MS hokej AP+ plus nový vizuál

Canon PowerShot S200 čierny

Zobraziť katalóg
Canon PowerShot S200 čierny
4,0 2 hodnotení
Digitálny fotoaparát CCD 10.1 Mpx DIGIC 5, 5x zoom (24-120mm), 3 "LCD, HD video, Li-Ion, SD/SDHC/SDXC, HDMI, WiFi, podpora GPS, stabilizátor
Kód:  OC046e8 Produktové číslo:  8408B015 Stránky výrobcu

Canon PowerShot S200 čierny

Canon PowerShot S200 je skladný kompaktný fotoaparát, ktorý vám ponúkne výkon  v útlom a elegantnom čiernom prevedení .

Citlivý optický snímač CCD disponuje skvelým rozlíšením 10,1 Mpx , aby ste si zachytili to podstatné vo vysokej kvalite . Integrované automatické zaostrovanie sa postará o ostré fotografie plné tých najjemnejších detailov aj v situáciách, kedy je potrebné konať rýchlo. Kvalitný objektív s 5násobným optickým zoomom,  vám pomôže dostať sa do centra udalostí, aj keď stojíte opodiaľ. O rýchlosť a výkonnosť prístroja sa stará moderný procesor Digic 5 s technológiou iSAPS.

Robenie videozáznamu nebolo jednoduchšie - stlačením jediného tlačidla začnite nahrávať ľubovoľnú akciu, ktorú stojí za to si uchovať. Video je zaznamenávané v HD kvalite so stereofónnym zvukom , takže neskoršie projekcie na monitore alebo na TV obrazovke, budú mať u vášho publika zaručene úspech. Vďaka režimu Eco , ktorý znižuje spotrebu energie, sa nemusíte obávať rýchleho vybitia batérie - na jedno nabitie si zaobstaráte ďaleko viac videí aj fotografií .

Pomocou režimu SmartAuto si môžete naplno užívať jednoduchosť komponovaní bez nutnosti manuálnych zásahov a napriek tomu budú zábery exponované presne podľa vašich predstáv. Fotografie aj filmy budú vysoko kvalitné vďaka technológii, ktorá analyzuje scénu a automaticky vyberie optimálne nastavenie z 36 možností (21 pre filmy). Perfektné snímky aj pri nízkej hladine osvetlenia garantuje technológia HS System , ktorá v kombinácii s vysokou svetelnosťou objektívu f/2 a maximálnou citlivosťou ISO 6400 zabezpečí, že nemusíte siahnuť po statívu či blesku.

Popustite uzdu svojej fantázii a bavte sa kreatívnymi efektami , ktoré fotoaparát ponúka. Experimentujte s celým zástupom filtrov ako napríklad Efekt plagátu , Extra živé alebo Lacný fotoaparát . Efekt miniatúry zariadi, že scéna na fotografii či filme, bude vyzerať ako zmenšenina. Detekcia tváre sa potom postará o zaostrenie tvárí na snímke a zachová jej optimálny jas. Funkcia vyváženie bielej s detekciou tváre garantuje prirodzenú reprodukciu pleťových tónov pri portrétnom fotografovaní.

Snímky a videá môžete pohodlne zdieľať prostredníctvom Wi-Fi , pomocou ktorej sa môžete pripojiť aj ku svojmu šikovnému telefónu či tabletu. Fotografie odosielajte priamo na sociálne siete ako Twitter či Facebook vďaka službe Canon Image Gateway. Rovnako ľahko sa pripojíte k bezdrôtovým kompatibilným tlačiarňam (Napr. Pixma alebo Selphy). Zábery možno tiež synchronizovať do PC, prípadne ich zálohujte do online cloudových úložísk (Flickr apod.). GPS senzor vášho telefónu môžete použiť na záznam údajov o polohe vytvorených fotografií.

Parametre a špecifikácia

Typ snímača
CCD Hotovo!
Pomer strán
4:3 Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/1 960 s Hotovo!

Snímač

Typ snímača
CCD Hotovo!
Pomer strán
4:3 Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/1 960 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
14,7 s Hotovo!
Maximálne ISO
6 400 ks Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie videa
HD Hotovo!
Ozvučenie videa
Bez zvuku, Mono, Stereo Hotovo!

Objektív

Min. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
24 mm Hotovo!
Max. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm)
120 mm Hotovo!
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti
f/2 Hotovo!
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti
f/5,9 Hotovo!
Optický zoom
5 × Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
3" (7,62 cm) Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
300 snímok Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Bezdrôtové rozhranie WiFi Hotovo!
Audio/Video
HDMI, A/V (TV výstup) Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Popruh/pútko, Manuál, Napájací kábel/adaptér Hotovo!
Viac parametrov

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Ďalšie informácie

Movie button

Tlačítko pro rychlé nahrávání videa (Movie Button) je velmi praktické hlavně díky značnému urychlení nahrávání videa bez zdlouhavého přepínání na funkci pro natáčení.

Intelligent IS

Funkce Inteligentní stabilizace obrazu (Intelligent IS) dokáže podle aktuálních podmínek automaticky nastavit nejvhodnější stabilizaci obrazu pro dosažení co nejostřejších záběrů v každé situaci.

GPS via mobile

Funkce GPS přes mobilní zařízení (GPS via Mobile) dokáže využít navigační čip vašich tabletů či smartphonů pro označování fotografií pořízených fotoaparáty Canon.

motion detection technology

Technologie detekce pohybu využívá širokou škálu vstupů a inteligentních algoritmů pro detekci a kompenzaci roztřesení fotoaparátu a pohybu objektu.

Creative filters

Sada kreativních filtrů vám umožní vylepšit snímky speciálními efekty a volbami mnoha scén, které dodají všem fotografiím nový a jedinečný vzhled.

100% Viewfinder

Inteligentní hledáček ve fotoaparátech Canon dokáže kromě samotného obrazu zobrazit také informace týkající se zaostření a různých obrazových dat.

Wi-Fi

Wi-Fi certifikované fotoaparáty Canon (Wi-Fi Certified) sú vybavené bezdrôtovou technológiou Wi-Fi, vďaka ktorej sú schopné sa pripojiť k ostatným zariadeniam a prenášať tak fotografie a videá.

PureColor II

Speciální LCD displeje PureColor II nechá všechny vaše fotografie a videozáznamy vyniknout hned při jejich prohlížení na fotoaparátu. 

Inteligentní polohový senzor

Inteligentní polohový senzor rozpozná, jestli držíte fotoaparát ve svislém nebo vodorovném směru a upraví podle toho výslednou fotografii.

HS system

Funkce HS System dokáže zachytit skutečnou atmosféru a nechá vyniknout všechny detaily i ve snímcích s minimální úrovní osvětlení.

i-Contrast

Funkce i-Contrast společnosti Canon zajišťuje zdokonalení kontrastu a vyšší míru podrobností v prostředí, kde není ideální osvětlení.

PictBridge

Štandard PictBridge umožňuje širokému spektru digitálnych záznamových zariadení tlačiť fotografie na tlačiarňach bez nutnosti použitia počítača.

Smart auto

Funkce Automatický scénický režim (Smart Auto) se postará o všechna nastavení fotoaparátu tak, abyste dosáhli co nejkrásnějších snímků v každé situaci

UA Lens

Asférické čočky s ultravysokým indexem lomu (UA Lens) umožňují kompaktním fotoaparátům Canon vytvářet dechberoucí snímky s úžasnou kvalitou.

face detection technology

Funkce pro detekci obličejů dokáže automaticky vyhledat a zostřit na obličej fotografovaných lidí a tím vytvořit dokonalé záběry při focení vašich nejbližších.

TTL

Systém TTL měření iFCL (Focus, Color, Luminance) bere při nastavování expozice v potaz kromě barvy a světelnosti také data ze všech jednotlivých bodů ostřícího systému.

GPS

Funkce GPS (Global Position System) dokáže pomocí označit snímky pořízené fotoaparáty Canon pomocí místa jejich vyfotografování.

DIGIC

Obrazový procesor DIGIC je mozkem celého fotoaparátu a stará se o digitální zpracování obrazu ze snímače a jeho následné úpravy.

Príslušenstvo pre Canon PowerShot S200 čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon PowerShot S200 černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon Powershot S200 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon Powershot S200 Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon PowerShot S200 černý.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií