Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ComfortWay čierny

Zobraziť katalóg
ComfortWay čierny
5 2 hodnotení
3G WiFi modem na mobilné pripojenie na internet vo väčšine krajín sveta
Kód:  AP900b

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ComfortWay čierny

Mobilný Wi-Fi hotspot

ComfortWay je mobilný Wi-Fi hotspot, ktorý nevyžaduje žiadnu aktiváciu - stačí ho zapnúť kdekoľvek na svete a ihneď získate mobilné širokopasmové pripojenie za konkurenčné ceny, ktoré ponúkajú miestni mobilní operátori.

Ideálny na cesty i prácu

Vreckové cestovné zariadenie ComfortWay je ovládané 3G mobilným routerom, ktorý vytvára svoj ??vlastný Wi-Fi hotspot, čo vám ušetrí drahé roamingové poplatky. Môžete pripojiť až osem zariadení naraz a užívať si širokopásmové bezdrôtové pripojenie na internet. Spolupracujeme s mobilnými operátormi po celej Európe, ktorí vám poskytnú tie najlepšie tarify, ktoré majú k dispozícii.

Skvelé komunikačné riešenie

ComfortWay poskytuje skvelé komunikačné riešenie, vďaka ktorému môžete byť online 24 hodín denne sedem dní v týždni. Navyše je tak malé, že ho môžete nosiť so sebou vo vrecku, nech idete kamkoľvek. Pripojenie na internet nebolo nikdy tak jednoduché. ComfortWay nemá žiadne USB káble, žiadne hardvérové ??kľúče ani nevyžaduje zložitú aktiváciu či postup nastavenia.

Tri dôvody prečo si zaobstarať ComfortWay

Cestujete často do zahraničia, kde potrebujete zostať v spojení prostredníctvom internetu? Miestnu SIM karty, roaming a ďalšie možnosti riešenia komunikácie sú pomerne drahým variantom. ComfortWay zníži vaše náklady o 80 až 90 %. Ušetrí tisíce na výdavkoch za internet.

Tarifný systém:

Internet na území ČR - 0,01 €

Ku každému zakúpenému modemu dostanete 10 € kreditu a 5 GB internetu na území ČR zadarmo

Internet na území celej Európskej únie za pevnú sadzbu 0,07 € za MB.

Internet po celom svete od 0,39 € za MB.

Hlavné vlastnosti ComfortWay:

  • Rozšírená 3G anténa
  • Paralelné pripojenie až 8 zariadení k WiFi
  • Rýchlosť sťahovania: 21 Mb/s
  • Rýchlosť nahrávania: 5,76 Mb/s
  • 3G frekvencia: 900/2100 MHz

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ComfortWay čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ComfortWay černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ComfortWay schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ComfortWay schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ComfortWay černý.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií