BIOTHERM Homme & Mandarina Duck Aquapower Moisturizing Care Kit

Zobraziť katalóg
BIOTHERM Homme & Mandarina Duck Aquapower Moisturizing Care Kit
Sada vlasovej kozmetiky pre mužov obsahuje: Aquapower Oligo Thermal Care Moisturizing 75 ml (pleťový krém) + Aquapower Shower Gel 75 ml (sprchový gél) + Shaving Foam Sensitive Skin 50 ml (pena na holenie) + Taštička Mandarina Duck
Kód:  KSDS0703

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BIOTHERM Homme & Mandarina Duck Aquapower Moisturizing Care Kit Predaj skončil

BIOTHERM Homme & Mandarina Duck Aquapower Moisturizing Care Kit

Pánové, dopřejte si speciální péči s Aquapower řadou prvotřídní značky Biotherm. S dárkovou sadou získáte nejen péči určenou pro pleť, jako je pleťový krém a pěna na holení, ale také sprchový gel a jako bonus praktickou taštičku na cesty nebo na uchovávání kosmetických výrobků. Zkrátka máte šanci získat komplexní péči o všechny části těla najednou.

Pleťový krém ošetří vaši pleť každý den, pěna na holení eliminuje podráždění pokožky v průběhu holení a pleť zároveň vyživuje. O zbytek vašeho těla se postará sprchový gel, který zanechá pokožku vyživenou a vláčnou. Obklopte se svěží vůní, která nenechá žádnou ženu v klidu.

Sada obsahuje

  • Pleťový krém Aquapower Oligo Thermal Care Moisturizing 75 ml
  • Sprchový gel Aquapower 75 ml
  • Pěna na holení Sensitive Skin 50 ml
  • Taštička Mandarina Duck

Bez nepříjemných pocitů

Holení je beze sporu jedním z nejagresivnějších procesů, které mužská pleť podstupuje. Zpříjemněte si ho, jak jen je to možné, s pěnou na holení určenou speciálně pro citlivou pleť. Její konzistence je uzpůsobena tak, aby zanechávala vaši pleť jemnou a hebkou a díky termální jarní vodě a minerálům podporovala i zdraví vaší pokožky.

Pro každodenní péči o pleť je určen pleťový krém vyvinutý mužské pleti na míru. Zanechává ji vyživenou, hydratovanou a vláčnou bez nepříjemných pocitů a napětí. Navíc neucpává póry, nikdy s ním nebudete mít nepříjemný mastný pocit, protože se rychle vstřebává a nezanechává pocit právě namazané pleti, jen pocit svěžesti a patřičné výživy.

Poznámka:

Mohlo by vás zaujímať: Ako sa starať o fúzy | Fúzy podľa tvaru tváre.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BIOTHERM Homme & Mandarina Duck Aquapower Moisturizing Care Kit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BIOTHERM Homme & Mandarina Duck Aquapower Moisturizing Care Kit .
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií