CLINIQUE pre mužov Dark Corrector 30 ml

Zobraziť katalóg
CLINIQUE pre mužov Dark Corrector 30 ml
Pleťová emulzia – pre mužov redukuje tmavé pigmentové škvrny a akné jazvy, zlepšuje a zjednocuje tón pleti - 1 863,33 €/1 l
Kód:  KSMU0145 Produktové číslo:  20714552916
CLINIQUE pre mužov Dark Corrector 30 ml Predaj skončil

CLINIQUE pre mužov Dark Corrector 30 ml

Pánska pleťová emulzia Clinique For Men Dark Spot Corrector je kozmetický prípravok, ktorý spoľahlivo redukuje tmavé pigmentové škvrny a jazvy po akné, zlepšuje a zjednocuje tón mužskej pleti. Tiež muži si zaslúžia krásne hladkú pleť bez nevzhľadných jaziev a tmavých škvŕn. Táto jedinečná ošetrujúca emulzia mužskú pleť po pravidelnom používaní hydratuje, vyživuje, zjednocuje a celkovo zlepšuje.

Akné je jedno z najčastejších chronických ochorení kože a najčastejšie kožné ochorenie v puberte. Počas života postihne akné aspoň raz takmer každého človeka. Akné je veľkým postrachom najmä mladých ľudí, bez rozdielu pohlavia. Pri akné vzniká malý vriedok, ktorý je spôsobený zápalom vývodov mazových žliaz v dôsledku ich uzavretia. Stagnácia sekrétu mazových žliaz má za následok ich poškodenie a vznik hlbokého zápalu, po ktorom môžu zostať aj jazvy. Akné sa nachádza najčastejšie na tvári, na ramenách, na hornej časti hrudi a na chrbte.

Táto emulzia pleť postihnutú jazvami z akné perfektne ošetrí, vyhladí a zjednotí, bez zbytočného zaťaženia. Má príjemnú konzistenciu, ktorá sa dobre nanáša a ľahko vstrebáva. Pre vaše väčšie pohodlie je emulzia opatrená praktickým dávkovačom. Ošetrujte svoju pleť kvalitným prípravkom, aby bola zdravá a prirodzene rozjasnená!

Typ pleti:
Na všetky typy mužskej pleti.

Použitie:
Aplikujte 2× denne na čistú tvár.

Objem:
30 ml

Zloženie:
Water/Aqua/Eau, Isododecane, Dimethicone, Butylene Glycol, Silica, Alcohol Denatured, Polysilicone-11, Ascorbyl Glucoside, PEG-10 Dimethicone, Yeast Extract, PEG-6, Morus, Nigra (Mulberry) Root Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Magnolia Officinalis Bark Extract, Oryza Sativa (Rice) Bran Extract, Hordeum Vulgare (Barley) Extract, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Extract, Hydrolyzed Rice Bran Extract, Gentiana Lutea (Gentian) Root Extract, Caffeine, Cholesterol, Squalene, Acetyl Dipeptide-1 Cetyl Ester, Di-C12-18 Alkyl Dimonium Chloride, Propylene Glycol Dicaprate, Polysorbate 20, Helianthus Annuus (Sunflower) Seedcake, Salicylic Acid, Dimethoxytolyl Propylresorcinol, Acetyl Glucosamine, Caprylyl Glycol, Polysorbate 80, Glycyrrhetinic Acid, Sodium Hyaluronate, Laureth-3, Tocopheryl Acetate Tromethamine, Sodium Hydroxide, Hydroxyethylcellulose, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Hexylene Glycol, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Yellow 5, Yellow 6
 
 


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Luxusné Hotovo!
Objem
30 ml Hotovo!
Typ pleti
Normálna Hotovo!
Určenie
Pre mužov Hotovo!
Účinok
Proti pigmentovým škvrnám Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Luxusné Hotovo!

Objem

Objem
30 ml Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Normálna Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre mužov Hotovo!

Účinok

Účinok
Proti pigmentovým škvrnám Hotovo!

Vek

Vek
Pre všetky vekové kategórie Hotovo!

Doba používania

Podľa doby používania
Denný, Nočný Hotovo!

Typ produktu

Typ produktu
Sérum Hotovo!

Typ

Typ produktu
Emulzia Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Mohlo by vás zaujímať: Ako sa starať o fúzy | Fúzy podľa tvaru tváre.

Produktové línie: Clinique For Men 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CLINIQUE pre mužov Dark Corrector 30 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CLINIQUE For Men Dark Spot Corrector 30 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CLINIQUE For Men Dark Spot Corrector 30 ml.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií