková optimalizácia a „hotovosť“ produktu. Vyladili vývojári z The Farm 51 finálnu verziu hry? Hneď na začiatok môžem prezradiť, že Chernobylite je pútavá záhada, ktorú budete rozpletať pomocou kombinácie budovania základne, riadenia tímu a prežívania. Ako je na tom zvyšok hry, sa dozviete v nasledujúcej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/dungeons-and-dragons-dark-alliance-cover-nahled.jpg

Dungeons & Dragons: Dark Alliance (RECENZIA) – Pokrivkávajúci hrdinovia Icewind Dale

Akčné RPG z pohľadu tretej osoby a svet Forgotten Realms (konkrétne tundru Icewind Dale) sa pokúsili spojiť kanadskí vývojári zo štúdia Tuque Games. Ako sa im hra, na ktorej spolupracoval aj autor knižnej série „The Legend of Drizzt“ R. A. Salvatore podarila, si môžete prečítať v našej recenzii.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/stalker-2-heart-of-chornobyl-key-art-nahled.jpg

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

Kultové FPS S.T.A.L.K.E.R. z dielní vývojárskeho štúdia GSC Game World sa po mnohých rokoch ticha vráti na naše pevné disky. Kedy by k nám mal S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl doraziť, aké nebezpečenstvo nám postaví do cesty, za koho si zahráme, kde sa presne bude odohrávať a rad ďalších detailov, ktoré o tejto očakávanej strieľačke vieme, nájdete v našom špeciáli.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/chivalry-2-recenze-cover-nahled.jpg

Chivalry 2 (RECENZIA) – Brilantný stredoveký masaker

Na riadne pokračovanie dynamickej akcie z pohľadu prvej osoby Chivalry: Medieval Warfare musela komunita čakať niekoľko rokov. Jeho tvorcovia sa nakoniec však predsa len odhodlali, že fanúšikom dajú Chivalry 2. Či má rovnaké grády ako jeho predchodca a ako sa mu darí v porovnaní s konkurenciou, za ktorú možno považovať obdobne ladený Mordhau, si môžete prečítať v nasledujúcich odsekoch našej recenzie.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/outriders-recenze-keyart-nahled.jpg

Outriders (RECENZIA) – Akciou nabitá výprava na cudziu planétu

Poľské štúdio People Can Fly (Bulletstorm, Painkiller) sa vo svojom kooperatívnom akčnom RPG vydáva do hlbín vesmíru, kde budeme v koži členov jednotky Outriders bojovať o prežitie ľudskej rasy. Oplatí sa nasadnúť do hviezdnej lode a absolvovať cestu na druhý koniec galaxie, alebo bude nakoniec lepšie zostať na matičke Zemi? Dozviete sa v našej recenzii PS5 verzie.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kena-bridge-of-spirits-nahled.jpg

Kena: Bridge of Spirits: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

Akčná adventúra Kena: Bridge of Spirits je prvým počinom štúdia Ember Lab. V úlohe hlavnej hrdinky Keny bude hráč pátrať po posvätnom útočisku, objavovať rozsiahly magický svet a bojovať proti nepriateľom pomocou špeciálnych schopností. Čo všetko o prvotine od štúdia Ember Lab vieme, sa dočítate v našom špeciáli.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/diablo-2-resurrected-vse-co-vime-all-we-know-key-art-nahled.jpg

Diablo 2: Resurrected: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

Diablo 2 nepatrí iba medzi legendy žánru akčných RPG, ale tiež do zlatého fondu všetkých počítačových hier. Pre mnohých ide o jeden z najhranejších titulov pred dvadsiatimi rokmi, zatiaľ čo niektorí o ňom počuli len z rozprávania, keď začali hrať tretí diel tejto značky. V súčasnosti je štvrtý výlet do sveta Sanctuary v nedohľadne, a preto sa ponúka možnosť vzkriesiť herný klenot. Čo všetko vieme o Diablo 2: Resurrected chystanom na tento rok, sa dočítate v našom článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/little-nightmares-2-recenze-cover-nahled.jpg

Little Nightmares 2 (RECENZIA) – Drsný večerníček pre odolných nezbedníkov

Ak vám v žilách prúdi plošinovkárska krv, iste ste zaznamenali takmer štyri roky starý titul Little Nightmares. Štúdio Tarsier v ňom predstavilo chatrné dievčatko Six, ktorá sa snažila dostať z obrieho plavidla menom Maw. Osudy hrdinky v žltej pláštenke nezaujali ani tak samotnou hrateľnosťou, ako skôr grafickým spracovaním a mrazivou hororovou atmosférou. Dokázala na svojho predchodcu nadviazať aktuálna novinka Little Nightmares 2?

Prečítať viac »
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií