Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

GIGABYTE H81N-D2H

Zobraziť katalóg
GIGABYTE H81N-D2H
4,0 2 hodnotení
Základná doska Intel H81, PCI, DDR3 1600, SATA III, USB 3.0, DVI, HDMI, GLAN, 7.1ch audio, mini ITX, sc1150
Kód:  AG155o8 Produktové číslo:  GA-H81N-D2H Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GIGABYTE H81N-D2H

Cenovo výhodná základná doska GIGABYTE H81N-D2H s novým Socketom 1150 poskytne svojmu majiteľovi spoľahlivú prevádzku a napriek tomu, že ide o formát mini ITX, ponúka široké možnosti ďalšieho rozširovania. Využitie nájde predovšetkým v kancelárskych alebo nenáročných domácich zostavách (napr. HTPC). Prítomné sú 4 SATA konektory, USB 3.0, rozširujúci slot PCI, podpora pamätí DDR3. Na pripojenie monitora poslúžia digitálne výstupy DVI a HDMI. Všetko má plne pod kontrolou čipová sada Intel H81 . Umožňuje osadenie procesora z rodiny Intel Haswell , ktoré patrí v súčasnej dobe  k tomu najpokrokovejšiemu v oblasti CPU.

Doska sa pýši štandardom kvality použitých súčiastok pod názvom Ultra Durable 4 Plus . Zahŕňa v sebe celé spektrum exkluzívnych technológií , ktoré používateľom garantujú absolútne najlepšiu ochranu PC. Či už pred vzdušnou vlhkosťou a mokrom, alebo pred elektrostatickými výbojmi, náhlou stratou energie a vysokými prevádzkovými teplotami. Vďaka tomu budete mať k dispozícii skvele chladené komponenty, efektívnu prevádzku, rekordný výkon a predĺženú životnosť dosky .

Technológia GIGABYTE On/Off Charge umožňuje nabíjanie zariadenia typu iPhone, iPad a iPod Touch bez ohľadu na to, či je počítač zapnutý. To umožňujú moderné USB 3.0 porty, ktoré sú špeciálne zapojené a každý má svoju sieťovú poistku , zabraňujúcu zlyhaniu pri prenose dát. Na jednoduchú správu dosky možno využiť niekoľko utilít ako LAN Optimizer, EasyTune či EZ Setup . Nástroj GIGABYTE App Center umožňuje správu všetkých utilít určených pre túto základnú dosku. S aplikáciou GIGABYTE @ BIOS môžete niekoľkými jednoduchými krokmi aktualizovať systém UEFI BIOS priamo z prostredia Windows v prehľadnom grafickom rozhraní.

Parametre a špecifikácia

Socket
Intel 1150 Hotovo!
Čipset
Intel H81 Hotovo!
Formát základnej dosky
mITX (Mini ITX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!
Typ pamäte
DDR3 Hotovo!

Socket a čipset

Socket
Intel 1150 Hotovo!
Čipset
Intel H81 Hotovo!

Formát a funkcie

Formát základnej dosky
mITX (Mini ITX) Hotovo!
Základné funkcie
Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, Serial ATA III, UEFI BIOS Hotovo!

Operačná pamäť

Typ pamäte
DDR3 Hotovo!
Počet slotov RAM
2 × Hotovo!
Režim zapojenia
Dual-channel Hotovo!
Maximálna frekvencia (OC)
1 600 MHz Hotovo!

Rozhranie

Typ zvukovej karty
Realtek ALC887 Hotovo!
Počet kanálov zvukovej karty
7.1 Hotovo!

Konektory

Externý
DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub) Hotovo!
Interný
Front Panel Audio konektor, S/PDIF header, Serial ATA II, Serial ATA III, USB 2.0 header Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!
Serial ATA III
Hotovo!
Serial ATA II
Hotovo!
PCI
Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť, ktorej tradícia siaha až do roku 1986, je nezastupiteľným hráčom na trhu technologických inovácií v oblasti počítačových súčastí. Kladie obrovský dôraz na kľúčové technológie, pri ich aplikácii dodržuje tie najprísnejšie štandardy kvality. Na všetkých trhoch, na ktorých Gigabyte pôsobí, si získal renomé spoľahlivej a sofistikovanej spoločnosti. Portfólio spoločnosti okrem základných počítačových komponentov, ako sú základné dosky alebo grafické karty, zastupujú aj počítačové periférie, notebooky, tablety, stolné počítače alebo tiež sieťové riešenia, vrátane serverov. V poslednej dobe boli na trh uvedené aj mobilné telefóny značky Gigabyte.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


» Všetky základné dosky formátu ITX

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

bude tato deska fungovat s procesorem intel core i3 4.generace ? děkuji

Diskusia a poradňa k GIGABYTE H81N-D2H
Príslušenstvo pre GIGABYTE H81N-D2H Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE H81N-D2H. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE H81N-D2H. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE H81N-D2H. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIGABYTE H81N-D2H.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií