GIORGIO ARMANI Light di Gioia EdP

Zobraziť katalóg
GIORGIO ARMANI Light di Gioia EdP
Parfumovaná voda – pre ženy, kvetinová hlavná vôňa, vedľajšia vôňa drevitá, pôvod talianske
Kód:  KPFC2309nad Stránky výrobcu
GIORGIO ARMANI Light di Gioia EdP Predaj skončil

GIORGIO ARMANI Light di Gioia EdP

Radi by ste mali parfumovanú vodu, vďaka ktorej budete dostávať jeden kompliment za druhým? GIORGIO ARMANI Light di Gioia EdP je nevšedná vôňa vhodná pre ženy. Pre túto parfumovanú vodu je ako hlavná zložka typická kvetinová prímes, pre ktorú sú samozrejmé tóny jazmínu, ruží alebo fialky. Pre parfumovanú vodu je kľúčovou zložkou tiež vedľajšia vôňa drevín, preto má tiež arómu cédrového, ružového alebo santalového dreva. Parfumovaná voda bola navrhnutá na bežné a letné dni. GIORGIO ARMANI Light di Gioia EdP pochádza z Talianska.

Dôležité funkcie parfumovanej vody GIORGIO ARMANI Light di Gioia EdP

  • Parfumovaná voda vytvorená pre ženy
  • Hlavnú vôňu tvorí kvetinová
  • Vedľajšia vôňa GIORGIO ARMANI Light di Gioia EdP: drevitá
  • Krajina pôvodu je Taliansko

Informácie o výrobcovi GIORGIO ARMANI

Značka Armani je od roku 1975 dielom Giorgia Armaniho, ktorý je veľmi známy nielen vo svojom rodnom Taliansku. Vôňa Armani je známa svojou miernou extravaganciou a nadčasovosťou. Táto vôňa vám dodá pocit sviežosti a voľnosti. Nielen vôňa, ale aj kvalitná kozmetika a luxusné módne oblečenie nosia túto značku.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GIORGIO ARMANI Light di Gioia EdP Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIORGIO ARMANI Light di Gioia EdP. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIORGIO ARMANI Light di Gioia EdP.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií