Doručení zdarma Alzaboxy

Hry zo série Dishonored

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Dishonored je akčná herná séria od francúzskeho vývojárskeho tímu Arkane Studios, ktorá sa odohráva vo fiktívnom industriálnom svete plnom prekrásnych výhľadov, tajomstiev, ale aj rôznych chorôb, zločinov a značne ponurej atmosféry. Veľký dôraz je kladený aj na príbeh a rozhodnutie hráča. O čom Dishonored je?

Pokračovať

V Dishonored nemusíte preliať ani kvapku krvi

Hoci je Dishonored akčná hra a príležitosť na zabitie sa vám naskytne doslova na každom rohu, hry sú preslávené tým, že ich je možné dokončiť pacifistickou cestou. To je okrem iného jeden zo spôsobov, ktorým môžete ako hráč ovplyvniť nielen príbeh, ale aj celý herný svet. V Dishonored 1 hrá napríklad bezmyšlienkovité vraždenie do kariet prebiehajúcej nákaze. Viac padlých nepriateľov priláka viac agresívnych potkanov, ktoré potom budete stretávať po celom meste.

Nadprirodzené schopnosti sú známkou Dishonored

Každý, kto pozná Dishonored, si určite vybaví súbor nadprirodzených schopností, ktorými je vaša postava obdarená. Plynulé teleportovanie sa po strechách, spomalenie času na prípravu perfektného komba alebo napríklad vtelenie do zvierat. Tieto a mnohé ďalšie schopnosti otvárajú viac ako dosť možností, ako dokončiť každú hernú úroveň Dishonored.

i

Vaše rozhodnutia ovplyvňujú hernú mechaniku nazvanú Chaos. Úroveň Chaosu okrem vývoja celého príbehu ovplyvňuje aj hernú náročnosť a to, ako na vás nazerajú vedľajšie postavy.

Dishonored: Definitive Edition je legendárny titul so všetkými DLC

Dishonored: Definitive Edition dnes už stojí pár eur. Pre mnoho ľudí ide však o úplne nedoceniteľný titul a dodnes ide o vôbec najpopulárnejšiu hru, ktorú Arkane Studios vydalo. V úlohe ochrancu samotnej cisárovnej Corva Attana sa vydáte na cestu očistiť svoje meno po tom, čo ste boli neprávom obvinený z vraždy.

Dishonored 2 vám ukáže herný svet a všetky jeho radosti a strasti

Veľmi očakávané pokračovanie Dishonored 2 ponúka celý rad noviniek. Novú hrateľnú postavu s úplne odlišnými schopnosťami a vôbec po prvýkrát aj pohľad do iných miest herného sveta, ako je mesto Dunwall. Pozriete sa konkrétne do veľrybárskeho mesta Karnaca a priľahlého okolia. Atmosféra je tu ešte o niečo brutálnejšia.

Hra Dishonored 2 nebola spočiatku v recenziách prijímaná príliš pozitívne, najmä kvôli horšiemu technickému stavu. Vývojári však chyby opravili a hra sa stala dokonalým nástupcom.

Dishonored: Death of the Outsider zakončuje ságu o Corvovi

Dishonored: Death of the Outsider je standalone rozšírenie Dishonored 2 a zároveň zatiaľ posledný vstup do série Dishonored. Ujmete sa úlohy bývalej nájomnej vrahyne Billie v období po udalostiach druhého dielu. Váš cieľ je jasný. Zabiť tajomnú entitu známu ako Outsider. Práve tá je zdrojom herných nadprirodzených schopností.

i

Bez ohľadu na to, či sa chystá pokračovanie série Dishonored alebo nie, vývojári sa vyjadrili, že príbeh Outsidera sa skončil. Pokiaľ teda Dishonored 3 príde, môžeme sa tešiť na novú zápletku.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
5 položiek
Dishonored: Definitive Edition – PC DIGITAL
Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný,
5 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MVE004898
Dishonored: Death of the Outsider – Xbox Digital
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný,
30,90 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MXESD0538
Dishonored 2 – Xbox Digital
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný,
75,90 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MXESD0194
Dishonored Complete Collection – Xbox Digital
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný a stratégia,
82,90 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MXESD0540
Dishonored: Death of the Outsider Deluxe – Xbox Digital
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný,
72,90 €
Ihneď na stiahnutie
Objednávací kód: MXESD0539

Hry zo série Dishonored

V kategórii Hry zo série Dishonored máme práve teraz na Alza.sk celkom 5 produktov.

Hry zo série Dishonored – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné hry zo série Dishonored
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií