AD elektro Star Wars

GIGABYTE N98TOC-512I 2.0

Zobraziť katalóg
GIGABYTE N98TOC-512I 2.0
Grafická karta 512MB DDR3 (1800MHz), NVIDIA GeForce 9800GT (740MHz), PCIe x16, SLi, 256bit, DVI, HDMI
Kód:  EG207p2 Produktové číslo:  GV-N98TOC-512I 2.0 Stránky výrobcu

GIGABYTE N98TOC-512I 2.0

Vynikající grafická karta z přetaktovaná edícia sa skvelým chladičem Zalman.Jadro s unifikované architektúrou je vyrobené 0,09 mikrónov technológií a beží na takte 700 MHz.Kapacita video pamäte je 512 MB a jej priepustnosť vďaka použitiu DDR3 čipov presahuje neuveriteľných 56 GB/s.Disponuje digitálnym DVI výstupom pre pripojenie LCD displeja a HDMI pre kvalitné TV s podporou HDTV pre pripojenie televízora.Výstupy na karte podporujú štandard HDCP.Gigabyte dodáva túto grafickú kartu s kvalitným dvouslotovým chladičem značky Zalman.



Karta podporuje grafické rozhranie Microsoft DirectX 10 a OpenGL 2.0.Je tiež vybavená technológiami ako NVIDIA PureVideo pre hardvérovú akceleráciu videa, Quantum Effects alebo Lumenex Engine.Quantum Effects je technológia pre podporu fyziky a umožňuje lepšie časticovej efekty, prirodzene vyzerajúce vlasy a kožušiny, fyziku kvapalín a veľa ďalšieho.Technológia Lumenex Engine prináša nové módy antialiasing, 128 bitové HDR a ďalšie vylepšenia, ktoré prispievajú tak k lepšej kvalite obrazu.



Moderné technológie NVIDIA HybridPower, ktorou karta disponuje, umožňuje na kompatibilných základných doskách prepínať medzi GeForce 9800GT a integrovanou grafickou kartou.V prípade, že nie je k práci či hraniu potrebný intenzívny grafický výkon, prepne sa na integrovanú grafickú kartu, čím dôjde k zníženiu spotreby a tiež zníženie hluku ventilátora karty na minimum.



Jadro s unifikované architektúrou má spoločnej jednotky pre vertexové, geometrické i pixelové operácie.Pri použití grafického rozhrania DirectX 10 je možné dynamicky meniť pomery týchto jednotiek a vďaka tomu sú všetky maximálne využité.Nedochádza tak k situácii ako u čipů se starší architekturou, kde boli vertexové a pixelové jednotky oddelené, keď jedna časť výpočtových jednotiek bola maximálne vyťaženie a druhá nie.



Technológia SLi umožňuje grafickým kartám na špeciálnych základných doskách s dvoma slotmi PCI Express x16 ich vzájomné prepojenie pomocou mostíka.Výsledný obraz na monitore je horizontálne rozdelený a pomer jednotlivých strán sa mení v závislosti od pracovného vyťaženia jednotlivých kariet.Poskytujú tak až dvojnásobný výkon v niektorých grafických aplikáciách.



Parametre a špecifikácie:



Čip:

NVIDIA GeForce 9800 GT



Pamäť:

512 MB DDR3

256-bitová zbernica



Frekvencia:

Jadro:700 MHz

Pamäť:1800 MHz



Rozhranie:

PCI Express x16 2.0



Výstupy:

1 x DVI-I

1 x HDMI



Rozmery:

Dĺžka karty:cca 23 cm

Chladič:Dvouslotový Zalman



Maximálne rozlíšenie:

2048 x 1536 bodov (D-SUB)

2560 x 1600 bodov (DVI)



Podporované štandardy:

Podpora Shader Model 4.0

Podpora OpenGL 2.0, Microsoft DirectX 10

NVIDIA SLi

NVIDIA PureVideo

Podpora HDTV

Podpora HDCP

NVIDIA Quantum Effects

NVIDIA Lumenex Engine

Spoločnosť, ktorej tradícia siaha až do roku 1986, je nezastupiteľným hráčom na trhu technologických inovácií v oblasti počítačových súčastí. Kladie obrovský dôraz na kľúčové technológie, pri ich aplikácii dodržuje tie najprísnejšie štandardy kvality. Na všetkých trhoch, na ktorých Gigabyte pôsobí, si získal renomé spoľahlivej a sofistikovanej spoločnosti. Portfólio spoločnosti okrem základných počítačových komponentov, ako sú základné dosky alebo grafické karty, zastupujú aj počítačové periférie, notebooky, tablety, stolné počítače alebo tiež sieťové riešenia, vrátane serverov. V poslednej dobe boli na trh uvedené aj mobilné telefóny značky Gigabyte.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GIGABYTE N98TOC-512I 2.0
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIGABYTE N98TOC-512I 2.0. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte GIGABYTE N98TOC-512I 2.0. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte GIGABYTE N98TOC-512I 2.0. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GIGABYTE N98TOC-512I 2.0.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií