AD květen univerzal Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

ISOTEK EVO3 Mini Mira

Zobraziť katalóg
ISOTEK EVO3 Mini Mira
Prepäťová ochrana sieťová filtrácia a ochrana pre AV systém, unikátny filter pre zobrazovač (TV, projektor) a zdrojovú komponent, stabilizuje a zlepšuje obrazovú zložku, prevedenie strieborné, hmotnosť 0,9 kg - 136,62 €/ks
Kód:  ISK004 Produktové číslo:  EVO3MiniMira

ISOTEK EVO3 Mini Mira

Navrhnuté špeciálne pre audio-vizuálne aplikácie Unikátny Triple Resonance Filter zlepšuje výkon a ochranu CRT, LCD, LED a plazmových obrazoviek a je tiež plne kompatibilný s projektormi. ISOTEK Mini Mira bol vyvinutý špeciálne pre tradičné obrazovky CRT, LCD, plazmové televízie a projektory. Nielen že čistí zdroj a zlepšuje kvalitu obrazu a zvuku, ale ponúka aj bezkonkurenčnú ochranu vďaka unikátnym obvodom prepäťovej ochrany, ktoré znížia možné poškodenie a zvýši životnosť komponentov.

Vlastnosti:
  • Odstraňuje hluk napájanie zo siete
  • RFI redukcia 30 dB audio/40 dB visual
  • Nezávislé zásuvky - diferenciálny režim
  • Trojitý rezonančné filter
  • 13500 A okamžitej ochrany - unikátny sekvenčný systém
  • Maximálny trvalý výkon 2300 W
Mini Mira možno použiť na plnohodnotnom systéme domáceho kina alebo menej sofistikované LCD, plazma, CRT televízory a projektory. Pokročilý obvod Mini Look prináša okamžité a výrazné zlepšenie výkonu - ostrejšie a stabilnejšie obrázky, hlbšie odtiene čiernej, všetko v živších a prírodných farbách. Kvalita obrazu nie je jediná vec, ktorú vie Mini Mira vylepšiť. Pripojte prehrávač DVD alebo set-top box, a tiež zvuk bude zaostrená do detailov. Upevňujúci profil umožňuje jednoduchú montáž na stenu.

Parametre a špecifikácie:

Počet zásuviek 2 (dostupné modely UK/EU)
Sieťové napätie 110-240 V AC/50-60 Hz
Maximálny prúd 10 Amper
Celkový príkon 2300 W
Vizuálny výstup 550 W (1100 W pri 230 V)
Komponentný výstup 550 W (1100 W pri 230 V)
Rozmery 130 x 65 x 170 mm (ŠxVxH)
Hmotnosť 900 g
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ISOTEK EVO3 Mini Mira Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si IsoTeK EVO3 Mini Mira. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Isotek EVO3 Mira Mini. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Isotek EVO3 Mira Mini. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: IsoTeK EVO3 Mini Mira.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií