Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AD květen univerzal Alzaboxy

Logitech Wingman Rumblepad II

Zobraziť katalóg
Logitech Wingman Rumblepad II
Gamepad USB
Kód:  MH218 Produktové číslo:  940-000072/ 963325-0914

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Logitech Wingman Rumblepad II Predaj skončil

Logitech Wingman Rumblepad II

Precizní ergonomicky tvarovaný gamepad s 10 programovateľnými tlačidlami, dvoma presnými a citlivými analógovými páčkami a 8-směrovým kurzorovými tlačidlom pre ovládanie pohybu.Je vybavený dvoma silnými motormi zaisťujúcimi perfektnú a presnú vibračné odozvu na každú herné situáciu ak počítaču sa pripája pomocou USB rozhrania.Dodáva sa vrátane ovládacieho softvéru pre jednoduchú konfiguráciu tlačidiel a funkcií s prednastavenými profily pre najznámejšie hry.

Vlastnosti:
Pohodlné pripojenie USB plug-and-play
10 programovateľných tlačidiel
Osemsmerné ovládanie pohybu
2 analógové páčky
USB pripojenie
Vibračné haptických odozva
Podpora PC i MAC

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Logitech Wingman Rumblepad II Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech Wingman Rumblepad II. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech Wingman Rumblepad II. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech Wingman Rumblepad II. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech Wingman Rumblepad II.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií