AD elektro AD elektro

GORENJE NRK 6192 JRD

Zobraziť katalóg
GORENJE NRK 6192 JRD
Chladnička kombinovaná, 185cm, A ++, objem chladničky/mrazničky 221/85l, hlučnosť 42dB, LED osvetlenie, ľavé/pravé otváranie dverí, 1 kompresor, 4 sklenené police, FreshZone, mraziaci výkon 5kg/24hod., červená farba
Kód:  FAC322d Produktové číslo:  NRK6192JRD Stránky výrobcu

GORENJE NRK 6192 JRD

Kombinovaná chladnička s mrazničkou dole sa vďaka svojmu celkovému objemu 306 litrov hodí aj do početných domácností, bez problémov pojme veľký nákup. Nijako nenavýši rodinný rozpočet o ďalšie výdavky vďaka úspornej energetickej triede A ++. Pýchou tohto modelu je okrem štýlového prevedenie v červenej farbe taktiež zaujímavo riešený vnútro vrátane nulovej zóny alebo stojančeka na fľaše. Pozitívom je nízka hlučnosť iba 42 decibelov, preto sa hodia do kuchýň spojených s obývacím priestorom. Vďaka systému NoFrost Plus môžete zabudnúť na nepríjemné odmrazovanie, chladnička všetko vykoná za vás.

Vnútorný priestor

Vnútorný priestor je riešený s ohľadom na moderné trendy a pohodlné použitie. V chladiacej časti nájdeme okrem bežných poličiek z tvrdeného skla tiež širokú zásuvku CrispZone na zeleninu a ovocie s možnosťou regulácie vlhkosti. Využite poličku FreshZone pre uloženie mäsa , Rýb či lahôdok. V prostredí chladnejším, než je vo zvyšku chladničky, vydržia dlhšie čerstvé. V stojane na fľaše si vychladíte limonádu či víno, bez toho aby sa vám fľašky povaľovali po chladničke. Celý priestor účinne osvetlí LED technológie. V mraziacom priestore je prichystaný extra veľký box, kam sa zmestia aj tie najväčšie kusy mäsa.

Chytré technológie

Technológie IonAir sama čistí vzduch zápornými iónmi dodávanými priamo do priestoru chladničky, tým sa vytvára zdravé prostredie pre potraviny. Aby bol vzduch rovnomerný v každom kútiku chladničky, o to sa postará systém prúdenia vzduchu Multiflow 360 °. Chladnička si zakladá na dôkladnej starostlivosti o vaše potraviny.

Technológie AdaptTech predstavuje inteligentný systém, ktorý prispôsobuje prevádzku spotrebiča svojmu užívateľovi a jeho návykom. Technológie monitoruje, analyzuje a zaznamenáva každý týždeň používaní spotrebiča. Je napríklad schopný predpokladať zvýšenú frekvenciu otváranie dverí a preto dopredu automaticky zníži teplotu, aby obmedzil ohrievanie potravín častým otváraním dverí.

Pohodlie

Vďaka štvorhviezdičkové triede mrazenia je mraznička pripravený dlhodobo skladovať hlboko zmrazené potraviny. Počas 24 hodín dokáže zamraziť až 5 kg potravín. V prípade výpadku proudku dokáže udržať potraviny zmrazené po dobu 18 hodín. Chladničku môžete vďaka zaměnitelnému smeru otvárania dvierok a nastaviteľným nožičkám postaviť kamkoľvek.

Parametre a špecifikácie:

Konštrukcia:

Funkcie a ovládanie:
NoFrost Plus: automatické odmrazovanie, navyše bráni vysychaniu potravín v chladničke
Elektronické ovládanie
AdaptTech: inteligentný systém sleduje návyky užívateľa
IonAir: Ionizátor vzduchu v chladničke
Multiflow 360 °: 3D systém prúdenia vzduchu
FastFreeze: rýchle mrazenie s automatickým vypnutím
Automatické odmrazovanie chladničky
Možnosť inštalácie do priestoru v kuchynskej linke so šírkou 60 cm bez obmedzenia otvárania dverí
Výškovo nastaviteľné nohy
Kovové dvere

Chladnička:
LED osvetlenie zo stropu
4 sklenené police
Držiak na fľaše
FreshZone zásuvka
Regulácia vlhkosti
SimpleSlide výškovo nastaviteľný systém dverových políc: 2
Úložné priestory na syr a maslo: MultiBox
Polica na fľaše s pevným krytom

Mraznička:
XXL SpaceBox zásuvka
3 koše

Technické údaje:
Klimatická trieda N (od + 16 ° C do + 32 ° C)
Klimatická trieda SN (od +10 ° C do + 32 ° C)
Klimatická trieda ST (od +18 ° C do + 38 ° C)
Klimatická trieda T (od + 18 ° C do + 43 ° C)
Druh spotrebiča: Voľne stojaca
Elektrické pripojenie (V): 220-230 V
Skladovacia doba pri poruche: 18 h
Príkon: 120 W
Istenie: 10 A
Chladiaca kvapalina: R600A

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GORENJE NRK 6192 JRD
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GORENJE NRK 6192 JRD.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií