AP+ nový vizuál AD elektro

Corsair Vengeance 1400 + splitter Y

Zobraziť katalóg
Corsair Vengeance 1400 + splitter Y
4,0 1 hodnotení
Slúchadlá herné, jack 3.5mm
Kód:  UY015d6 Produktové číslo:  CA-9011123-EU-Y

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Corsair Vengeance 1400 + splitter Y Predaj skončil

Corsair Vengeance 1400 + splitter Y

Pre náročných hráčov


Headset Corsair Vengeance 1400 využije naplno zvuk herných zvukových kariet vyššej triedy a poskytne vám tú najlepšiu podporu pri zápolenia s protivníkmi. Jeho masívna 50mm meniče sa postarajú o silnú odozvu basov, rovnako ako presné podanie stredových a vyšších frekvencií. Vysoký maximálny príkon znižuje riziko preťaženia pri explóziách a ďalších herných efektoch . Presná lokalizácia zvukov vám môže navyše poskytnúť výhodu na protivníkov a uľahčiť víťazstvo.

Maximálny komfort


Polstrovanie z pamäťovej peny vám spoločne s náušníky z umelej kože uľahčí sústredenie sa na hru a nie na pozíciu slúchadiel. Presný smerový mikrofón sníma váš hlas s maximálnou čistotou a súčasne eliminuje nežiaduce okolitý šum. Je uchytený v rotačnom kĺbe, takže keď ho nevyužívate, možno ho ľahko vyklopiť do vertikálnej pozície.

Intenzívny herný zážitok


Rozmerné a hlboké mušle napomáhajú vynikajúcej kvalite prednesu a súčasne poskytujú vysoký štandard pohodlia. Uzavretá circumaurálne konštrukcia blokuje vonkajšie rušivé elementy a uľahčuje vám sústrediť sa iba na hru. Rozmerné ovládanie na kábli vám aj pri hernom zápolenia umožní bez problémov nastaviť optimálnu hlasitosti a stlmiť mikrofón, bez toho aby ste museli stratiť očný kontakt s obrazovkou. Kábel je zakončený 4pinovým, 3,5 mm jack konektorom alebo použite adaptér na dvojicu týchto konektorov, aby ste slúchadlá mohli použiť takmer u akejkoľvek elektroniky.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Corsair Vengeance 1400 + splitter Y Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Corsair Vengeance 1400 + splitter Y. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Corsair Vengeance 1400 + Y-Splitter. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Corsair Vengeance 1400 + Y-Splitter. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Corsair Vengeance 1400 + splitter Y.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií