PET PET

MENU podľa Koko

Zobraziť katalóg
MENU podľa Koko Kniha
5 7 hodnotení
Nakladateľ
stream
Kód:  stream13
MENU podľa Koko Predaj skončil

MENU podľa Koko

S rovnakou vášňou, s akou Veronika Kokešová alias Koko pripravuje svoj blog MENUdomu.cz a rovnomenú reláciu na TV Stream, sa pustila do tvorby prvej kuchárskej knihy! Veronika na svojom blogu, za ktorý získala ocenenie blogerka roku 2013, skúša v kuchyni možné aj nemožné.Svojim čitateľom predstavuje suroviny, s ktorými pri varení pracuje, a podrobne vysvetľuje postupy pomocou videí, na ktorých sa veľa varí, smeje a zase varí.

A nebude tomu inak ani v jej knihe. Kuchárka Menu podľa Koko obsahuje desať tematicky ladených kapitol - jedlá je možné medzi sebou naprieč kapitolami kombinovať, podľa chuti. Tešiť sa tak môžete na menu z dvora aj z pasienkov. Hubové, poľovnícke, fašiangové menu alebo na konečnú sladkú bodku. Vydanie knihy bude sprevádzané novou reláciou MENU podľa Koko, na ktorého epizódy  pomocou QR kódu bude každý recept v knihe odkazovať.

Nevšedné spracovanie knihy je sprevádzané originálnymi autorskými ilustráciami.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MENU podle Koko. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MENU von Koko. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MENU von Koko. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MENU podle Koko.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií