PET Vyhraj lístky na EURO 2024

JVC GZ R10S strieborná

Zobraziť katalóg
JVC GZ R10S strieborná
5 6 hodnotení
Digitálna kamera CMOS 2,5 Mpx, 40x optický zoom, FullHD 1920x1080, 8cm dotykový LCD, SD/SDHC/SDXC, USB, mini HDMI 1.3, vodotesná,JVC410k0
Kód:  JVC410k0 Produktové číslo:  GZ R10S Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

JVC GZ R10S strieborná

Digitálna kamera JVC GZ R10S striebornej farby je extrémne odolná a poradí si so štyrmi najčastejšími spôsobmi ohrozenia - odolná je proti prachu, mrazu, pádu a je tiež vodotesná! Môžete ju pokojne upustiť do šestnásťmetrovej hĺbky a svoje záznamy zachránite. Už nie je nutnosťou používať puzdro, na ochranu vašej kamery pred poškodením. Kamera bude ideálnym prístrojom pre akčných užívateľov či na dovolenke pre celú rodinu napr. k vode, na hory, na pláž či kamkoľvek inam, kde by bežná kamera mohla ľahko prísť k úrazu.

Ovládanie prístroja obstará dotyková 8 cm LCD obrazovka.

K počítaču a ďalším zariadením je kameru možné pripojiť prostredníctvom záznamových kariet SD/SDHC/SDX, USB alebo mini HDMI 1.3. Zabezpečte si svoje dáta včasným skopírovaním.

Prítomnosť 2,5-megapixelového citlivého snímača CMOS zaručuje, že je kamera schopná vytvárať Full HD klipy aj za zlého osvetlenia a to v rozlíšení 1920 x 1080 pixelov. Vytvorené videá netrpia zhoršenou kvalitou alebo zvýšeným šumom. Objektív má nielen lákavé parametre na vedenie svetla, ale aj 60-násobný dynamický a 40-násobný optický zoom.

Natáčanie aj menej skúseným používateľom uľahčí vstavaný inteligentný automatický režim a protitrasová technológia. Ten vie rozpoznať rôzne scény i tváre jednotlivých účastníkov, a podľa nich vyberie tie najlepšie nastavenia na dosiahnutie čo najkvalitnejšieho obrazu. Okrem toho kameru vužijete aj na tvorbu časozberného videa, kam zachytíte rastúce úspechy práce i krásy prírody. Zabudovaný akumulátor dokáže napájať kameru až 4,5 hodiny.

Parametre a špecifikácia

Poznámka:
» Všetky videokamery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre JVC GZ R10S strieborná Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JVC GZ R10S stříbrná. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte JVC GZ R10s Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JVC GZ R10s Silber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: JVC GZ R10S stříbrná.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií