Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming Aplikace

HP DeskJet 3920

Zobraziť katalóg
HP DeskJet 3920
Atramentová tlačiareň A4, USB
Kód:  PA013a Produktové číslo:  C9062A Stránky výrobcu

HP DeskJet 3920

Cenovo veľmi atraktívne tlačiareň určená pre použitie v domácnostiach k farebnému tlače textov, grafiky i kvalitných fotografií.Vďaka svojim kompaktným rozmerom je možné umiestniť napríklad na malý pracovný stôl a pomocou jednoduchého ovládania je vhodná aj pre začínajúcich používateľov.Tento prístroj tlačí rýchlosťou 14 čiernobielych a až 10 farebných stránok za minútu v rozlíšení až 4800 x 1200 bodov na palec.Tlačiareň umožňuje tlačiť kvalitné fotografie v priemernom čase 45 sekúnd na fotografiu o veľkosti 10 x 15 centimetrov.Pripojenie k počítaču zabezpečuje vysokorýchlostný port USB 2.0, vďaka ktorému sa inštalácia stáva úplne jednoduchou záležitosťou.Odporúčaná mesačná záťaž je 500 stránok, vstupný podávač pojme 80 listov papierov a výstupný zásobník až 50 listov.

Parametre a špecifikácie:

Technológia tlače:
Dýzové atramentovú tlač
HP PhotoREt III (možno dokúpiť foto tlačovú kazetu s technológiou HP PhotoREt IV)

Rýchlosť tlače:
Černobíle:až 14 strán/min
Barevně:až 10 strán/min
Fotografie 10 x 15:až 45 sekúnd

Rozlíšenie:
Černobíle:až 1200 DPI
Barevně:optimalizované 4800 x 1200 DPI (na špec.fotopapier)

Odporúčané mesačné zaťaženie:
500 stránok

Integrovaná pamäť:

384 KB

Rozhranie:

USB 2.0

Podávanie médií:
Vstupný podávač:80 listov
Výstupný zásobník:50 listov

Rozmery:
422 x 182 x 142 mm

Hmotnosť:
2 kg

Kompatibilita:
MS Windows 98, 2000, ME, XP
Mac 10.2 a vyššia

Obsah balenia:
Tlačiareň
Cartridge (čierna (5 ml) a tříbarevná (5 ml))
Sieťový kábel a zdroj
Instalační plachta
Užívateľská príručka
CD s ovládačmi

Poznámka:Dátový kábel nie je súčasťou balenia, nutné zakúpiť osobitne.

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HP DeskJet 3920
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP DeskJet 3920. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP DeskJet 3920. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP DeskJet 3920. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP DeskJet 3920.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií