Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
P&G boost AD 1. týden květen

Študentom VŠ za veľkoodberateľské ceny

Už od roku 2008 majú na našich stránkach študenti i učitelia možnosť nákupu za veľkoodberateľské ceny cez platný preukaz ISIC, ITIC, Euro<26. Veríme, že uvítate ponuku viac ako 30.000 produktov, ktorá  Vám prinesie veľa radosti a pomôže Vám pri úspešnom štúdiu!
 

  • Výšku zľavy si možete overiť porovnaním cien pred a po prihlásení sa do internetového obchodu Alza.sk.
  • Zľavy sa nevzťahujú na akciový tovar, výpredaje, likvidačné a špeciálne (TOP) ceny. U produktov zaradených v týchto kategóriách je cena rovnaká a konečná pre všetkých zákazníkov.
  • Cena tovaru po zľave je vždy vrátane platnej DPH.
  • Aby ste mohli túto špeciálnu ponuku využiť, zaregistrujete sa tu. Pri registrácii zakliknite políčko " Som študent a požadujem veľkoodberateľské ceny".  Vyplňte číslo platného preukazu, meno a priezvisko. Systém overí platnosť preukazu a automaticky, ak sú údaje správne a platné, nastaví zľavnenú cenu na naše produkty.
  • Pripravili sme pre Vás presný manuál pre správnu registráciu, ktorý si môžete stiahnuť tu

    Vytlačiť

    P-DC1-WEB07
    Zavoláme Vám a odborne poradime
    +421 2 5710 1800
    Otázka na objednávku
    Otázka na tovar
    Prosím, zadajte svoj telefón:
    Zavolajte mi
    Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
    Viac informácií Menej informácií