Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Lord of the Rings Online: Mines of Moria (Special Edition)

Zobraziť katalóg
Lord of the Rings Online: Mines of Moria (Special Edition)

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lord of the Rings Online: Mines of Moria (Special Edition) Predaj skončil

Lord of the Rings Online: Mines of Moria (Special Edition)

Krabicová vydanie datadisku pre úspešné MMORPG Lord of the Rings Online, ktorého hlavnou prednosťou je zvýšenie level Capua na 60.úroveň a odemčené nové lokácie.Balenie obsahuje okrem datadisku aj základnú hru The Lord of the Rings Online:Shadows of Angmar.Popri samotnej podzemné Moria a bájneho lesa Lothlorienu sa sprístupní ešte jedna nová lokácie, totiž Eregion.Že vám to meno nič nehovorí?Určite si ale spomeniete na vysoký horský štít Caradhras, na ktorého vrcholku saruman v prvom filme památný čaroval proti procházejícímu Spoločenstva prsteňa.V hre nájdete nielen tento konkrétny priesmyk, ale aj niekoľko kempingov, příslušících jednotlivým skupinám usilujúcim o ovládnutie Moria.Začnete stretnutiam s výpravou, ktorá dostala za cieľ znovuobjaviť a kolonizovať okolí Khazad-Dom.Tu sa bude ponúkať spústa začátečnických questov a trpaslíci vás budú neustále posielať od jedného miesta k druhému, až kdesi u morijských zdí nakoniec sami nájdete skrytý vstup skrz Západné bránu Moria.Pochopiteľne, čo bolo vo filme, nesmie chýbať tu, preto sa lepšie mať radšej na pozore pred chapadlovitou beštií, tzvPozorovateľom.A akonáhle sa zbavíte aj téhle prekážky, nebude už nič brániť tomu, aby ste vstúpili do samotnej Moria.

Balenie special edition obsahuje:
Základné hru The Lord of the Rings Online:Shadows of Angmar
Datadisk The Lord of the Rings Online:Mines of Moria
60 dní hrania zadarmo (platí tak pre nové, tak aj pre už hrajúcich hráčov)
3 z 8 špeciálnych predmetov do hry
Soundtrack CD
Zlatý prsteň v sametovém vaku
Brož elfského plášťa
Mapu Where the Fellowship walked
Pohľadnice s CD-kľúči na 6 kamarátov

Upozornenie:Jedná sa o online hru, hra vyžaduje pripojenie k sieti Internet a platí sa mesačné poplatky kreditnou kartou alebo hernými kupónmi./ / download.macromedia.com / pub / shockwave / cabs / flash / swflash.cab # version = 8,0,0,0 "classid =" CLSID: d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000 ">


/ / www.gametrailers.com / remote_wrap.php? mid = 37775 "name =" movie "/>
/ / www.macromedia.com / go / getflashplayer "quality =" high "allowfullscreen =" true "allowscriptaccess =" sameDomain "name =" gtembed "swliveconnect =" true "src =" http:/ / www.gametrailers.com / remote_wrap.php?mid = 37775 ">
Poznámka:
Pozor, niektoré hry môžu vyžadovať:
  • Registráciu u digitálnej distribučnej služby – MS Store, Origin, Steam, Uplay a pod. (Návod nájdete v našom článku Uplatnenie elektronických licencií)
  • Širokopásmové pripojenie k internetu pre hranie, úvodné nastavenie, aktualizácie či ďalšie funkcie
  • Platenie mesačných poplatkov za online hranie vo viacerých hráčoch (Xbox Live, PlayStation Plus a pod.)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lord of the Rings Online: Mines of Moria (Special Edition) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lord of the Rings Online: Mines of Moria (Special Edition).
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií