Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Logitech Mouse M90

Zobraziť katalóg
Logitech Mouse M90
4,5 131 hodnotení
Myš – drôtová, optická, symetrická, pripojenie cez USB, veľkosť S, citlivosť 1000 DPI, 3 tlačidlá, klasické koliesko, dĺžka kábla 1,8 m, rozmery 3,3 × 6,2 × 11,1 cm (V׊×H)
Kód:  MG100a1 Produktové číslo:  910-001794

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Logitech Mouse M90

Komfortná myš plnej veľkosti v čiernom dizajne. Využíva optický senzor, ktorý zaistí úplne presné pohyby myši aj bez použitia podložky. Senzor poskytne vysoké rozlíšenie 1000 dpi, ktoré oceníte predovšetkým pri kancelárskych činnostiach pre rýchle a zároveň presné vybranie časti textu. Myš sa k počítaču veľmi jednoducho pripája pomocou USB portu. Nič viac k jej používaniu už nepotrebujete. Myš je možné využívať pod rôznorodými operačnými systémami.

Parametre a špecifikácie:

Typ:

Optická

Rozlíšenie:
1000 dpi

Počet tlačidiel:
3 + rolovacie koliesko

Rozraní:
USB

Kompatibilné operačné systémy:
Microsoft Windows XP/Vista/7
Linux (Kernel 2.6)
Apple Mac OS X 10.4 alebo novší

Parametre a špecifikácia

Šírka
6,2 cm Hotovo!
Výška
3,3 cm Hotovo!
Hĺbka
11,1 cm Hotovo!
Rozhraní
USB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
6,2 cm Hotovo!
Výška
3,3 cm Hotovo!
Hĺbka
11,1 cm Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Kompatibilita

Kompatibilita
Windows 7, Windows 10, Windows 11 Hotovo!

Použitie myši

Typ
Kancelárska Hotovo!
Určenie
Symetrická Hotovo!

Senzor

Citlivosť
1 000 DPI Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie
Bez podsvietenia Hotovo!
Dĺžka kábla
1,8 m Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Špatně fungující levé tlačítko (místo jenoho zmáčknutí to udělá nejčastěji "dvojklik") po asi roce používání mám brát jako vlastnost myši (spadající pod opotřebení), nebo jako vadu a myš mám reklamovat? Pokud by to byla vlastnost, tak si danou součástku (v ceně 5-30kč podle zvolené kvality součástky) vyměním a myš si opravím, ale přišel bych tím o záruku...

Diskusia a poradňa k Logitech Mouse M90
Príslušenstvo pre Logitech Mouse M90 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech Mouse M90. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech Maus M90. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech Maus M90. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech Mouse M90.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií