PET AD homeoffice

Lenovo Yoga Tablet 2 Pre 13 32GB platinum

Zobraziť katalóg
Lenovo Yoga Tablet 2 Pre 13 32GB platinum
4,7 45 hodnotení
- Intel Atom Quad Core Z3745 1.86GHz, dotykový 13.3 "2560x1440 IPS, RAM 2GB, eMMC 32GB, GPS, WiFi, Bluetooth 4.0, webkamera 1.6 Mpx + 8 MPx, 3 článková batéria, Google Android 4.4
Kód:  NT211n2 Produktové číslo:  59428116 Stránky výrobcu
Lenovo Yoga Tablet 2 Pre 13 32GB platinum Predaj skončil

Lenovo Yoga Tablet 2 Pre 13 32GB platinum

Výnimočný tablet od spoločnosti Lenovo, Yoga 2 Pro, uchváti perfektným dizajnom s praktickým stojanom, ktorý vám ponúka hneď 4 rôzne spôsoby, ako si vychutnať multimediálnu zábavu. Každý si vyberie režim presne podľa predstáv, či už ho uchopíte ako klasický tablet, položíte na stôl ako stojan alebo ho nakloníte. Teraz však pribúda spomínaný štvrtý režim, tzv. závesný, vďaka vyrezanému otvoru v otočnom stojane. Máte  neobmedzené možnosti ako ovládať tento tablet vybavený operačným systémom Google Android 4.4.

Výkon s dlhou výdržou

Procesor Intel Atom Z3745 so svojimi štyrmi jadrami prepožičia tabletu dostatok výkonu pre všetky vaše multimédiá a hranie hier. Základný takt je 1,33 GHz, ale v režime automatického pretaktovania sa kmitočet vyšplhá až na rýchlosť 1,86 GHz. To všetko navyše pri veľmi nízkej spotrebe procesora iba 2 W. Optimalizovaná spotreba prispieva aj k výdrži batérii (kapacita 9600 mAh), s ktorou si užijete 15 hodín zábavy na jediné nabitie.

Pre ukladanie dát slúži interná flash pamäť s kapacitou 32 GB s možnosťou rozšírenia až o ďalších 64 GB pomocou micro SD karty. Samozrejme, nechýba ani bezdrôtová technológia ako WiFi alebo Bluetooth a na cestách sa vaším pomocníkom stane aj GPS modul, ktorý vás zaručene správne nasmeruje, nech je cieľ vašej cesty akýkoľvek.

Multidotykový displej a krištáľový zvuk

Yoga Tablet 2 Pro sa oproti štandardným verziám 2. generácie tabletov Yoga môže pochváliť uhlopriečkou 13,3 "skvelého IPS displeja. Ten vďaka extra jemnému rozlíšeniu 2560 × 1440 pixelov a schopnosťou spracovať až 10 dotykov zároveň dominuje celému zariadeniu. Technológia IPS navyše poskytuje široké pozorovacie uhly, čo oceníte napr. pri sledovaní filmu v skupinke viac ľudí. Pre ešte viac multimediálnych zážitkov je tablet vybavený prémiovým stereo zvukom vrátane mohutných basových efektov zabudovaného subwoofera. Celých 8 W zvukového výkonu vás vtiahne do diania filmu i obľúbenej hry.

Premietnite svoje fotografie pomocou projektora

Nezabudnuteľné zážitky zaobstaráte 8MPx fotoaparátom s BSI CMOS snímačom. Ten má oproti konvenčným CMOS snímačom vylepšenú citlivosť vďaka väčšej ploche, na ktorú dopadá svetlo. Pri komunikácii s podporou videa príde vhod aj druhá kamera s rozlíšením 1,6 MPx, vďaka ktorej sa môžete vidieť s priateľmi a usporiadať videokonferencie nech ste kdekoľvek. Výnimočnosť tabletu vyzdvihuje aj zabudovaný projektor, ktorý môžete mať stále pri sebe. Potom už vám stačí nakrútiť ho proti stene alebo plátne a podeliť sa s priateľmi o vami zhotovené fotografie, videá alebo predviesť vašu prezentáciu.

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den,lze pouzivat na tomto tabletu stylus k ovladani misto prstu?Jaky je kdyztak vhodny?Dekuji

Zajímá mně, zda lze s tabletem Lenovo natočit krátký klip/ video/? Děkuji.

Dobrý den, lze aktualizovat na nejnovější android ? Děkuji

Ztratil jsem nabíječku a nevím jakou si koupit, aby vše fungovalo. Děkuji za radu

Diskusia a poradňa k Lenovo Yoga Tablet 2 Pre 13 32GB platinum
Príslušenstvo pre Lenovo Yoga Tablet 2 Pre 13 32GB platinum
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo Yoga Tablet 2 Pro 13 32GB platinum. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo Yoga Tablet 2 Pro 13 32GB Platinum. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo Yoga Tablet 2 Pro 13 32GB Platinum. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo Yoga Tablet 2 Pro Platinum 13 32 gigabájt.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií