AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Crumpler Lemington Bag - L - švestková

Zobraziť katalóg
Crumpler Lemington Bag - L - švestková
Taška veľkosť vonkajšie 30.5x30x10cm
Kód:  GR599c2g Produktové číslo:  LB-L-009

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Crumpler Lemington Bag - L - švestková Predaj skončil

Crumpler Lemington Bag - L - švestková

Brašna Crumpler Lemington Bag vás zaujme svojim minimalistickým, elegantným prevedením. Vnútri je notebook spoľahlivo chránený pred nárazmi a poškriabaním v priehradke, ktorú možno zafixovať pásikom na suchý zips. Taška je tvorená z odolnej a zároveň jemné podšívky Ripstop. Samotný exteriér je potom vyrobený z kvalitnej textílie 1000d Chicken Tex Supreme.

Okrem notebooku pojme brašna samozrejme tiež najrôznejšie veci každodennej potreby - k tomu slúži ľahko prístupná zadné vrecko na zips a vnútorné vrecká na drobnosti. Či už ste muž alebo žena, všetky denné nevyhnutnosti sa vám pohodlne do tašky zmestia. Do hlavného úložného priestoru potom bez problémov poskladáte ďalšie potrebné veci. Taška disponuje klasickým nastaviteľným ramenným popruhom a uzatvárateľná je pomocou pracky.

Spoločnosť Crumpler je dlhodobo považovaná za popredného výrobcu v sektore batohov a tašiek. Výrobky Crumpler sa vyznačujú nevšedným, originálnym dizajnom a veľmi vysokou kvalitou spracovania. Všetky produkty sú vyrábané ručne a podliehajú náročným testom počas celého výrobného procesu. Tím dizajnérov neustále vymýšľa a prepracovávať výrobky do tých najmenších detailov tak, aby bolo ich používanie maximálne komfortné a účelové.

Parametre a špecifikácie:

Vlastnosti:

nastaviteľný ramenný popruh
vonkajšie vrecko na zips
vnútorné vrecká na drobnosti

Materiál:
kvalitný nylon 1000d Chicken Supreme + gumou vystužené dno
podšívka Ripstop

Vonkajšie rozmery:
30,5 x 30 x 10 cm

Vnútorné rozmery:
21 x 27,8 x 2,4 cm

Objem:
? 7,7 l

Pred objednaním si skontrolujte rozmery vášho notebooku, aby ste predišli výberu nevhodnej tašky na vaše zariadenie.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Crumpler Lemington Bag - L - švestková. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Crumpler Lemington Bag - L - švestková. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Crumpler Lemington Bag - L - švestková. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Crumpler Lemington Bag - L - švestková.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií