Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AD květen univerzal Effaclar

HP Slate 10 HD 3G Bright Red

Zobraziť katalóg
HP Slate 10 HD 3G Bright Red
Tablet - ARM Cortex PXA986 Dual Core 1.2 GHz, multidotykový 10 "LED 1280x800, RAM 1GB DDR3, eMMC 16GB, WiFi, Bluetooth, GPS, 2x webkamera, 3G modem, micro USB, Beats audio, 2 článková batéria, Android 4.2 Jelly Bean (G2D92EA )
Kód:  HPCN0060m Produktové číslo:  G2D92EA#BCM Stránky výrobcu
HP Slate 10 HD 3G Bright Red Predaj skončil

HP Slate 10 HD 3G Bright Red

Tablet stvorený pre všetkých náruživých cestovateľov, ktorí vyžadujú výkon aj výbavu na úrovni. Tablet využíva 2jádrový procesor a moderný operačný systém Google Android 4.2 Jelly Bean . Ten zaistí pohodlným prístup k aplikáciám všetkého druhu. Z tisícok aplikácií si vyberie každý v predinštalované službe Google Play . Užijete si prístup do neustále sa rozširujúceho sveta aplikácií, filmov a mnohých ďalších vecí. S týmto cenovo dostupným tabletom budete mať nielen aplikácie, ale aj fotografie, dokumenty, hudbu a hry vždy nablízku.

Displej s uhlopriečkou 10 " má dostatočnú veľkosť na všetky druhy činností a stále je ďaleko mobilnejší než väčšina ultrabookov. Je teda ideálnym riešením pre použitie na cestách, rovnako ako v pohodlí domáceho kresla. Nech budete kdekoľvek, intuitívne dotykové ovládanie vám vždy bude vyhovovať a rýchlo umožní realizovať vaše priania. Navyše technológia displeja WVA vytvorí prirodzene vyzerajúci obraz pozorovateľný takmer z boku, a to bez zmien sfarbenie.

Aj napriek kompaktným rozmerom sa chváli skvelým zvukom, ktorý oceníte pri všetkých príležitostiach. Vďaka vstavanej technológii Beats Audio poskytuje tabliet najkvalitnejší zvuk, aký môže podobné zariadenie v dnešnej dobe ponúknuť. Pre optimálny chod a uskladnenie dát je k dispozícii vysoko spoľahlivé úložisko eMMC s kapacitou 16 GB , Ktorého technológia zaručuje vysokú prístupovú rýchlosť a navyše aj ochranu dát proti otrasom. Ďalšie kapacitu získate prostredníctvom pamäťovej karty, ktorá sa vkladá do voľného slotu Micro SD .

Pripojiť k internetu sa dá pomocou bezdrôtovej WiFi a 3G modemu . Slate 10 HD ponúka možnosť komunikácie tvárou v tvár zásluhou prednej webkamery a zhotovovanie kvalitných fotografií alebo natáčanie Full HD videa so zadnou 5 MPx kamerou .

Spoločnosť Hewlett-Packard bola založená v neľahkej dobe Veľkej hospodárskej krízy. Zakladateľmi bola dvojica priateľov, ktorých meno spoločnosť dodnes hrdo nesie. Svoje podnikanie započali v nenápadnej garáži neďaleko mesta Palo Alto. Tá je dnes štátnou pamiatkou Kalifornie. Úspech HP nespočíval v kopírovaní už existujúceho, ale v schopnosti a odvahe prísť s niečím novým.

Prvým komerčným triumfom bol audiooscilátor, ktorý svojou kvalitou prekonal všetku konkurenciu a navyše sa predával za štvrtinovú cenu. Legendou svojho oboru sa HP stal roku 1968 zásluhou prvého hromadne vyrábaného stolného počítača – stolného kalkulátora. V súčasnosti spoločnosť vyrába predovšetkým produkty spojené s výpočtovou technikou – počítačmi a notebookmi počnúc, tlačiarňami, skenermi, digitálnymi fotoaparátmi, servermi a v neposlednom rade kalkulátormi, ktoré jej priniesli dodnes nevyhasnutú slávu, končiac.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HP Slate 10 HD 3G Bright Red
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HP Slate 10 HD 3G Bright Red .
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií