AD homeoffice PET

HP Deskjet 3525 Ink Advantage e-All-in-One

Zobraziť katalóg
HP Deskjet 3525 Ink Advantage e-All-in-One
4,4 315 hodnotení
Atramentová tlačiareň multifunkčná, A4 tlačiareň/skener/kopírka, duplex, LCD, ePrint, USB 2.0 + WiFi
Kód:  PA006e Produktové číslo:  CZ275C Stránky výrobcu
HP Deskjet 3525 Ink Advantage e-All-in-One Predaj skončil

HP Deskjet 3525 Ink Advantage e-All-in-One

Až 2x viac stránok za rovnakú cenu. Jasná matematika. S tlačiarňami HP Ink Advantage sú náklady na tlač nižšie než kedy predtým. Výsledkom je možnosť s rovnakými prostriedkami vytlačiť až dvojnásobok stránok.

HP Deskjet Ink Advantage

Tlačte až 2x viac stránok za rovnakú cenu.

Začnite šetriť už dnes

Multifunkčné zariadenie HP Deskjet 3525 Ink Advantage e-All-in-One je určené pre domácich užívateľov, ktorí majú záujem o jednoduchú a lacnú tlač v profesionálnej kvalite, ocenia výhody obojstrannej tlače a využijú možnosti mobilnej tlače. Vďaka bezdrôtovému pripojeniu k sieti Wi-Fi tlačiareň ľahko spárujete s počítačom, notebookom aj prenosnými zariadeniami a môžete ju tak umiestniť aj do miest bez káblového sieťového pripojenia.

Prečo sa rozhodnúť pre tlačiareň HP?

  • Ekonomická tlač ušetrí vašu peňaženku
  • Bezdrôtové pripojenie Wi-Fi vám spríjemní používanie
  • Farebný, dotykový displej sa pohodlne ovláda
  • Praktická kombinácia, všetko v jednom. Ušetrí vám miesto.
  • Bezokrajovú tlač ocení každý fotograf alebo dizajnér

Precízna kvalita tlače

Tlačte vysoko kvalitné dokumenty s čiernym textom v laserovej kvalite a živými farbami s originálnymi atramentovými kazetami HP. Tlač až k okraju papiera navyše zaručuje profesionálne vyzerajúce dokumenty a bezokrajové fotografie. Rýchlosť tlače je pritom porovnateľná s laserovými tlačiarňami.

Pracuje za vás

Tlačiareň HP Deskjet 3525 vo svojom kompaktnom tele ukrýva hneď troch kancelárskych pomocníkov. Môžete obojstranne tlačiť z počítača alebo priamo z pamäťových kariet fotoaparátov, skenovať najrôznejšie dokumenty, obrázky alebo fotografie vo vysokom rozlíšení priamo do sieťových priečinkov, do e-mailu aj bez zapnutého počítača alebo ich okamžite uložiť do pripojeného zariadenia, prípadne je možné rýchlo vytvárať kópie akýchkoľvek vytlačených dokumentov (vrátane automatického obojstranného režimu).

Lacná prevádzka

Vyhnite sa problémom, ktoré vznikajú pri opätovnom naplnení originálnych kartridžov HP. Náplne HP stoja oproti iným značkám len zlomok ceny a vďaka inteligentnej tlače s minimálnou spotrebou atramentu sú navyše veľmi efektívne. Oddelené tlačové zásobníky pre čierny, azúrový, purpurový a žltý atrament vám ušetria peniaze, pretože vymeníte vždy len ten, ktorý vám práve dôjde.

Špičková výťažnosť

Tlačte lacno za každých okolností, akoukoľvek farbou. Výťažnosť kompatibilného čierneho atramentu HP Ink Advantage 655 je 550 strán plných textu. To znamená náklad na stránku len 0,38 Kč! Pri farebnej tlači je situáciu vďaka revolučnému systému oddelených farieb ešte lepšie - výťažnosť 600 strán A4 zaistí náklad na stránku 0,35 Kč. Neobmedzujte sa!

Parametre a špecifikácia

Technológia tlače
Atramentová Hotovo!
Pripojenie
USB, WiFi Hotovo!
Formáty papiera
A4, A5, A6 Hotovo!
Funkcie skenera
Skenovanie do e-mailu Hotovo!

Typ

Technológia tlače
Atramentová Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, WiFi Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A4, A5, A6 Hotovo!

Skenovanie

Funkcie skenera
Skenovanie do e-mailu Hotovo!

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
8 str./min. Hotovo!
Rýchlosť tlače farebne – maximum
7,5 str./min. Hotovo!
Vstupný zásobník
80 listov Hotovo!
Maximálne mesačné zaťaženie
1 000 str./měsíc Hotovo!
Výstupný zásobník
15 listov Hotovo!

Rozmery

Výška
144 mm Hotovo!
Hĺbka
365 mm Hotovo!
Šírka
440 mm Hotovo!

Výbava

Displej
Informačný/segmentový Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Balenie obsahuje

Balenie obsahuje
Atramentové kazety, Kábel USB, Napájací kábel Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
5 kg Hotovo!
Viac parametrov

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HP Deskjet 3525 Ink Advantage e-All-in-One
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Deskjet 3525 Ink Advantage e-All-in-One . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP Deskjet 3525 Ink Advantage-e-All-in-One. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP Deskjet 3525 Ink Advantage-e-All-in-One. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP Deskjet 3525 Ink Advantage e-All-in-One .
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií