AD elektro Motorola EDGE 50

LG GBB539PVHWB

Zobraziť katalóg
LG GBB539PVHWB
1,0 1 hodnotení
Chladnička kombinovaná, 190cm, A +, objem chladnička/mraznička 227/73l, hlučnosť 41dB, NoFrost + 10 rokov záruka na kompresor, Multi Air Flow, Bioshield tesnenie, 3 sklenené poličky, mraziaci výkon 9kg/24hod., vnútorný displej, nerez
Kód:  FAC2500ab Produktové číslo:  GBB539PVHWB Stránky výrobcu

LG GBB539PVHWB

LG GBB539PVHWBje kombinovaná chladnička s mrazničkou dole. Štýlový spotrebič je doslova nabitý modernými technológiami a zabalený do elegantného nerez dizajne. Chladnička spadá doúspornej triedy A +, Čo šetrí nielen vašu energiu, ale aj financie. Disponuje celkovým vnútorným objemom300 litrov. Vďaka dômyselne riešenému interiéru budú vaše potraviny vždy dokonale uskladnené a dobre organizovanej. Ponúka 3 police z tvrdeného skla a niekoľko dverových priehradiek vrátane priehradky na vajíčka. Moderná chladnička je vybavená funkciouTotal No Frosta nie je teda nutné ju odmrazovať. Tohto efektu je dosiahnuté vďaka rovnomernému rozprestrenie studeného vzduchu, čo zároveň predlžuje trvanlivosť a čerstvosť uložených potravín. Rozšírené prúdenie chladného vzduchuMultiAir Flowje realizované prostredníctvom niekoľkých vhodne umiestnených otvorov, ktorými je studený vzduch distribuovaný.

Antibakteriálna ochrana dverného tesnenia Bioshield zabraňuje rastu plesní a spoľahlivo tak bráni deformácii tesnenia. Design spotrebiče ZERO Klírenszaisťuje, že pri otvorení dverí v uhle 90 ° je možné jednoducho vybrať všetky priehradky jednoducho a pohodlne. Manipuláciu s chladničkou vám uľahčí praktická barová madlá. Vnútorné LED osvetlenie je nielen energeticky úsporné, ale aj vám zaistí dokonalý prehľad o vašich potravinách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LG GBB539PVHWB
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG GBB539PVHWB.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií