Novinky - Adventúry na Nintendo Switch

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Dátum vydania
Značka
Microids
(1)
Aspyr
(2)
Žáner
Akčný
(2)
RPG
(2)
Simulátor
(1)
Adventúra
(8)
Textová lokalizácia
CS
(3)
SK
(2)
EN
(7)
DE
(3)
Zvuková lokalizácia
EN
(8)
DE
(3)
Vekové obmedzenie
3 rokov
18 rokov
-
Filtrovať
8 položiek
Story of Seasons: Friends of Mineral Town – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: RPG, simulátor a adventúra, – Milovaná značka Story of Season sa dočkala premiéry tiež na konzolu Nintendo Switch ako kompletný remake pôvodnej klasiky z konzoly Game Boy Advance s podtitulom Friends of Mineral Town. Vydajte sa za farmárením a dobrodružstvom v tomto úžasnom prepracovaní jedinečnej klasiky.
Novinka
27,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: NSW802b
Tomb Raider I-III Remastered Starring Lara Croft: Deluxe Edition – Nintentdo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, slovenské titulky, žáner: akčný, adventúra a dobrodružný, – Objavte originálne dobrodružstvo Lary Croft v starostlivo modernizovanej podobe. Vôbec po prvý raz si zahrajte kompletný zážitok so všetkými rozšíreniami a tajnými úrovňami na súčasných platformách v tejto definitívnej kolekcii. Vyriešte dávne záhady a odhaľte poklady starovekého sveta riešením hádaniek a odhaľovaním dávno stratených tajomstiev.
Novinka
49,90 €
Dátum vydania: 24. septembra 2024
Objednávací kód: NSW1400de
Tomb Raider I-III Remastered Starring Lara Croft – Nintentdo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, slovenské titulky, žáner: akčný, adventúra a dobrodružný, – Objavte originálne dobrodružstvo Lary Croft v starostlivo modernizovanej podobe. Vôbec po prvý raz si zahrajte kompletný zážitok so všetkými rozšíreniami a tajnými úrovňami na súčasných platformách v tejto definitívnej kolekcii. Vyriešte dávne záhady a odhaľte poklady starovekého sveta riešením hádaniek a odhaľovaním dávno stratených tajomstiev.
Novinka
29,90 €
Dátum vydania: 24. septembra 2024
Objednávací kód: NSW1400
Cat Quest III – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: adventúra, – ponorte sa do nového sveta plného rozmanitých kobiek a biómov, ktoré môžete preskúmať. Vrhnite sa do divokých bitiek s novo vylepšeným bojovým systémom, ktorý poskytuje údernejšie útočné kombá a vymieňanie zbraní. Hrateľné buď sólo alebo lokálnom co-ope!
Novinka
30,90 €
Dátum vydania: 8. augusta 2024
Objednávací kód: NSW1388
Citizen Sleeper – Nintentdo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: RPG a adventúra, – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: RPG a adventúra,
Novinka
34,90 €
Dátum vydania: 28. júna 2024
Objednávací kód: NSW1403
The Smurfs: Dreams – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: adventúra a dobrodružný, – vydajte sa na snovú výpravu, aby ste prebudili všetkých Šmolkov, než sa zlý Gargamel dostane do dediny! Zažite napínavú, ale nepredvídateľnú cestu: vo svete snov je možné všetko a vzrušenie sa môže rýchlo zmeniť na nočnú moru.
Novinka
50,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: NSW1389
Life is Strange: Double Exposure – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: adventúra, – Keď Max Caulfieldová nájde v snehu mŕtvu kamarátku Safi, otvorí sa jej cesta do paralelnej časovej línie. Tu je Safi stále nažive – a stále v nebezpečenstve! Dokáže Max vyriešiť a zabrániť rovnakej vražde so svojou novou schopnosťou presúvať sa medzi dvoma časovými líniami?
Novinka
63,90 €
Dátum vydania: 29. októbra 2024
Objednávací kód: NSW1410
Rugrats: Adventures in Gameland – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: adventúra, – všetkými obľúbené bábätká sú opäť v akcii! Keď Tommy, Chuckie, Phil a Lil uvidia reklamu na novú videohru Reptar, predstierajú, že sú vo vlastnej videohre! Vďaka sile predstavivosti premenia bábätká Tommyho dom na videoherný svet plný akcie, vzrušenia a dobrodružstva!
Novinka
39,90 €
Očakávame december 2024
Objednávací kód: NSW1406
Herný kalendár 2024 a ďalej (ZOZNAM) V Hernom kalendári nájdete podrobný prehľad nových hier vychádzajúcich v máji roku 2024 a ďalej. Každú hru dopĺňa trailer či iná ukážka.
V tomto obsiahlom, pravidelne aktualizovanom výbere nájdete niekoľko desiatok tých najočakávanejších hier na platformy PC, PlayStation, Xbox a Switch, ktoré by k nám mali doraziť v nasledujúcich mesiacoch a rokoch.
Malá konzola Nintendo Switch disponuje až nečakane veľkou knižnicou kvalitných titulov, na ktoré by žiadny správny hráč rozhodne nemal zabúdať. Preto sme si pre vás pripravili pravidelne aktualizovaný výber obsahujúci tie najlepšie hry na Nintendo Switch. S týmito...
Všetko, čo vieme (špeciály)Prince of Persia: The Lost Crown (RECENZIE – Súhrn) Séria Prince of Persia patrí k herným legendám, ktorá prešla za takmer štyri desaťročia obrovský kus cesty. Od DOSovej plošinovky sme sa dočkali radu akčných adventúr, ale najnovší titul sa vracia späť ku skákačkovým základom a podľa recenzií sa tento návrat nadmieru...
V tomto pravidelne aktualizovanom článku vám ponúkame 25 tipov na kvalitné survival hry naprieč všetkými platformami, od preverených titulov, ktoré pozná asi úplne každý, až po nenápadné čierne kone, ktoré dokážu príjemne prekvapiť.
Nintendo je známe obľubou v prerábaní svojich starších hier, tentoraz ale siahlo až po klasike z roku 1996, v ktorej sa Mario prvýkrát vydal do žánru hier na hrdinov a podľa recenzií sa táto stávka na nostalgiu vyplatila. Super Mario RPG okrem prerobenej grafiky a...
Viac článkov Všetky články
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií