Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AlzaPlus+ drogerie Opaľovacie prípravky

Ozdoby na nechty

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Zdobenie nechtov je už v dnešnej dobe doslova umenie, pretože so správnymi pomôckami je možné vytvoriť originálne maľby, vzory aj abstrakcie. Vzhľadom na rôzne druhy – od trblietok cez samolepky až po fólie, sa zaručene nikdy nudiť nebudete. Poradíme vám, aké ozdoby na nechty vybrať.

Pokračovať

Ozdoby na nechty dokážu ozvláštniť jednoliate farby

V dnešnej dobe sú ozdoby na nechty veľmi obľúbenou záležitosťou. Nechtové umenie (nail art) dokáže dodať šmrnc a originálny vzhľad – máte prakticky neobmedzenú možnosť zdobenia podľa svojho vkusu. Vzhľadom na rôzne druhy sa nemusíte báť, že by vás ozdoby na nechty začali nudiť.

Ozdoby na nechty kvety

Zdobenie nechtov: Doma to so správnymi pomôckami zvládnete

Pokiaľ budete mať vhodné pomôcky, zvládnete zdobenie nechtov aj doma. Popustite uzdu kreativite, zdobte, maľujte, pečiatkujte – odmenou vám budú krásne nechty. Ak nechcete konkrétne ozdoby na nechty, môže vám poslúžiť guľôčka na zdobenie nechtov, s ktorou vytvoríte pomocou laku krásne maľovky.

  • Pečiatky na nechty vyzerajú fantasticky. Stačí len aplikovať hustý lak na vybraný motív z pečiatkovacej doštičky, očistiť prebytky pomocou stierky a naniesť na necht.
  • Samolepky/nálepky na nechty patria medzi základné zdobenie, pretože je práca s nimi veľmi jednoduchá. V ponuke nájdete všetko od ornamentov, kvietkov a rôznych tvarov, až po detské motívy.
  • Kamienky na nechty pôsobia ako vzácny skvost, vďaka čomu skvele vyniknú. Ako vyzerajú také ozdoby na nechty? Kamienky majú nielen rôzne farby, ale aj tvary či veľkosti.
  • Trblietky na nechty predstavujú jemný prášok, do ktorého stačí nechty buď namočiť, alebo ich rôzne posypať podľa toho, čo na nich chcete vykúzliť.
  • Vodolepky a obtlačky na nechty pôsobia takmer neviditeľne a pripomínajú zložité maľovky. Stačí ich namočiť do vody, naniesť na necht a uhladiť podľa potreby.
  • Fólie a pásky na nechty sú hitom poslednej doby, pretože dokážu doslova zázraky. Ako aplikovať tieto ozdoby na nechty? Fólie stačí nalepiť na necht, zahladiť a zaleskovať.
  • Ceruzky na nechty sú ideálne pre tých z vás, ktorí sa s maľovkami radi vyhrajú, pretože vďaka tenkému hrotu môžete maľovať aj tie najjemnejšie detaily.

Pomôcky na zdobenie nechtov môžete medzi sebou ľubovoľne kombinovať, a získať tak úplne originálny a osobitý vzhľad, ktorý vám bude kdekto závidieť.

Existujú aj ďalšie techniky na zdobenie nechtov

Medzi ďalšie techniky na zdobenie nechtov patria francúzska manikúra a „ombré“. V prvom prípade ide o klasickú bielu špičku, ktorá pôsobí veľmi elegantne. Ombré predstavuje postupný prechod farby v rôznych odtieňoch od svetlej po tmavú – ľahko vám pôjde toto zdobenie nechtov s hubkou.

Ozdoby na nechty Francúzska
Zdobenie nechtov – francúzska manikúra

Ozdoby na nechty ombré
Zdobenie nechtov – ombré

Vyberte si ozdoby na nechty podľa aktuálneho ročného obdobia

Ak nemáte práve žiadny nápad, skúste si vyberať ozdoby na nechty podľa ročného obdobia. V teplom letnom počasí ženy často volia neónové či žiarivé nechty, ktoré sú doplnené o kvetinové motívy. Naopak, v chladných zimných dňoch vás môžu nadchnúť vianočné ozdoby na nechty (vločky, soby, … ).

i

Ozdoby na nechty môžete voliť aj podľa aktuálnej nálady či príležitosti.

Čítajte pozorne, čo obsahuje súprava na zdobenie nechtov

Pri výbere myslite aj na to, čo obsahuje súprava na zdobenie nechtov – aby ste vedeli, čo k ozdobám budete musieť dokúpiť. Najčastejšie býva súčasťou lepidlo, ktoré zdobenie na nechty udrží.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
1 položka
Veľké zdobiace nechtové fólie FabFoils
Ozdoby na nechty – nálepky a samolepky, 10ks, priesvitné
5,99 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: DRGaaa0378

Ozdoby na nechty

V kategórii Ozdoby na nechty máme práve teraz na Alza.sk celkom 1 produktov.

Ozdoby na nechty – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné ozdoby na nechty Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie ozdoby na nechty Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie ozdoby na nechty Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii ozdoby na nechty recenzie
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií