PET Rapture

Mad Catz MMO 7 červená

Zobraziť katalóg
Mad Catz MMO 7 červená
Herná myš MMO 7, Gaming Laser 6400dpi možnosť nastavenia podľa veľkosti dlane s výmenným gripom a vyvažovacími závažiami, 13 tlačidiel (5 programovateľných), akcelerácia až 50G, USB 2.0 s pozláteným konektorom
Kód:  MH701am3 Produktové číslo:  MCB437130013/04/1

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Mad Catz MMO 7 červená

Efektne osvietená myš MadCatz Cyborg MMO 7 posúva schopnosti herných periférií zase o stupienok ďalej. Využíva všetky ocenené schopnosti FPS myši série Cyborg vrátane laserového senzoru s vysokým rozlíšením a navyše k nim pridáva prepracovanú ergonómiu aj dokonalú ovládateľnosť, vďaka ktorých spojenie sa stane vašou najsilnejšou zbraňou.

13 programovateľných tlačidiel vám v spojení s trojpolohovým MMO prepínačom a dvojpolohovým MMO shift tlačidlom sprostredkujú 90 užívateľsky definovaných príkazov v ľubovoľnej vami zvolenej hre. Kombináciou programovateľných tlačidiel s bežným pravým a ľavým tlačidlom myši získate 15 príkazov, s ktorými hravo porazíte každého protivníka.

Ľahko a rýchlo si môžete prispôsobiť dĺžku myši podľa veľkosti vašej ruky i spôsobu držania. Okrem toho možno pohodlne pohybovať panelom pre palec dopredu/dozadu a natáčať ho smerom von na ideálne prispôsobenie každému užívateľovi. 3 zameniteľné gripy posúvajú prispôsobiteľnosť až k úplnej dokonalosti. Dokonalému prispôsobeniu hmotnosti zase napomáhajú dodávané závažia.

Parametre a špecifikácia

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!
Citlivosť
6 400 DPI Hotovo!
Počet tlačidiel
13× Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
6 400 DPI Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Mad Catz MMO 7 červená Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mad Catz M.M.O. 7 červená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mad Catz MMO 7 rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mad Catz MMO 7 rot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mad Catz M.M.O. 7 červená.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií