Canon PowerShot G12 IS

Zobraziť katalóg
Canon PowerShot G12 IS
4,5 22 hodnotení
Digitálny fotoaparát CCD 10 Mpx, 5x zoom (28-140mm F2.8-4.5), 2.8 "LCD, Li-Ion, SD/SDHC, RAW, face detection, HDMI, stabilizátor
Kód:  OC063k3 Produktové číslo:  4342B015AA Stránky výrobcu

Canon PowerShot G12 IS

Canon PowerShot G12 je výborný digitálny fotoaparát určený do rúk náročným užívateľom, ktorí dokážu využiť bohatú ponuku vstavaných funkcií.Vďaka funkcii HS Systém a vysoko citlivému 10megapixelovému snímaču v kombinácii so širokouhlým objektívom zaobstaráte výborné zábery za najrôznejších svetelných podmienok.Profesionálne využitie je podpore aj podporou formátu RAW.Ku kompozíciu snímok je možné využiť okrem kvalitného displeja s možnosťou natáčania aj optický hľadáčik.Plne manuálny režim dáva užívateľovi plnú kontrolu nad vytváranými snímkami.Technológia HDR pomôže so zachytením snímok v náročných svetelných podmienkach vytvorením niekoľkých expozícií rovnakej scény a ich kombinácií v jeden výsledný záber.Ak naopak budete chcieť nechať všetko na automatike, iste oceníte režim Smart auto - ten pomocou pokročilej detekcie scény vyberie najvhodnejší z 28 prednastavených režimov pre čo najlepší výsledok.Samozrejmosťou je vstavaný výkonný blesk s dosahom až sedem metrov.Okrem statických snímok je možné robiť aj videa v rozlíšení až 720p vrátane stereo zvuku.Takto zhotovené klipy je možné ihneď premietnutý na televízore alebo projektore vďaka priamo podpore rozhrania HDMI.Na napájanie fotoaparátu Canon PowerShot G12 slúži dodávaný Li-Ion akumulátor NB-7L s výdržou pre akvizície približne 370 snímok.

Parametre a špecifikácie:

Obrazový snímač:

Typ: 1/1, 7 typu CCD
Efektívne pixely: Pribl.10,0 megapixelov
Typ farebného filtra: Primárne farby
Obrazový procesor: DIGIC 4 s technológiou iSAPS

Objektív:
Ohnisková vzdialenosť: 6,1-30,5 mm (ekvivalent pre 35mm film: 28-140 mm)
Zoom: Optický 5-násobný Digitálny približne 4 x (s digitálnym telekonvertorom približne 1,4 násobný alebo 2,3 násobný as funkciou Safety Zoom1) 2 Kombinovaný približne 20-násobný
Svetelnosť: f/2,8-f/4,5
Konštrukcia: 11 prvkov v 9 skupinách (1 obojstranný asférický prvok)
Stabilizátor obrazu: Áno (typ s posunom objektívu), 4-úrovňový,hybridný stabilizátor obrazu

Zaostrovanie:
Typ: TTL
Systém zaostrovanie/AF body: AiAF (detekcia tváre/9 bodový), 1-bodový AF (dostupná je akákoľvek pozícia, fixná na stred alebo Výber a sledovanie tváre)
Režimy automatického zaostrovania (AF): Jednotlivé, kontinuálne (iba v automatickom režime), automatické zaostrovanie Servo AF/expozície AE [10], sledovania automatického zaostrovania
Voľba AF bodu: Ručný výber pomocou FlexiZone AF/AE, Veľkosť (normálne, malé)
Blokovanie AF: Možnosť zapnutia a vypnutia
Pomocné svetlo AF,Manuálne zaostrenie, Zaostrenie braketingu
Minimálna zaostrovacia vzdialenosť: 1 cm od objektívu (Š) v režime makro

Riadenie expozície:
Režimy merania: Pomerové (prepojené na rámček automatického zaostrovania detekcie tváre), celoplošné so zdôrazneným stredom, bodové (stred alebo prepojené na rámček automatického zaostrovania alebo rámček automatického zaostrovania FlexiZone)
Expozičná pamäť (Blok.AE): Áno
Kompenzácia expozície: +/- 2 EV v krokoch po 1/3 EV
i-Contrast pre automatickú korekciu dynamického rozsahu
Neutrálny šedý filter (3 kroky)
AEB (AEB): 1/3 až 2 EV v krokoch po 1/3 EV
Citlivosť ISO: AUTO, 80, 100, 125, 160, 200, 250, 320, 400, 500, 640, 800, 1000, 1250, 1600, 2 000, 2500, 3200

Rýchlosť uzávierky:
1-1/4 000 s (výrobné nastavenie)
15-1/4 000 s (celkový rozsah,závisí od režimu fotografovania)

Vyváženie bielej:
Typ: TTL
Nastavenie: Automatické (vrátane vyváženie bielej pri detekcii tváre), Denné svetlo, Zamračené, Žiarovka, Žiarivka, Žiarivka H, \u200b\u200bBlesk, Pod vodou, Vlastné 1, Vlastné 2.
Korekcia vyváženia bielej

Hľadáčik:
Optický hľadáčik s reálnym zobrazením priblíženia a korekciou dioptrií

Displej:
Displej s uhlopriečkou 7 cm (2,8 ") PureColor II VA (TFT) s variabilným uhlom natočenia, približne 461 000 bodov, pokrytie Pribl.100%, možnosť nastavenia piatich úrovní jasu, displej LCD s rýchlym rozsvietením

Blesk:
Režimy: Auto, Manuálna blesk zap./ Vyp.
Nízka rýchlosť synchronizácie - najvyššia rýchlosť 1/2 000 s
Redukcia javu červených očí, Expozičný zámok blesku, Synchronizácia na druhú lamelu
Kompenzácia expozície s bleskom +/- 2 EV v prírastkoch po 1/3 EV.Expozícia s bleskom s detekciou tváre Bezpečná expozície s bleskom
Manuálne nastavenie napájania: 3 úrovne s vstavaným bleskom (až 19 úrovní s externými bleskami Speedlite EX 270EX a 430EX II.22 úrovní s 580EX II)
Rozsah vstavaného blesku: 50 cm až 7,0 m (W)/4,0 m (T)
Externý blesk: E-TTL s bleskami Speedlite EX1, dvojitý makroblesk Lite MT-24EX, kruhový makroblesk MR-14EX, vysoko výkonný blesk Canon HF-DC1

Režimy fotografovania:
Auto, Programová automatická expozícia, Automatická expozícia s predvoľbou času, Automatická expozícia s predvoľbou clony, Ručné, Vlastné (2 režimy), Slabé osvetlenie (2,5 megapixelu), Okamžité snímanie, Špeciálna scéna (Portrét, Krajina, Deti a zvieratá, Šport , Chytrá expozície (Úsmev, Samospúšť po žmurknutí,Detekcia tváre so samospúšťou), Super živé farby, Plagátový efekt, Lístie, Sneh, Pláž, Ohňostroj, Pod vodou, Zdôrazniť farbu, Zameniť farbu, Vysoký dynamický rozsah, Efekt rybieho oka, Efekt miniatúry, Nostalgia, Stitch Assist (Pomôcka pre pořizování panoramatických záberov), Videozáznam

Maximálna veľkosť snímky:
3648 x 2736 bodov

Videozáznamy:

(HD) 1280 x 720, 24 snímok/s, (L) 640 x 480, 30 snímok/s, (M) 320 x 240, 30 snímok/s
Efekt miniatúry (HD, L) 6 záberov/s, 3 snímky/s, 1,5 snímok/s

Typy súborov:
Typ snímky: Kompresia JPEG (kompatibilný s protokolom Exif 2.3 [Exif Print])/kompatibilný so systémom Design rule for Camera File, RAW, kompatibilný s protokolom Digital Print Order Format [DPOF] verzie 1.1
Videozáznamy: MOV [H.264 + Lineárne PCM (stereo)]

Rozhranie:
Špeciálny konektor Hi-Speed \u200b\u200bUSB
Mini HDMI

Pamäťové karty:
SD, SDHC, SDXC, MMC, MMCplus, HCMMCplus

Napájanie:
Nabíjateľná lítium-iónová batéria NB-7L (batéria NB-7L aj nabíjačka sú súčasťou dodávky)
Výdrž pribl.370 snímok alebo pribl.420 min.prehrávanie

Rozmery:
112,1 x 76,2 x 48,3 mm

Hmotnosť:
Približne 401 g

Parametre a špecifikácia

Typ snímača
CCD Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/3 920 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
0,98 s Hotovo!

Snímač

Typ snímača
CCD Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/3 920 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
0,98 s Hotovo!
Maximálne ISO
3 200 ks Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie videa
HD Hotovo!

Objektív

Min. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
28 mm Hotovo!
Max. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
140 mm Hotovo!
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti
f/4,5 Hotovo!
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti
f/2,8 Hotovo!
Optický zoom
5 × Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
2,8" (7,11 cm) Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
370 snímok Hotovo!
Viac parametrov

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Ďalšie informácie

High Dynamic Range

Režim HDR (High Dynamic Range) dokáže vytvoriť neskutočné zábery prelínaním niekoľkých rôzne exponovaných snímok.

ND filter

Neutrálny sivý filter (ND filter) efektívne redukuje množstvo svetla prechádzajúceho do objektívu fotoaparátu, nemení však jeho farbu.

PureColor II

Speciální LCD displeje PureColor II nechá všechny vaše fotografie a videozáznamy vyniknout hned při jejich prohlížení na fotoaparátu. 

HS system

Funkce HS System dokáže zachytit skutečnou atmosféru a nechá vyniknout všechny detaily i ve snímcích s minimální úrovní osvětlení.

i-Contrast

Funkce i-Contrast společnosti Canon zajišťuje zdokonalení kontrastu a vyšší míru podrobností v prostředí, kde není ideální osvětlení.

Smart auto

Funkce Automatický scénický režim (Smart Auto) se postará o všechna nastavení fotoaparátu tak, abyste dosáhli co nejkrásnějších snímků v každé situaci

face detection technology

Funkce pro detekci obličejů dokáže automaticky vyhledat a zostřit na obličej fotografovaných lidí a tím vytvořit dokonalé záběry při focení vašich nejbližších.

Manual control

Manuální kontrola vám umožní naplno využít všechny funkce a schopnosti vašeho fotoaparátu Canon. Nastavte si požadované parametry podle sebe a buďte maximálně kreativní.

TTL

Systém TTL měření iFCL (Focus, Color, Luminance) bere při nastavování expozice v potaz kromě barvy a světelnosti také data ze všech jednotlivých bodů ostřícího systému.

DIGIC

Obrazový procesor DIGIC je mozkem celého fotoaparátu a stará se o digitální zpracování obrazu ze snímače a jeho následné úpravy.

Recenzie Canon PowerShot G12 IS
Príslušenstvo pre Canon PowerShot G12 IS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon PowerShot G12 IS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon PowerShot G12 IS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon PowerShot G12 IS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon PowerShot G12 IS.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií