AD homeoffice PET

OEM USB 2.0 predlžovací 5m AA aktívny sivý

Zobraziť katalóg
OEM USB 2.0 predlžovací 5m AA aktívny sivý
4,3 8 hodnotení
Dátový kábel
Kód:  MK127d Produktové číslo:  12991091
OEM USB 2.0 predlžovací 5m AA aktívny sivý Predaj skončil

OEM USB 2.0 predlžovací 5m AA aktívny sivý

Špeciálna aktívny predlžovací kábel s konektormi USB-A zásuvka - USB-A zástrčka a dĺžkou 5 metrov.Pracuje na rovnakom princípe ako USB HUB a zosilňuje priechodná signály, vďaka tomu je možné dosiahnuť celkovej dĺžky kabeláže až 25 metrov (s použitím 5 aktívnych káblov).Kábel je plne certifikovaný pre štandard USB 2.0 a je vhodný aj pre citlivé zariadenia ako sú pevné disky, vreckové počítače, databanky a podoboně.

Parametre a špecifikácie:
Dĺžka kábla: 5 metrov
Prevádzková teplota: 0 - 40 ° C

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre OEM USB 2.0 predlžovací 5m AA aktívny sivý
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OEM USB 2.0 prodlužovací 5m A-A aktivní šedý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte OEM USB 2.0 Verlängerung 5 m AA aktiv grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte OEM USB 2.0 Verlängerung 5 m AA aktiv grau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: OEM USB 2.0 prodlužovací 5m A-A aktivní šedý.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií