AD elektro Star Wars

HP PhotoSmart WiFi All-in-One

Zobraziť katalóg
HP PhotoSmart WiFi All-in-One
4,0 1 hodnotení
Atramentová tlačiareň multifunkční, A4 tiskárna/ skener/ kopírka, 30str.mono, 28str.color, čtečka, 4800x1200dpi, USB 2.0 + WiFi
Kód:  PA295k Produktové číslo:  Q8444B Stránky výrobcu

HP PhotoSmart WiFi All-in-One

Veľmi slušný multifunkčné kandidát na domáci stôl s moderným bezdrôtovým pripojením WiFi pre naozaj komfortné tlač napríklad s notebookom na kolenách v pohodlí kresla. Zariadenie je oproti svojim predchodcom výkonnejší, kompaktných rozmerov a je určené najmä pre užívateľov pracujúcich využívajúce farebnú tlač dokumentov a fotografií. Prístroj kombinuje praktické funkcie tlačiarne, skenera a kopírky. Zariadenie ponúka teda jednoduché pripojenie a vynikajúci výkon - rýchlosť tlače a kopírovania až 30 strán za minútu čiernobielo a 28 strán za minútu farebne. Tlač je možný až v rozlíšení 4800 x 1200 DPI.

Tlačiareň je s panelom na prednej strane sa vstupy pre bežne používané pamäťové karty (CompactFlash, Memory Stick, Memory Stick Duo, Secure Digital/MultiMediaCard, Secure Digital High Capacity Card, xD-Picture Card).K týmto účelom poslúži LCD displej s veľkosťou 3,68 cm na prednej strane, vďaka čomu je umožnený veľmi rýchly tlač fotografií napr. vyhotovených mobilným telefónom alebo bežným digitálnym fotoaparátom bez nutnosti použitia počítača. Pre náročné tlačové úlohy je pripravená pamäť o veľkosti 64 MB. K počítaču sa zariadenie pripája okrem bezdrôtového WiFi aj prostredníctvom USB kábla.

Príjemným bonusom je tiež prítomnosť USB kábla pre pripojenie k počítaču.

Parametre a špecifikácie:

Tlač:
Technológia tlače: termálne atramentovú tlač
Rýchlosť tlače: čierny text A4 až 30 strán/min, farebný A4 až 28 strán/min
Rozlíšenie: až 4800 x 1200 DPI
Ručné možnosť obojstrannej tlače
Zásobník na 80 listov
Prevádzkové mesačná záťaž až 2500 strán

Skenovanie:
Typ skenovania: ploché
Rozlíšenie: až 1200 x 1200 dpi
Farebná hĺbka:48 bitová

Kopírovanie:
Rozlíšenie kopírovania: 1200 x 120 dpi
Zmenšenie/zväčšenie: 25 až 400%
Rýchlosť kopírovania: čierna až 30 kópií/min., Farba až 28 kópií/min.
Maximálny počet kópií: 30

Tlačový jazyk:
HP PCL 3 GUI

Čítačka pamäťových kariet:
CompactFlash
Memory Stick
Memory Stick Duo
Secure Digital/MultiMediaCard
Secure Digital High Capacity Card
xD-Picture Card

Spotrebný materiál:
Žltá atramentová kazeta HP 364XL - CB325EE
Čierna fotografická atramentová kazeta HP 364XL - CB322EE
Purpurová atramentová kazeta HP 364XL - CB324EE
Azúrová atramentová kazeta HP 364XL - CB323EE

Spotreba:
Maximálna: 27 W
Priemerne: 13 W
Standby: 4,8 W max

Rozhranie:
USB 2.0
WiFi 802.11b/g

Rozmery:
452 × 418 × 188 mm

Hmotnosť:
6 kg





Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HP PhotoSmart WiFi All-in-One
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP PhotoSmart WiFi All-in-One. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HP PhotoSmart WiFi All-in-One. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HP PhotoSmart WiFi All-in-One. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HP PhotoSmart WiFi All-in-One.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií