AP+ slevy v app AP+ slevy

BEKO WMB 51021 CS PT

Zobraziť katalóg
BEKO WMB 51021 CS PT
4,3 17 hodnotení
Práčka s predným plnením spredu plnená, 1000 otáčok, náplň 5kg, A +, spotreba vody 47l, displej, 11 programov, Beko BabyProtect, PET program, odložený štart, 84x60x45cm
Kód:  FAP1250e6 Produktové číslo:  WMB51021CSPT Stránky výrobcu

BEKO WMB 51021 CS PT

BEKO WMB 51021 CS PT je moderným a komfortným pomocníkom na špinavé prádlo. Voľne stojaca, spredu plnená automatická práčka umožní vyprať až 5 kg bielizne naraz. S hĺbkou 45 cm je táto práčka vhodná aj do malých priestorov. Práčka je vybavená systémom Beko BabyProtect , ktorý vďaka vyššej teplote a rýchlosti otáčok spoľahlivo odstráni všetky nečistoty a alergény. Špeciálnym režimom je tiež PET program určený všetkým, ktorí majú doma chlpatých miláčikov.

Práčka disponuje 11 unikátnymi programami dômyselne navrhnutými tak, aby bolo dokonale postarané o všetky typy materiálov a tkanín. Nespornou výhodou je možnosť odloženého štartu , kedy sa práčka sama zapne presne v čase, ktorý vám vyhovuje. Všetky nastavenia je možné kontrolovať pomocou LED indikácie. Vďaka nízkej hlučnosti sa jedná o veľmi tichý spotrebič. Preto sa môžete počas prania nerušene venovať ďalším činnostiam v miestnosti.

Špičkový spotrebič spadá do energetickej triedy A + a spotrebuje len 47 litrov vody pri jednom pracom cykle. To predstavuje úsporné a efektívne riešenie vo vašej domácnosti.

Doplňujúce informácie:

Pracie programy:

Bavlna
Bavlna Eco
BabyProtect
Mix 40
Denné pranie
Vlna
Tmavé prádlo
Syntetika
Ručné pranie
Odstreďovanie + vypúšťanie
Plákanie

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BEKO WMB 51021 CS PT
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO WMB 51021 CS PT.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií