Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Creative Sound Blaster Tactic3D Alpha

Zobraziť katalóg
Creative Sound Blaster Tactic3D Alpha
4,5 17 hodnotení
Slúchadlá – 40mm Neodymium magnet, 20Hz-20KHz, 2x3.5mm jack, ovládanie hlasitosti, odnímateľný mikrofón, adaptér USB THX TruStudio Pro Dual Mode
Kód:  JP325m2 Produktové číslo:  70GH012000003 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Creative Sound Blaster Tactic3D Alpha

Fantastický priestorový zvuk

S náhlavnou hernou súpravou Dual Mode Sound Blaster Tactic3D Alpha okúsite na vlastnej koži vrchol vývoja priestorového herného zvuku. Akusticky optimalizované 40mm meniče v spojení s technológiou SBX Pre Studio menia bežný zvuk v akustický zážitok, aký bežne zažijete len v kine. Softvér pre ovládanie cez dotykovú obrazovku a funkcia Tactic Profiles umožňujú ukladať a zdieľať obľúbené nastavenia vrátane nastavenia technológie SBX Pre Studio Surround.


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Herná súprava v špičkovej kvalite

Disponuje technológiou pre priestorový zvuk

Herná súprava v špičkovej kvalite

Slúchadlá je možné pripojiť pomocou štandardných 3,5mm konektorov, ale aj pomocou adaptéra Dual Mode. Adaptér sa pripája do portu USB na počítači (PC alebo Mac) a umožňuje naplno využiť všetky funkcie technológie THX TruStudio Pro.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Creative Sound Blaster Tactic3D Alpha Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Creative Sound Blaster Tactic3D Alpha. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Creative Sound Blaster Tactic3D Alpha. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Creative Sound Blaster Tactic3D Alpha. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Creative Sound Blaster Tactic3D Alpha.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií