PET PET

Microsoft Office pro studenty a učitele 2007 SK

Zobraziť katalóg
Microsoft Office pro studenty a učitele 2007 SK
5 1 hodnotení
Kancelársky balík pro domácnosti - nekomerční použití, CD
Kód:  WZ250n Produktové číslo:  79G-00057 Stránky výrobcu
Microsoft Office pro studenty a učitele 2007 SK Predaj skončil

Microsoft Office pro studenty a učitele 2007 SK

Inovatívny balík kancelárskych programov Microsoft Office 2007 vo verzii pre študentov a domácnosti ponúka do detailu prepracované aplikácie Microsoft Word, Excel, Powerpoint a One Note pre nekomerčné použitie.Okrem moderného vzhľadu je k dispozícii mnoho nových funkcií a technológií, ktoré zvyšujú zabezpečenie.Programy disponujú prepracovaným používateľským rozhraním, vďaka ktorej sa rýchlejšie dostanete k požadovanej funkcii a tým znížite aj počet kliknutí.Samozrejmosťou je podpora nových formátov a dátových typov.

Microsoft Word 2007:
Aplikácia Word 2007 Vám uľahčí tvorbu profesionálne vyzerajúcich dokumentov vďaka komplexnej sade nástrojov a novým funkciám.Pokročilé funkcie kontroly, komentárov a porovnanie Vám dovolí rýchlejšie spolupracovať s kolegami.Vynikajúci integrácie dát dokáže zabezpečiť stabilné pripojenie k dôležitým zdrojom obchodných informácií.Funkcia Rýchlych štýlov a Motívov zaručuje ľahkú zmenu grafiky vytváraného dokumentu.Pri tvorbe dokumentov môžete využiť priestorové grafy, priehľadné prvky a ďalšie rôzne efekty.

Microsoft Excel 2007:
Program Microsoft Office Excel 2007 je veľmi účinný pre rôzne analýzy a správu informácií alebo dát.Aplikácia ponúka nové zobrazenie kontingenčných tabuliek, ktoré sa ľahšie vytvárajú a používajú.Vylepšenia doznalo aj vytváranie vzorcov či spracovanie dát.Vďaka tomu je možné ľahko vytvoriť profesionálne tabuľky a grafy.Pomocou nových technológií možno bezpečne zdieľať a spravovať tabuľky obsahujúce citlivé podnikové informácie.Vytvoriť možno tabuľky s veľkosťou až 1 milión riadkov a 16 000 stĺpcov, ktoré využijete k analýzam rozsiahleho množstva informácií.

Microsoft Powerpoint 2007:
Tento program Vám umožní rýchle vytváranie efektívnych dynamických prezentácií.Možno tak ľahko publikovať a zdieľať snímky v knižniciach servera Office SharePoint Server 2007.Zmenené užívateľské rozhranie a nové možnosti pri práci s grafikou a formátovaním Vám zaručia plnú kontrolu pri vytváraní prezentácií.Dynamické diagramy ponúka jednoduché a rýchle zobrazenie rôznych vzťahov, pracovných postupov alebo hierarchií.Pomocou jedného kliknutia je možné zmeniť celý motív prezentácie.Nové nástroje a efekty zaručujú veľmi kvalitný spôsob práce s týmto programom.

Microsoft One Note 2007:
Program poskytujúci užívateľom miesto na zhromaždenie takmer všetkých typov a foriem informácií.Vďaka tomu možno plne nahradiť Vás papierový poznámkový blok.Aplikácia ponúka nástroje pre rýchle vyhľadávanie všetkých uložených informácií.Program obsahuje mnoho nástrojov a funkcií, ktoré zaručí aj spracovanie nadmerného množstva informácií.Dáta je možné synchronizovať aj so zariadením s operačným systémom Microsoft Windows Mobile alebo Smartphony.

Táto verzia je dodávaná v balení, ktoré obsahuje CD-ROM s programom vo slovenské lokalizáciu a je určená pre študentov a učiteľov na nekomerčné použitie

Parametre a špecifikácie:

Verzia:
Microsoft Office 2007 pre študentov a domácnosti

Obsiahnuté aplikácie:
Microsoft Word 2007
Microsoft Excel 2007
Microsoft Powerpoint 2007
Microsoft One Note 2007

Médium:
CD-ROM

Lokalizácia:
Slovenská

Systémové požiadavky:
Operačný systém:Microsoft Windows XP (so Service Pack 2) alebo Microsoft Windows Vista
Operačná pamäť:odporúča sa 256 MB
Pevný disk:

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Microsoft Office pro studenty a učitele 2007 SK
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Microsoft Office pro studenty a učitele 2007 SK.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií